Csepelen veretném passzíval autódban⁶
Sziasztok !
Ma dèlutàn taliznèk nővel , esetleg pàrral ( szigorùan hetero alapon) !
Pest ès környèke .
Jò keresgèlèst !
Ma dèlutàn taliznèk nővel , esetleg pàrral ( szigorùan hetero alapon) !
Pest ès környèke .
Jò keresgèlèst !
Olyan nőt,feleséget keresek,aki kijárna velem a reptéri kifutóhoz rendszeresen,vagy alkalmanként többes szexre!
Kedves párhoz csatlakoznék,a hölgy örömére,vagy kukkolásra! Autós,szabadtéri izgalmakhoz! Szép napot mindenkinek!
Ma este szegeden keresek férfit !
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál azt megbeszelhetjuk nyitott vagyok de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.
Csepelen veretném passzíval autódban.
Szerda,csütörtök délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 9-13 óra között rá érek.
Gödöllőnél srácot keresek hokira, cumira,helyem van.Irj privátban
Ma délelőt szopatnék Pécsen fiatal kezdő srácot,vagy idősebb hölgyet
nincs kedved autózni?
(Ez egy válasz bs663 üzenetére (2025. 08. 29. péntek 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, most a reptéren valaki?
Igen. Bár olyat nem tervezünk
(Ez egy válasz cicaesdoki üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Rohadjon le a keze mindegyiknek !!
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 21. hétfő 19:50
Amúgy egy részből megérthető ha lezárják a dolgokat. Hátsó körforgó mögött, kb 3 hete semmi szemét nem volt . Pénteken benéztem oda . Tele volt már nedves törlővel eldobott óvszerrel ,erdőbe eldobott tangával. Biztos jó buli volt. De a szemetelést nem tudom hova tenni ...
Fehervar vki közöshokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Amúgy egy részből megérthető ha lezárják a dolgokat. Hátsó körforgó mögött, kb 3 hete semmi szemét nem volt . Pénteken benéztem oda . Tele volt már nedves törlővel eldobott óvszerrel ,erdőbe eldobott tangával. Biztos jó buli volt. De a szemetelést nem tudom hova tenni ...
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha így lesz, az a világ rendje. Te sem örülnél neki, ha a telkeden vadidegenek csinálnának kérdés nélkül minden jót és rosszat, amit nem szégyellnek, majd még fel lennenek háborodva, hogy te felháborodtál...
De ha így lesz, akkor lesz más hely. Most is vannak, de akkor majd átrajzolódnak az erővonalak. Az ember alkalmazkodóképes. (Ez egy válasz JB004 üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
De ha így lesz, akkor lesz más hely. Most is vannak, de akkor majd átrajzolódnak az erővonalak. Az ember alkalmazkodóképes. (Ez egy válasz JB004 üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondtam, hog,y remélem nem lesz igazam
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 21. hétfő 18:46
Széle már jó pár éve ki van mérve és ki van karózva . Csak eddig nem takarították ki rendesen .
Ma szopatna valaki diszkreten? Szabadban?
Széle már jó pár éve ki van mérve és ki van karózva . Csak eddig nem takarították ki rendesen .
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (2026. 09. 21. hétfő 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 21. hétfő 17:29
Figyeljétek meg, most hogy nyilvánosságra került, hogy szinte az egész terület magántulajdon, előbb utóbb lezárják az egészet!! Már most is árulják a szélét, elég egy két logisztikai központ és már körbe is van kerítve.
Remélem, hogy nem lesz igazam.!!
Remélem, hogy nem lesz igazam.!!

nyulipaar