Pont azért jó,mert nem látni semmit
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2024. 08. 07. szerda 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 07. szerda 22:59

Szépvölgyi es a reptér a két igénytelen hely. Sötétbe tapogatózás.
Velencén most passzívkodnék

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Valaki van vagy tervez jönni a szepvolgyire ma este?
Hölgy vagy pár lesz még ma a reptérnél?
Hölgy vagy pár lesz még ma kint a reptérnél?
Sziasztok. Ha nem jön közbe semmi, és az időjárás is úgy akarja, most pénteken este 9 és 11 között valamikor, amikor kiérünk, ismét bukkake partyt szeretnénk tartani szépvölgyi parkolóban. Várunk minél több fiút/férfit, hogy meg tudjuk dönteni az eddigi 16 élvezéses rekordunkat. Bukkake, azaz kicsit szop párom, majd ráélvezés következik, ahova kéri. Lehet azt is, hogy jössz, ürítesz, mész, ez csak tőled függ. A lényeg, hogy jól eláztassuk, szeret spermában fűrdeni. Páromat csak én dugom. Minden heteró alapon történik. Párok csatlakozását is várjuk, természetesen heteró alapon. Ha minden összejön, és tudunk menni, indulás előtt ki fogjuk ide írni, kb 1-1,5 óra alatt érünk ki. Ha nem tudunk menni, azt is kiírjuk ide.
Nyávogás helyett eljöhetnél, ha megbeszéltük... Vagy válaszolnál most... Dehát, aki pöcs, az pöcs.
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2024. 08. 07. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Van kint valak, akihez lehet csatlakozni a repteren?
Keresek partnert minden jóra irj ha érdekel.
Én egy 38 éves 180cm magas 105kg vagyok.
14 4es farkam.bi uni srác vagyok.
Szeretek szopni szopatni dugni is lehet.
Lehetsz aktiv domináns is lehetsz pasziv is.minden érdekel ami mindkét félnek jó.
irj privátba.
Szolnok vagy Budapest vagy a kettő között.
Helyem nincs kocsim van.
Én egy 38 éves 180cm magas 105kg vagyok.
14 4es farkam.bi uni srác vagyok.
Szeretek szopni szopatni dugni is lehet.
Lehetsz aktiv domináns is lehetsz pasziv is.minden érdekel ami mindkét félnek jó.
irj privátba.
Szolnok vagy Budapest vagy a kettő között.
Helyem nincs kocsim van.
Szepvolgyin van valaki?
Reptéren valakik?
Bp.10 ker Zuglói oldalt van valaki? Egész héten senki nincs
Idősebb pasi, aki szopatni szeretne?
Sziasztok.
Pasit keresünk harmadiknak.
Szolnok Megye.
Jászság
Pasit keresünk harmadiknak.
Szolnok Megye.
Jászság
Szia minek miért vagy ott?
(Ez egy válasz xandro üzenetére (2024. 08. 07. szerda 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyin vagyok…
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) Ma 1 laza nyári kalandra
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) Ma 1 laza nyári kalandra