Ma délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Mostanában bi pasi autós masztira? Délpesti régió. (reptér nem)
10:00re pontosítva
(Ez egy válasz Dodi90 üzenetére (2025. 04. 11. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 11. péntek 09:19

Most valaki jönne 100:00-re reptéri kifutóhoz? szopnék, fiatal srác vagyok
Most valaki jönne 100:00-re reptéri kifutóhoz? szopnék, fiatal srác vagyok
M1-M0 autópàlyán nő vagy pár aki úton van?
Kalandoznék mostanában.
Kalandoznék mostanában.
Sziasztok.
Hölgy vagy pár készül Pest megyébe, ebbe a szép udőbe valamerre huncutkodni? Akit nem zavarna egy kukkoló pasi? Szimpátia esetén több is lehetne.
Hölgy vagy pár készül Pest megyébe, ebbe a szép udőbe valamerre huncutkodni? Akit nem zavarna egy kukkoló pasi? Szimpátia esetén több is lehetne.
Ma délelőtt vagy délután hölgy vagy pár lesz esetleg a Szépvölgyi parkolóban vagy a reptéren?
Igényes normális pasi vagyok, írj privatban...
Képet tudok küldeni, csak hölgy vagy pár...
Igényes normális pasi vagyok, írj privatban...
Képet tudok küldeni, csak hölgy vagy pár...
Ma valaki megy ki szabadba? csatlakoznek BP
Bisex Taxis srácot keresek Gyömrő környéke….
Sziasztok Szekszárd környékén(+30km) napközben nő aki kalandra vágyik?
Sziasztok!
Reptér 7.30 körül?..
Reptér 7.30 körül?..
Ma napközben megyek Fonyódra, esetleg útközben beugranèk egy szopàs-szopatásra ha van itt valaki aki útba esik.
Mostantól kb hajnal 1- ig tuti leszek . Keresek egy partnert enyhe bi kalandhoz autóban vagy búvóhelyemen. Valami olyasmire gondolok mint két jó cimbi 1000 év után . Túl a barátságon szoft verzió
. Pest megyében vagyok .

Inkább gyere le errefelé mint oda
(Ez egy válasz Nagyarmand1991 üzenetére (2025. 04. 10. csütörtök 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 10. csütörtök 20:15

Emberek azok csak a kerítésnél vannak, akik a repülőket nézik.
A többi autóban ülő, sunyiba recskázó, távcsővel leső, egy értelmes mondatot nem beszèlő, kuka, félènk , senkiházi, körbe körbe autójával száguldozó, port felverő ; NA EZEK meg állatok.Inkabb az utóbbival fogsz találkozni.
A többi autóban ülő, sunyiba recskázó, távcsővel leső, egy értelmes mondatot nem beszèlő, kuka, félènk , senkiházi, körbe körbe autójával száguldozó, port felverő ; NA EZEK meg állatok.Inkabb az utóbbival fogsz találkozni.
Köszi az élményt a naplás tónál a párosnak.
Nagyon jók voltatok.
Nagyon jók voltatok.
Ez neked szòlt tesi
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2025. 04. 10. csütörtök 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 10. csütörtök 20:30

Végre, hogy rá jösz tesokám ennyi év után!
Elmondanám reptéren a kertiesnél is szexelnek örök mondták akikkel beszéltem.
Inkább nyis egy tiktok livet és gyűjtsd te is a cointokat!
Elmondanám reptéren a kertiesnél is szexelnek örök mondták akikkel beszéltem.
Inkább nyis egy tiktok livet és gyűjtsd te is a cointokat!
Nem tesókám ,,,,ezt én mondtam neked, egyik este az erdőben,hogy nekem volt kalandom a kerítés túloldalán fel-le autokàzó sráccal, mivel a fiús kalandjaim után erdeklodtel.
A másik meg ,hogy Nem is dolgozom,nemhogy őrkènt. Szóval ezeket a kamu kiszinezett sztorijaidat ne itt szórjad már köszi.
Na ? Mostmár Emlékszel rám? Ez akkor volt mikor ledurrantottál a kocsi mellett és alig akartad elengedni annyira tetszett amit látsz. Csak azt mondtam nem vagyok fent semmifèle online oldalon miután próbáltal elérhetőségemèrt könyörögni . Nyilván ezt a kalandot nem szerettem volna megismételni , azért döntöttem így. De mivel majdnemhogy térden kúszva jöttél oda a kocsim mellé miközben alllo szerszammal dohányoztam, ezért abban a pillanatban engedtem magam az "elvezetnek" . Úgyhogy nekem ne mond meg legyszives H mit gyűjtsek.
Köszönöm a figyelmet skacok lehet buzizni, tudom full ciki de leszarom H betettem a szájába (sötét volt
,)
Lehet majd fenyegetőzni mint pár éve már megtetted itt.
De ne itt tedd majd mert nem fogok tudni reagálni mert le leszek tiltva gondolom a személyiségi jogok miatt. Minden nap kintvagyok, mint mondtam is neked mivel,itt lakom száz méterre.
Majd tedd meg élőben ott megtalálsz.
Admin bocsánatot kérek de muszáj volt megosztanom, de ettől az embertől kivagyok.
A másik meg ,hogy Nem is dolgozom,nemhogy őrkènt. Szóval ezeket a kamu kiszinezett sztorijaidat ne itt szórjad már köszi.
Na ? Mostmár Emlékszel rám? Ez akkor volt mikor ledurrantottál a kocsi mellett és alig akartad elengedni annyira tetszett amit látsz. Csak azt mondtam nem vagyok fent semmifèle online oldalon miután próbáltal elérhetőségemèrt könyörögni . Nyilván ezt a kalandot nem szerettem volna megismételni , azért döntöttem így. De mivel majdnemhogy térden kúszva jöttél oda a kocsim mellé miközben alllo szerszammal dohányoztam, ezért abban a pillanatban engedtem magam az "elvezetnek" . Úgyhogy nekem ne mond meg legyszives H mit gyűjtsek.
Köszönöm a figyelmet skacok lehet buzizni, tudom full ciki de leszarom H betettem a szájába (sötét volt

Lehet majd fenyegetőzni mint pár éve már megtetted itt.
De ne itt tedd majd mert nem fogok tudni reagálni mert le leszek tiltva gondolom a személyiségi jogok miatt. Minden nap kintvagyok, mint mondtam is neked mivel,itt lakom száz méterre.
Majd tedd meg élőben ott megtalálsz.
Admin bocsánatot kérek de muszáj volt megosztanom, de ettől az embertől kivagyok.
Sziasztok pár társaságát keresem heteró alapon.
Sziasztok,
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Van ez a CEU egyetem fogarasi uton sosincs senki ki éhezve! Pedig rengeteg a külföldi néger itt!