Korrekt pasi keresi alkalmi partnerét egy hölgy vagy egy bevállalós pár személyében. Nem vágyom kötöttségekre, csak minőségi szexre és jó hangulatra Budapesten, Pest megyében vagy Jászberény vonzáskörzetében. Diszkréció nálam alap. Várom a jelentkezésetek!
Biciklis randi pasival. Dunapart közelében Budán Szerémi út, Háros, M0-ás hid felé a biciklis út mentén. Kiverem neked esetleg pippantás, viszonzás nem érdekel.
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat! ….
Atya ég !
Milyen össze szólalkozások vannak itt !?
Szerintem mindenki foglalkozzon magával és rosszalkodjon azzal aki szimpatikus. Akivel nem akar azt meg sem kell indokolni. Akihez nem közelednek az meg vegye tudomásul és sétáljon tovább !
A csak kukkólok meg ne háborogjanak semmin!
Milyen össze szólalkozások vannak itt !?
Szerintem mindenki foglalkozzon magával és rosszalkodjon azzal aki szimpatikus. Akivel nem akar azt meg sem kell indokolni. Akihez nem közelednek az meg vegye tudomásul és sétáljon tovább !
A csak kukkólok meg ne háborogjanak semmin!
Nem is fognak hiányozni szerintem......Annyira nem bombázó mint a Móni az is lehet.Amugy kik ők??? Istenek??
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 02. szombat 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
jó csaj...de feltétlen "bombázónak" kell lennie valakinek ahhoz, hogy esetleg valakinek igaza legyen,vagy hogy lehessen saját véleménye, illetve válogatós lehessen?
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 03. vasárnap 06:01
szerintem nem kell hogy tisztázzák .Le szarjàk Y povi ék . Különben annyira bombázó az a KITTI nevű nö akiről szó van? mert én soha nem láttam????....
szerintem nem kell hogy tisztázzák .Le szarjàk Y povi ék . Különben annyira bombázó az a KITTI nevű nö akiről szó van? mert én soha nem láttam????....
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 05. 02. szombat 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 21:10
Ssnyi. Valós pár ök is. Csak valami nézeteltérés történt Xpoviék és köztúk én sem tudom mi történt köztúk csak láttam ma beirní ahogy pár szóban trollkodták egymást! De majd megbeszélik ök gondolom tisztázzák a dokgokat!
En
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki most cumizna nekem bp hely kell
Irj
(Ez egy válasz 33sportosbp üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Most esetleg valaki?
Igy igaz! Köszönöm!
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2026. 05. 02. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 22:34
nem nagyon érdekel, hogy kinek a pártján állsz, meg amúgy sem, hogy ki mit mond...nyílván megvannak a parnereink, és nyílván válogathatok kedvemre. Aki ezen fennakad, az lépjen tovább, nem kell kommentálni
Reptérnél most valaki megkukkolná hölgy tagunk? Csak kukkolás most...
Hogy milyen viták vannak itt.
Amikor YPovival találkozunk, nagyon jól érezzük magunkat együtt, és nem csak szexre gondolok, nevetünk, viccelődünk, történeteket mesélünk. Persze, jó szexünk is van. De nem értem mások mentalitását, a lényeg az, hogy jól érezzük magunkat, még akkor is, ha talán a végén nincs kémia közöttünk a szexhez. Senki ne sértődjön meg. Ez a játék, ezek a szabályok. Senki sem
Amikor YPovival találkozunk, nagyon jól érezzük magunkat együtt, és nem csak szexre gondolok, nevetünk, viccelődünk, történeteket mesélünk. Persze, jó szexünk is van. De nem értem mások mentalitását, a lényeg az, hogy jól érezzük magunkat, még akkor is, ha talán a végén nincs kémia közöttünk a szexhez. Senki ne sértődjön meg. Ez a játék, ezek a szabályok. Senki sem ké
senkit. De ha ti vadok vagytok és féltek az emberektõl akkor maradjatok otthon. Ezért van melletted egy társad, hogy másoknak elmondhassa: veled igen, veled nem.
alf
ny alf
sz alf
erít
Pár?
nem nagyon érdekel, hogy kinek a pártján állsz, meg amúgy sem, hogy ki mit mond...nyílván megvannak a parnereink, és nyílván válogathatok kedvemre. Aki ezen fennakad, az lépjen tovább, nem kell kommentálni
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 05. 02. szombat 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 20:14
Y povi ék pártján állok.mondjon ki mit akar.Te is jó csaj vagy csak nagyon de nagyon de nagyon vàlogatós.Ismerlek
Kölcsönös szopás most 20ker?
reptéről jöjjön vki felém
Sziasztok! Tervez hamarosan a reptérre látogatni kalandozó pár? Kb fél óra és kint leszek
Van kint pár aki talizna reptérnél?

nyulipaar

steve00
Denisa B