Sziasztok. Ma megy valaki a reptéri kifutó végéhez?
Ma este Kisvárdán és környékén hölgy vagy pár?
Ma délelőtt szopnék szép kemény farkat végig de dugható is vagyok helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén.
Sziasztok! Holnap délután keresünk/csinálunk Gyöngyös
mellett programor. Párok, pasik csatlakozását szeretnénk.
mellett programor. Párok, pasik csatlakozását szeretnénk.
Reptérnél most senki ?
Senki?
Parosunk szexi hölgy tagjának ismét bukkake partyt rendeznenk..
Erre keresnénk,potens,magyar,30-50 közötti apoltt,sportos ,viberrel rendelkező férfiakat.
Üzeneteket privatban kerjuk
Erre keresnénk,potens,magyar,30-50 közötti apoltt,sportos ,viberrel rendelkező férfiakat.
Üzeneteket privatban kerjuk
Most bi pasi?? Vagy bi pár? Jön ki a reptérre?
Sziasztok! Nyalni imádó, nagy étvágyú fiatal fiúként ismerkednék nőkkel, illetve párokkal a hölgy örömére lakóhelyem 40km-es körzetében.
ah, sejtettem. Köszi.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 08. 09. kedd 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 21:41

Olyan értelemben bevett mint pl. a Margitsziget. Nem állandó dogging hely, csak sokan meg-megfordulnak arrafele is szex céljából. Akik ott vannak azok többsége viszont nem keres további társaságot. A dogging helyek ahol talán (de ott is a párok többsége másik párt keres leginkább, kevesebb aki szóló pasira is nyitott).
Olyan értelemben bevett mint pl. a Margitsziget. Nem állandó dogging hely, csak sokan meg-megfordulnak arrafele is szex céljából. Akik ott vannak azok többsége viszont nem keres további társaságot. A dogging helyek ahol talán (de ott is a párok többsége másik párt keres leginkább, kevesebb aki szóló pasira is nyitott).
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 09. kedd 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 21:26
Törölt felhasználó (4574732)

Ez amúgy bevett hely? Párszor én is voltam így ott, de nem láttam másokat.
Ez amúgy bevett hely? Párszor én is voltam így ott, de nem láttam másokat.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 08. 09. kedd 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 14:48

A Clarknál már jobb az alagút teteje, csak meg kell várni az éjszakát.
Szoktam.
Szoktam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 06. szombat 02:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 06. szombat 02:14
Törölt felhasználó (4668852)

Sziasztok
Valaki nem szokot Gyomaendrőd felé vagy környékén kocsikazni
Valaki nem szokot Gyomaendrőd felé vagy környékén kocsikazni
Biszex pasi aki talizna is, dabas es kornyeken? Autos, vagy motoros taliban is benne vagyok! Csont melegek, noi rucisok nem erdekelnek!
Irsa Dános?
Sziasztok!
Pécsen párral találkoznánk. Ma este.
Pécsen párral találkoznánk. Ma este.
Valaki mostanában reptér?
Párosunk lányokat / nőket keres ! párokat nem.
28/27 éves sportos pár vagyunk
28/27 éves sportos pár vagyunk
Most Szépvölgyi, pár vagy hölgy?