Ma este reptéren?
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem
Sziasztok Suzukis par innen?
Sziasztok.Párt keresek ma a Tisza tónál vagy környékén ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte kúrják,szopatják egy méretes szerszámmal.Természetben,autóban,lakásban.
Valaki van kint repternel vagy megy ki??
Sziasztok! Délután 4, és 6 között kint leszek a reptéren napozni! Hölgyek,párok társaságát szívesen venném! Akár csak napozás céljából is! Priviben küldök képeket, természetesen arcost is!
Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna Kecskeméten ?
Írj
Írj
Sziasztok! Kukkolnék párt a kifotó és környékén.
vagytok most kint?

Sziasztok kedves érett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez intelligens diszkrét ápolt pasi vagyok Zala Vas Somogy megyéből kukkolnék utazni tudok
Autós kaland?
Sziasztok!
Ma (vasárnap) egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (vasárnap) egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!:::::::::::
Sziasztok! Ma délután, kb. 15-16 óra körül az M1 autópályán megyek Bp. felől Tatára. Valamelyik pihenőben autós hoki? Privátban írj!
szopnék,kukkolnék ma Jászapáti,Heves,Tenk,Átány,Kömlő,Poroszló környékén
Vasárnap estére keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a feleség csak annyira kíváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok.bármiben benne vagyok ami ésszerű határon belül van pest ,nógrád megye.
Valaki mostanság most budapesten és nagyon környékén nem szeretne,hogy a szajab élvezzék egy párat?
Kint vagyunk még.
Enis uton vagyok a repterre
Szigetszentmiklóson valami bomba hölgy játékra ?
30as férfi

Sziasztok.Szólóként lehet csatlakozni?
(Ez egy válasz párvagyunk_bp üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)