Ma este egy kiados sexpartyhoz csatlakoznek szivesen toparton
Sziasztok! Szegeden ma délután párt kukkolnék. Erdős mezős területen. Helyet tudok.
Sziasztok !
Valóban nagy cerkámmal ,heteró pár játszótársa lennék Budapesten
Valóban nagy cerkámmal ,heteró pár játszótársa lennék Budapesten
Szopnék este 19ig reptéri kifutónál fiatal srác vagyok
Ma este kiverném valakinek Veszprémben, vagy akár szopnám is, csak viszonzás nélkül, írj bátran

Sziasztok!
Holnap késő estére keresnénk egy sportos harmincas hetero srácot pesten, autósszex céljából......
Privát üziket várunk!
Holnap késő estére keresnénk egy sportos harmincas hetero srácot pesten, autósszex céljából......
Privát üziket várunk!
Sziasztok! Igényes sportos testű, jóképű, korai harmincas HETERO srácként keresek ma, vagy holnap estére szexre éhes HETERO párokat vagy lányokat Budapesten. Helyszín megbeszélés szerint. Részletek priviben.
Üdv,
Dávid
Üdv,
Dávid
Sziasztok.
Ma esetleg valaki Duna-part?Nagytéténytől-Ercsi szakaszon?Privátban jelezd.Köszönöm
Ma esetleg valaki Duna-part?Nagytéténytől-Ercsi szakaszon?Privátban jelezd.Köszönöm
Hétközben-napközben Kiskunfélegyháza- Budapest útvonalon közlekedek. Keresek egy hölgyet ,párt , urat alkalmi /de rendszeres kapcsolatra,.Jöttem-láttam-
Sziasztok, a kora esti orakban kecskemeti kornyeki autos kalandozasban vennek reszt.!Minden erdekes jeLigere
Most szopnék reptéri kifutónál fiatal srác vagyok
Párokkal , hölgyekkel ismerkednék és szívesen részt vennék a fantáziájukban ha úgy adódik , hogy szimpatikusnak találnak.
Szuasztok most valaki M7 Bp től Velencéig kölcsönös hoki orál?
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben, ma 4-től srácok megint kukkolás, napozás, maszti. Sötétszürke autót keress
Ma berényi nudira jön valaki?Bi pasi vagyok!
Sziasztok!
Ma, most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Ma, most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Algyői vasúti hídhoz nudizni ma kora délután jön valaki?
Nagy farkú pasi szopatna 9-10között reptéri kifutónál?
30éves fiatal srác vagyok
30éves fiatal srác vagyok
Szép napot kívánok, Mindenkinek! Szexi Hölgytagú, kellően exhibicionista, cuckold bármely formáját, doggingot kedvelő PÁRT keresnék...Akik autójukkal útbaejtik Cegléd-Szolnok környékét... Akár a Hölgy örömére, akár csak végignézni Titeket... autóban, természetben... Bármilyen megoldásra nyitott, hármasban tapasztalt, ápolt, igényes, intelligens, jó méretű Férfiként... Ha léteztek, és izgatnak az efféle játékok, írjatok üzenetet!
Reptérnél van vmi?