Kondorosi út végére Este érdemes kinézni?
Sziasztok, kint vagy a reptér mellett. Ki van még kint?
Sziasztok fiúk,
Laza izgalmas randi, autós kaland, várlak! írj privátban!
Laza izgalmas randi, autós kaland, várlak! írj privátban!
M3 Nyiregyháza-Bp valamelyik pihenoben, lány vagy pár? Akár csak masztiznék egyet. Szolo srácok ne!
Autós kaland 17. Kerület és környéke.
Ebben a vacak időben...
Ebben a vacak időben...

Ecser üllö környékén keresek párt vagy bi pasit.diszkréció higénia adott és elvárt
Sajnos én sem kaptam választ, pedig a NEM válasz is válasz.
(Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (ma 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:58

Sziasztok!
Írtam korábban levelet, de még nem válaszoltatok.... esetleg van kedvetek ismerkedni?
Írtam korábban levelet, de még nem válaszoltatok.... esetleg van kedvetek ismerkedni?
Ma dun hölgyel v párra taliznek Bp en.autos v mas helyszín is megoldott.
Sziasztok,.Pedig csini a punk hölgy
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (ma 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:29

Sziasztok napok óta próbálkozunk partnert találni autós szopáshoz.A tapasztalatunkna következő:megbeszéled a randit aztan történik a gyerekkel egy baleset jelzed normálisan hogy bocs de ez történt a végeredmény besértődés.A másik szeretne kiverni rámondjuk az áment majd elkezd varialni hogy esetleg tudunk e helyet majd amikor mondjuk elkezd variállni aminek az a következménye hogy komolytalannak vesszük erre kamusok vagyunk.Szóval szánalmas mint a kisgyerekek hiszti, rinya,meg a hiszti,sértődés vicc tiszta óvoda.A kamusakat meg hagyjuk is!
Kint vagyok a kiserdoben a határ útnál. Valaki?
Sziasztok párok a héten tali kom esztergom megye ?
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Sziasztok!
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Valaki Tét környékén ma délután?
De jó
En szivesn taliznék veletek de most messze vagyok
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (ma 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:29

Sziasztok napok óta próbálkozunk partnert találni autós szopáshoz.A tapasztalatunkna következő:megbeszéled a randit aztan történik a gyerekkel egy baleset jelzed normálisan hogy bocs de ez történt a végeredmény besértődés.A másik szeretne kiverni rámondjuk az áment majd elkezd varialni hogy esetleg tudunk e helyet majd amikor mondjuk elkezd variállni aminek az a következménye hogy komolytalannak vesszük erre kamusok vagyunk.Szóval szánalmas mint a kisgyerekek hiszti, rinya,meg a hiszti,sértődés vicc tiszta óvoda.A kamusakat meg hagyjuk is!
Dunaföldvár környékén valaki
Valqki taksony környékén ?
Sziasztok. Most Monor környékén unatkozó pár vagy hölgy akit meglatogathatok?
Sziasztok, szerda délutáni/esti programhoz keresünk nyitott párokat, Bp-n. Írjatok priviben! :-*