Találkoznék ma este lazább együttlétre Budapesten (illetve Budaörs és környéke). Hely kell, vagy autós kalandban is benne lennék.
Sziasztok hölgyet vagy hölgyeket keresek tantra masszázs gyakorlására Budakalász és vonzásközetében. Joni masszázs még nem része. Várom a bátor nők jelentkezését. Minden rajtad múlik smile
Szeretettel Anti
Szeretettel Anti
Hello! Starján Vác vonal?
sziasztok..olyan dom urat keresek aki kivinne szabadba (akar hüvösvölgy, barmi) és ott fahoz allitana és szorkaozna bennem..ha arratéved pedig felkinal masnak...ma.
Budán vki?
Sziasztok Jászberény és környékén van hölgy vagy pár
Gyál környékén valaki
Gyál környékén valaki
Sziasztok Hölgyekkel bi pârokkal ismerkednek 11 és 22 ker elonyben
Holnap ráérek ha jó Neked!
(Ez egy válasz Szopatnek01 üzenetére (ma 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Debrecenből valaki?
Sziasztok ! Ma valakinek nem esne jól egy szopás ? Le vezetni a mai feszültséget? smile 9-8 kerület körül ?
23 éves bi passzív srác vagyok
23 éves bi passzív srác vagyok
Sziasztok! Sárbogárd, Székesfehérvár, Mór, Győr vonalon keresnék na estefelé elhanyagolt nőt, anyukát, de párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére! Várom leveleiteket!

Valaki most reptéren? Akar egy közös hokira? (Bi/meleg alapon)
Irtam.
(Ez egy válasz bilady- üzenetére (ma 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:43

Sziasztok, érdeklődő pár vagyunk, valaki leirná pontosan, hol vannak ezek a helyszinek, ahová lehetne menni kocsival? pl reptér, szépvőlgyi, vagy kondorosi.....
Hölgy partnerem keresem kabriós kalandra!

Sziasztok, érdeklődő pár vagyunk, valaki leirná pontosan, hol vannak ezek a helyszinek, ahová lehetne menni kocsival? pl reptér, szépvőlgyi, vagy kondorosi.....
Most a Kondorosin van valaki?
Tatabánya Turulnál este pár esetleg? Enyhe bi oké! Szép napot mindenkinek!
Pénteken,vagy szombaton reggel indulok Szolnokról Tiszafüredre.