Megtaláltam köszönöm !!
Én vagyok kint meg másik autó ! De semmi különös !
Én vagyok kint meg másik autó ! De semmi különös !
Van kint élet?
Körforgalom föld út visz be
(Ez egy válasz Kamion021 üzenetére (2023. 05. 13. szombat 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt építkezés meg kamion parkoló van
(Ez egy válasz t-omi-boy üzenetére (2023. 05. 13. szombat 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 13. szombat 22:18

Boxy logisztika zrt ezt üsd be a Google ba. Rassmusen meg akar szivatni.
Boxy logisztika zrt ezt üsd be a Google ba. Rassmusen meg akar szivatni.
(Ez egy válasz Kamion021 üzenetére (2023. 05. 13. szombat 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Így nem találom GPS nem adja be
(Ez egy válasz rassmusen üzenetére (2023. 05. 13. szombat 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
405ös út
Segítene valaki nem találom a helyet h hol van pontosan !
Itt vagyok a valami sorompós kapu előtt Vecsésen ! Merre kell menni ?
Itt vagyok a valami sorompós kapu előtt Vecsésen ! Merre kell menni ?
Köszönjük a megfontolandó,jó tanácsokat!
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2023. 05. 13. szombat 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 13. szombat 21:02

Egy kis segítség az ismerkedéshez, hátha alkalmazza is valaki:
A Dogging szabályok
Jelzések:
1. Felkapcsolt vészvillogó, vagy villantás vagy világítás: "Gyere közelebb, vagy gyere velem!"
2. Felkapcsolt belső világítás: "Leselkedj nyugodtan!"
3. Letekert ablak: "Be is nyúlkálhatsz!" (Nyáron lehet, hogy csak melegük van.)
4. Kinyitott ajtó: "Beszállhatsz!"
5. Kiszállás az autóból: "Gyertek farkas-falka!" (A csaj azt akarja, hogy közelebb menjetek és többen vágjátok partiba.) Ha ráhajol a motorháztetőre... azt nem kell elmagyarázni, ugye? (Persze ez ruhátlanul vagy hiányos öltözetben, akció közben értendő!)
6. A felhúzott ablak, kikapcsolt villogó és lekapcsolt belső világítás: "Menj el!"
7. Jelzés nélküli elhajtás: "Ne gyere utánunk!"
Ezek nincsennek ugyan kőbe vésve, de a doggingolók ismerik. Ha lenne más kérdésetek, akkor privátban kérdezzetek!
A Dogging szabályok
Jelzések:
1. Felkapcsolt vészvillogó, vagy villantás vagy világítás: "Gyere közelebb, vagy gyere velem!"
5. Kiszállás az autóból: "Gyertek farkas-falka!" (A csaj azt akarja, hogy közelebb menjetek és többen vágjátok partiba.) Ha ráhajol a motorháztetőre... azt nem kell elmagyarázni, ugye? (Persze ez ruhátlanul vagy hiányos öltözetben, akció közben értendő!)
6. A felhúzott ablak, kikapcsolt villogó és lekapcsolt belső világítás: "Menj el!"
Ezek nincsennek ugyan kőbe vésve, de a doggingolók ismerik. Ha lenne más kérdésetek, akkor privátban kérdezzetek!
Sziasztok, Balatonfüred és 40 km-es vonzáskörzetében valaki?
Menni tudok, autó gyönyörű, fiatal sportos vagyok.

Egy kis segítség az ismerkedéshez, hátha alkalmazza is valaki:
A Dogging szabályok
Jelzések:
A Dogging szabályok
Jelzések:
Pár esetleg csaj a Szépvölgyi parkolóba itt vagyok
Én most voltam kint és sosem lehet tudni ki miért jött oda ki
Kéne valami meg különböztetés
Kéne valami meg különböztetés
Köszi, hogy szólsz
rendes vagy legközelebb bepótoljuk pedig egy ütőképes barátom is előkerült
(Ez egy válasz Leone üzenetére (2023. 05. 13. szombat 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Ellnézést kérünk de sajnos nem fogunk tudni menni !!!
Most kimennek a reptérre , hova kell menni pontosan ?
Jó csajok voltak reménykedtem én is benne hátha innen vannak
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 13. szombat 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 13. szombat 18:28

Törölt felhasználó (4690608)

Innen mármint a repternel
Innen mármint a repternel
Két fiatal lány innen van?
Üdv
Üdv
szabadban vki?