Felnézünk a szépvölgyire. Nem maradunk sokáig ha nincs senki
Én benne vagyok
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 07. 05. péntek 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Érden és környékén aki tényleg találkozna.....???? És szereti a hosszas......?

Hol és mit szeretnétek?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 07. 05. péntek 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki?
Ez engem is érdekelne...
(Ez egy válasz hali198705 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 21:23

Sziasztok! Valaki kisegítene egy kis infórmációval?
Érdekelne hogy merre van az a szépvölgyi?
A térkép nekem csak a szépvölgyi útat mutatja
Érdekelne hogy merre van az a szépvölgyi?
A térkép nekem csak a szépvölgyi útat mutatja
Milyen?
(Ez egy válasz melytorok11 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
olyan partnert keresnék aki tényleg szereti a hosszas finom kikapcsolodasokat. Érd és környékén. Írj privátba.

Végül hányan voltatok Zsura? (Sajna a reptéren a szúnyogok szívtak csak le...)
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát én ott keringtem 2 órát. Sajna csak szúnyogok voltak.1-2 kutyasétáltató és 1-2 pasi... A Szépvölgyivel jobban jártam volna...
(Ez egy válasz masszőz üzenetére (2024. 07. 05. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren vagyok. Valahol valami akció?

Ma este 11 körül szopnék Vecsés-Monor környékén
Természetesen. Írhattam volna enyhe bi-t is, jobban illett volna .
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Te tudod, mit jelent a hetero kifejezés?
(Ez egy válasz Hunci26 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 22:33

Sziasztok! Elhanyagolt hetero férjként közös faszveréshez keresek partnert. Dunaharaszti és környéke.
Sziasztok! Elhanyagolt hetero férjként közös faszveréshez keresek partnert. Dunaharaszti és környéke.
Valaki repter? Kalandoznek. Bi vagyok

Ilyen helyeken, legyen az swingerklub, szexmozi, vadnudi, vagy akármi hasonló, elég gyakran előfordul ilyesmi. Ha te azt hiszed, hogy ettől azonnal beteg lesz valaki, akkor nyilván te is csak a neten írogatsz...
(Ez egy válasz zollo322 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Megerősíteni tudom az előttem szólókat. Bár most nem voltam kint a Szépvölgyin, de korábban már találkoztam vele személyesen (klubban). Zsuzska valódi nő, egy tündéri teremtés s ha azt mondja h. valahova megy, akkor ott is van.
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2024. 07. 05. péntek 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 17:48

Az a terv hogy a sok bolond ott kering fent, ide irogatják hogy hol vagytok? Ti vagytok a fehér suzukiban? Ők meg otthon röhögnek rajtatok. Nem tudni ki ez a Zsuzska, hogy néz ki. Lehet nem is tetszik. Nagy valószínűséggel perverz férfi
Hát akkor sok sikert és később jobbulást kívánok!
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 21:47

Az orális szex lényegesen kisebb egészségügyi kockázattal jár, mint a vaginális vagy az anális.
De ha ez a magánvéleményed, akkor megkérdezhetem, hogy miért mentél egyáltalán oda?
De ha ez a magánvéleményed, akkor megkérdezhetem, hogy miért mentél egyáltalán oda?
Sziasztok.
olyan partnert keresnék aki tényleg szereti a hosszas finom kikapcsolodasokat. Érd és környékén. Írj privátba.