Reptérnél most?
Sziasztok, a mai nap a reptéri kifutónál 5.00 fele cumiztatnék
Volt itt egy pasi akk az őrkényi pihenőbe szopatott , esetleg itt van olvassa ezen sorokat ??? Ma esetleg ???
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Repteren vagyok! Van kint valaki?
FEBRUÁR 6. CSÜTÖRTÖK Pasitöbbletes swinger Party !!
Aki még nem járt nálunk , akkor most itt az idő, 25-35 fő közötti létszám 20:00-2:00 h között 9. kerületbe.
Február 15.-én pedig Valentin napi bulink lesz , Zuglóban 50-70 fő közötti létszámmal. 20:00-3:00 h között
Swinger eseményeink és Podcast adásaink megtalálhatok a weboldalunkon , melyet privátban tudok küldeni.
Üdv Swinger Yours csapata
Aki még nem járt nálunk , akkor most itt az idő, 25-35 fő közötti létszám 20:00-2:00 h között 9. kerületbe.
Február 15.-én pedig Valentin napi bulink lesz , Zuglóban 50-70 fő közötti létszámmal. 20:00-3:00 h között
Swinger eseményeink és Podcast adásaink megtalálhatok a weboldalunkon , melyet privátban tudok küldeni.
Üdv Swinger Yours csapata
Szépvölgyire megy ma pár a koraesti órákban?
Sziasztok reptéren van mozgas?
Reptér?
Sziasztok. Ma napközben kalandoznek Bp en vagy a szépvölgyin.holgy vagy pár?
Szép napot. Tapolca környékén vki?
Parád és Pásztó között találkoznék Nővel,esetleg párral.
Reptéren van mozgás?
Ma jó idő van hozzá

Sziasztok . Parád, Parádsasvár, Recsk ma kora délután valaki?
Csepelen passzíval veretné most reggel autójában.prívátba írj
Most reggel 8:30kor reptéri kifutónál kint leszek szopnék, fiatal srác vagyok
Hello Budapesten senki?
Sziasztok. Ma este szeretnék a reptèrre menni, vagy a környékére. Esetleg csatlakozna valaki hozzám?
Reptéren valaki? Pár,hölgy,pasi,akár egy gyors masztira?