Reptéren? Kijöttünk a haverommal.
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van.

Sziasztok szép napot mindenkinek! Baranya megyében szopatnék !

Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 18-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 18-től 65 évesig!
Valaki valami jót? Bp. 10,19,18 ,17,16 ker? Senki?
Szia csak lányt keresel?
(Ez egy válasz Ilikedogging üzenetére (ma 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Ecser vagy 15km körzetbe keresek nem kamus bi pasit vagy párt.szeres szopni de az sem baj ha dughato vagy.légy diszkrét és ápolt.ja és ne kamuz!!!
Jászberény ill környékén szopatnek hölgyet ,írj ha aktualis
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Sziasztok!
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Szépvölgyi parkolóba valaki tervez menni?
Sziasztok MA estére vagy holnap estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok!
Hölgy XX. ker. Dunaparton ma napközben?
Hölgy XX. ker. Dunaparton ma napközben?
Siófok Fehérvár környékén autózom ma délelött, érett nő vagy pár?
Reptérnél csajt néznék maszti közben de puncit is nyalnék akár viszonzás nélkül is
M3 vonalan, Bp-Nyíregy, lány vagy pár aki rosszalkodn?
Sziasztok még új vagyok szívesen ismerkednèk párral van párom, párcsere volna a cél amire szerintem hamarosan nyitott lesz. Szólò pasit nem keresünk csak párt.
Ecser környékén keresek párt kukkolás punci nyalás is érdekel
Helyesek voltatok, váltottunk egy pár szót. Ha gondoljátok, beszélhetünk még.
(Ez egy válasz bifun88 üzenetére (tegnap 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)