Na senki sem segít. Odatalálni.
Kint van a csaj még?
(Ez egy válasz kukori69 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 10:45

Ma 11,30 tol keményfaszú, srácokat vár egy ribi a reptéren !
Merd, dugni és szopatni !
Gyertek minél többen!
Gyertek minél többen!
Sziasztok!
A fekete ford a reptéren innen van?
A fekete ford a reptéren innen van?
látommal forgalmas a reptér küldenáll aki nekem egy gps számot hogy biztos oda találjak
Én is keresem…
(Ez egy válasz Nyelvmester1 üzenetére (2024. 02. 06. kedd 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 06. kedd 23:40

Keresem Adrit, aki a mai nap folyamán fél 8 fele a Szépvölgyi alsó parkolóban betekintést engedett a masztijába nekem és egy másik úrnak némi extrával. Nem minket várt, de felejthetetlen élményt okozott, amíg a partnere megérkezett. Köszönjük!!!
Mondjuk egy esetleges folytatást. Mindenesetre megtaláltuk egymást
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 02. 07. szerda 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 00:15

És mondd csak, ha megtalálod őt itt, akkor mi az, amit egy ilyen nagyszerű kaland végén nem beszélhettél meg vele személyesen, de itt igen?

Sziasztok!!Hatvan Nagykáta Zsámbok vonalon hölgyet keresek ma délutánra!!Privát írjátok!!
Ma 11,30 tol keményfaszú, srácokat vár egy ribi a reptéren !
Gyertek minél többen!
Gyertek minél többen!
ma szépvölgyi?
Sziasztok
Reptér most reggel?
Reptér most reggel?
És mondd csak, ha megtalálod őt itt, akkor mi az, amit egy ilyen nagyszerű kaland végén nem beszélhettél meg vele személyesen, de itt igen?
(Ez egy válasz Nyelvmester1 üzenetére (2024. 02. 06. kedd 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 06. kedd 23:40

Keresem Adrit, aki a mai nap folyamán fél 8 fele a Szépvölgyi alsó parkolóban betekintést engedett a masztijába nekem és egy másik úrnak némi extrával. Nem minket várt, de felejthetetlen élményt okozott, amíg a partnere megérkezett. Köszönjük!!!
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. Csak orál Is O.k
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. Csak orál Is O.k
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Köszönöm,akkor jó helyen voltam csak nem volt senki sem.
(Ez egy válasz lariam06 üzenetére (2024. 02. 06. kedd 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 06. kedd 21:08

A Szépvölgyi út végén ( még a sorompó előtt ) , be balra , Kecske -hegyi parkoló a neve , azt hiszem...
A Szépvölgyi út végén ( még a sorompó előtt ) , be balra , Kecske -hegyi parkoló a neve , azt hiszem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 06. kedd 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 06. kedd 20:38
Törölt felhasználó (4594672)

Holnap Pesten .képnézegetés (nem netes) asszony vagy kukkolos képek .esetleg csaldtagokrol.
Maszti autóba de ha van helyed még jobb
Sziasztok.
Új vagyok.a témában.
A szépvölgyin az mit takar pontosabban? Az út melyik részén?
Új vagyok.a témában.
A szépvölgyin az mit takar pontosabban? Az út melyik részén?
Holnap Pesten .képnézegetés (nem netes) asszony vagy kukkolos képek .esetleg csaldtagokrol.
Reptérnél most nagyfarkú aktiv pasi???
sziasztok
43 éves magas,férfias,ápolt és egészséges férfi vagyok
Mátészalkán vagy környékén ismerkednék párokkal,hölgyekkel
hely,autó van,akar napközbeni találka is lehetséges,de leginkább este alkalmas
farkam 18cm,borotvált
írjatok,ismerkedjünk
köszönöm
43 éves magas,férfias,ápolt és egészséges férfi vagyok
Mátészalkán vagy környékén ismerkednék párokkal,hölgyekkel
hely,autó van,akar napközbeni találka is lehetséges,de leginkább este alkalmas
farkam 18cm,borotvált
írjatok,ismerkedjünk
köszönöm
Fót Kecskemét útvonalon M0-M5 szopnèk ápolt farkat. Kora reggeli órában 8ig, vagy 15kor indulok vissza Kecskemétről. Péntekig minden nap.