Sziasztok! Autos kalandra keresek ma part vagy sracot! Reptér, Szépvölgyi?
!
(Ez egy válasz Aktívbisex üzenetére (2026. 03. 18. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 18. szerda 14:53
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Ez a bizonyos "reptér" helyszín hol van? És mi az ottani etikett? Milyen jelzések vannak egymásnak?
GPS gepmadar megfigyelő es oda visz ennyi
(Ez egy válasz Gyurko01 üzenetére (2026. 03. 18. szerda 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 18. szerda 15:07
Itt derogal leirni barkinek is az utvonalat a repterhez asok kamus szar ember letr itt
Szigethalom és környékén keresek aktív, szopatni szerető partnert, akár ma estére is
Repter kornyeken vagyok, kinek lenne kedve szopatni vagy kalandozni???
Debrecenben szopnék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Somogy - Kaposvár?
Bi-passziv jótestű jóképű bevállalós srác vagyok.
Ha valaki szeretne játszani velem jelezze!
Használjatok kedvetekre kocsiba szabadba wc-ben bárhol!
Lányok? Párok? Fiuk?
Bi-passziv jótestű jóképű bevállalós srác vagyok.
Ha valaki szeretne játszani velem jelezze!
Használjatok kedvetekre kocsiba szabadba wc-ben bárhol!
Lányok? Párok? Fiuk?
Olvasom a "reptér" kereséseket/talikat. "Nem jött össze, nincs kint senki, nem találom" stb. Nem lehet, hogy másik hely jobban megközelíthető sokaknak? Nem véletlenül írom (persze a saját lehetőségeim nézve) , hogy pl egy multi parkolóban (nekem a Fóti Auchan parkoló van közel) , az is tud szexelni (orál,anál stb. ) , aki kevés szabad idővel rendelkezik. Ez csak egy 5let, de szvsz. érdemes átgondolni.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Google chat, whatsapp van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Valóban a kis erdőnél most is van három autó. Esetleg pár készül ki? Mert akkor még maradok.
Akkor Te valami másik reptérnél jársz. Kiserdőben négy autó, ès még vagy 2-3 autó jön meg folyamatosan
Repternél nincs senk
Ez így nem igaz, hogy senki. Pasik vannak, csak párok nincsenek ilyenkor sajnos
Ahogy gondoltam sehol senki
Én most megyek ki , de sok reményt nem fűzök hozza h találok kint vakit is
Én most megyek ki , ki nézek sok reményt nem
Fűzök h találok valakit kint
Fűzök h találok valakit kint
Itt derogal leirni barkinek is az utvonalat a repterhez asok kamus szar ember letr itt
Ez engem is érdekelne, meg hogy lehet odajutni
(Ez egy válasz Aktívbisex üzenetére (2026. 03. 18. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 18. szerda 14:53
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Ez a bizonyos "reptér" helyszín hol van? És mi az ottani etikett? Milyen jelzések vannak egymásnak?

nyulipaar