Kintvagyok repteren. Valaki valamit?

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Keresek valakit autós masztihoz,csak beűlsz és kiverjük egymás elött.
Sziasztok. Ma este lenne kedve valakinek találkozni Pápa és környékén (max 50-60km)? Helyem van, de utazni is tudok
Lehetőleg aktívat vagy kíváncsi heterót keresek.. a többit privátban

Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?;:;:;:;:;::;:;:;
Szépvölgyin most van kint valaki?
Reptéren van kint valaki?
Kecskeméten valaki van ?
Kint vagytok még?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2024. 06. 15. szombat 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szívesen megyek
merre vagytok?

Meddig vagytok?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2024. 06. 15. szombat 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ha ezt tudom...
Szépvölgyi most valaki? Sokáig nem maradunk. Nincs senki
Sziasztok jelentkezhetnek?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2024. 06. 14. péntek 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali. Most valaki?
mackós srác 11es intimmel ismerkedne.
Közös maszti most valakivel Budapesten?
XIII ker környékén valaki?
Siófokon szopnék most!