Budapesten keresek pasit autós szexre, vagy nyilvános helyen
én gyorsabb vagyok bicajjal
(Ez egy válasz Megfelelő partner üzenetére (ma 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)

vszeg pénteken is kinézek bicajjal
(Ez egy válasz westboy üzenetére (ma 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Hát elkerültük egymást sajna
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát elkerültük egymást sajna
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
nemrég értem haza onnan
(Ez egy válasz westboy üzenetére (ma 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Autós kalandra keresek ma párt vagy pasit. Csak aki komolyan keres!
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?Sportos igényes kan keres privi .
Reptéren pasi aki szopatna?
30f
30f
Ma este éjszaka párok hölgyek elhanyagolt anyukák kedvére tudnék járni hetero alapon!
Sziasztok
Kíváncsi hetero pasit keresek Kecskeméten vagy kamionos pasit.
Írj
Kíváncsi hetero pasit keresek Kecskeméten vagy kamionos pasit.
Írj
Győrbe most kovalteren valaki?
Most valaki Kondorosi Dunapart?
Szigetszentmiklós pár most?
Kecskemét és környéke, leszopnálak diszkréten,bi vagyok
Szia. Jat erről is lemaradtam sajnos...pedig nagyon nagyon szexiii lehetsz..
(Ez egy válasz Biszexlove üzenetére (tegnap 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv reptéren van valaki ?
Sziasztok! Ma délután folyamán Székesfehérvár környékén kalandoznék elhanyagolt hölgyel, anyukával, párokkal! Várom leveleiteket! Szép napot mindenkinek