Holnap - tapasztalatlanként- felmegyek 12-14 óra között a Szépvölgyi parkoloba. Párokkal, bi pasikkal szívesen ismerkednék, kalandoznék
Holnap dél körül elképzelhető, hogy lesz rajtunk kívül PÁR a reptéren?
Ha van ilyen PÁR az írjon priviben, hogy egyeztessünk. Hetero alapon!
Fiú+lány PÁROK!!!
Puszi
Ha van ilyen PÁR az írjon priviben, hogy egyeztessünk. Hetero alapon!
Fiú+lány PÁROK!!!
Puszi
Jópár év tapasztalata alapján, az összes "csábítsd már el a páromat" kamu, csak chatelgetni akar róla az illető. A helyett hogy a párja elé állna és megmondaná: baby izgat a cuckold keressünk egy pasit 3.-nak.
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2023. 05. 24. szerda 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap késő este(éjfél kb) Budapest felől megyek Debrecen felé a 4-es úton.
Diszkrét pasit keresek bi kalandra. Ha az útvonal mentén vagy közelében laksz és érdekel a dolog írj privát üzenetben és beszélünk.
Diszkrét pasit keresek bi kalandra. Ha az útvonal mentén vagy közelében laksz és érdekel a dolog írj privát üzenetben és beszélünk.
Hölgy vagy Pár a balaton körül mostanában?
Senki?
(Ez egy válasz der.medve2.0 üzenetére (2023. 05. 24. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap autós sex pár párral, valakinek van kedve. Szabadság természet sex!
Reptérnél van pár akiknél lehet szopni?

Sziasztok! Még ma esetleg Hölgy vagy Pár egy kis kalandra? Imádok nyalni esetleg kukkolás is érdekel!
Holnap reggel 8-8:30 között szopnék reptéri kifutónál
Fiatal srác vagyok
Fiatal srác vagyok
Ma éjjel valaki egy autós orál kalandra ?
Szépvölgyi parkolóban most vki...?
Sziasztok! Balaton körül hölgy vagy pár mostanában? 29éves magára igényes pasi vagyok
Ferihegyen vannak kint?
Komolyan nincs itt olyan nő, aki szereti ha 20+os kemény farok lüktet benne?
hosszú ideig lovagolható és kitartó ? !
hosszú ideig lovagolható és kitartó ? !
Sziasztok párral vagy Hölgyel összefutnék autós kalandra! Fejér megye előny!
sziasztok párt vagy lányt keresek pest illetve nográd megyében csütörtök vagy péntek estére amit keresek: kukkolás ,csak simogatás,csak farokverés ,a feleség ha szeretne csak idegen farkat fogni az is lehet, akár orál vagy 3as szex. esti óra 20 órától jó nekem utazni tudok. lehet szabadban is illetve ha tudtok fogadni vagy foglalok panziót közel hozzátok várom a jelentkezést sziasztok
Sehogy,kamu az egész,nem is írnak vissza...
(Ez egy válasz Rudigeri üzenetére (2023. 05. 24. szerda 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 24. szerda 17:45

Hát Zalaegerszegen nem tudom, hogy van-e ilyen hely, de Budapesten a Szépvölgyi út végén levő parkoló, illetve a reptéri kifutópálya mögötti erdős rész lényegében erről szól.
Viszont azt nem teljesen értem az adatlapodon, hogy miként szeretnéd, hogy bárki is elcsábítsa a párodat, ha ő hűséges típus? Illetve ha valahogy mégis sikerül, akkor hogy szeretnél jelen lenni a cheatnél?
Viszont azt nem teljesen értem az adatlapodon, hogy miként szeretnéd, hogy bárki is elcsábítsa a párodat, ha ő hűséges típus? Illetve ha valahogy mégis sikerül, akkor hogy szeretnél jelen lenni a cheatnél?
Sziasztok!
Ma este Budapest és vonzáskörzetében masztiznék az autómban. Nézőközönségnek lányok, párok jelentkezését szívesen fogadom.
Ma este Budapest és vonzáskörzetében masztiznék az autómban. Nézőközönségnek lányok, párok jelentkezését szívesen fogadom.
Sziasztok ma valaki, valakik? Debrecen és környékén?