Autóban vagy szabadban kiverném. Esetleg cumi is lehet. Valamelyikre segítség? Privátban keress köszönöm.
Sziasztok! Feleséget kényeztetnék a férje előtt , vagy vele közösen ..
Kiskőrösön átutazóban hölgy,asszony,egy kis kalandra?
Sziasztok.. Győrben és környékén Hölgyek párok?? szabadban autóban utazni tudok ..
Sziasztok! 21 éves fiatal srácként keresek Szombathely környékéről nőt, párt (Főleg a női tag örömére, de aktív biként is csatlakozok).
Helyem nincs, de utazni tudok, illetve szabadban is szívesen kipróbálnám.
Helyem nincs, de utazni tudok, illetve szabadban is szívesen kipróbálnám.
Sziasztok. Hölgyek párral, szívesen ismerkednék, aki, akik találkozni is mernek. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Mikor leszel kinn és hol?
(Ez egy válasz Debreceni38 üzenetére (2022. 04. 23. szombat 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben a Magyerdőn vékony srácokkal találkoznék.
Sziasztok!Olyan párt keresek mai nap a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte szop a párja egy méretes farkat.Textiles termál fürdőzéssel,kajálással egybe kötve Poroszlón.
Sziasztok.
Horgász helyeket keresek Pest megyében ahol sokmindenn megtörténhet.
Horgász helyeket keresek Pest megyében ahol sokmindenn megtörténhet.
Sziasztok Ma reggel a 17.ker tali?
Szia! Ma estére keresek hellyel vagy autóval rendelkező aktív partnert Budapestről minden jóra.
Ha érdekel, írj.

Ha érdekel, írj.
Sziasztok.
30 éves komáromi srác keresi rendszeres szopatóját.. de dugható is vagyok ha úgy alakul.
Komárom és környéke, Győr, vagy Tbánya ahol megszoktam fordulni de utazni is tudok ha szimpatikusak vagyunk.
Elsősorban kíváncsi hetero, kezdő srác érdekelne, vagy elhanyagolt pasi..
Szeretem a gyengéd szopatást.. de a vadabb szopatástól se riadok meg.. legyen szó mélytorok.. torokdugás.. és hasonló finomságokról. Szóval méretesebb faszt előnyt élvez..
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj nyugodtan ..
Ápoltság, diszkréció adott és elvárt..
Nem bárkivel és nem bármi áron keresek ..
Skype, viber is van akár azonnal ha írsz privit!
Mindenkinek jó vadászatot ^^
30 éves komáromi srác keresi rendszeres szopatóját.. de dugható is vagyok ha úgy alakul.
Komárom és környéke, Győr, vagy Tbánya ahol megszoktam fordulni de utazni is tudok ha szimpatikusak vagyunk.
Elsősorban kíváncsi hetero, kezdő srác érdekelne, vagy elhanyagolt pasi..
Szeretem a gyengéd szopatást.. de a vadabb szopatástól se riadok meg.. legyen szó mélytorok.. torokdugás.. és hasonló finomságokról. Szóval méretesebb faszt előnyt élvez..
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj nyugodtan ..
Ápoltság, diszkréció adott és elvárt..
Nem bárkivel és nem bármi áron keresek ..
Skype, viber is van akár azonnal ha írsz privit!
Mindenkinek jó vadászatot ^^
Ma valaki Szentendre? Reggelig ráérek.

Ma estére keresek hellyel vagy autóval rendelkező aktív partnert Budapestről minden jóra.
Én 27 éves passzív, vékony srác vagyok.

Én 27 éves passzív, vékony srác vagyok.
Budapest-Kiskunhalas útvonalon Hölgyet-Párt keresek autós kalandra.
Kár hogy messze vagytok szivesen menék
(Ez egy válasz sheva0906 üzenetére (2022. 04. 22. péntek 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este Pécsen, pár hölgy tagja leszopna 2 farkat.
Valaki?
Valaki?
Ma este valaki XVI.ker ?

Albertirsa Dánszentmiklós?este vki?pasi?