Reptérnél szopatnék. Párok?
Albertirsa Dánszentmiklós?vki jár erre?
Autóban Szex ? Mezőkövesd kőrnyéke? Nők? Párok?
Estét Hölgyek .
Budán pasis többesre esetleg (pár is heteró alapon)
Budán pasis többesre esetleg (pár is heteró alapon)

Reptérnél most??
Meghagyjuk neked ezt a lehetőséget akár a reptéren csak ne itt a szépvölgyén jó na tódd nek
(Ez egy válasz Ezmegaz1 üzenetére (ma 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 20:14

Annyira reklámozzátok a Szépvölgyi parkolót, hogy a párok helyett csak a buzikkal tudjátok ezek után leszopatni magatokat, meg seggbe is kurhatjátok őket. A végén még olyan lesz mint a reptér. Némelyik rali pályán érzi magát. És egy perc nyugta nem lesz a pároknak akik esetleg pasit keresnek.
Szevasz. Lejjebb is valaszolt a Lauban par a csavonak aki szopna es jot irtak vissza! Ez a Szepvolgyi parkolo meg mar 20-25 evvel ezelott is errol szolt csak sokkal tobb par feljart oda mert feljebb is be lehetett menni a szemben levo soromponal! Ugyhogy soksn ismerik a helyet regiek es ujak is! Ne jojjon oda fel egy olyan se ski szopni akar ennyi ez a lenyeg mert paroke meg a heteroke vsnnak nashol helyek oda menjenek! Ennyi!
(Ez egy válasz Ezmegaz1 üzenetére (ma 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Annyira reklámozzátok a Szépvölgyi parkolót, hogy a párok helyett csak a buzikkal tudjátok ezek után leszopatni magatokat, meg seggbe is kurhatjátok őket. A végén még olyan lesz mint a reptér. Némelyik rali pályán érzi magát. És egy perc nyugta nem lesz a pároknak akik esetleg pasit keresnek.
Bp mostanában vki vmerre?
Sziasztok Péntek estére vagy szombat estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Ma este reptéren pár csaj srác?
Sziasztok!
Most valaki?
Most valaki?
2 kérdésem lenne hozzád!
1. A buziknak mi köze van a párokhoz?
2. Ha valaki értelmetlen taktikával szaladgál körbe-körbe, annak mi köze van a nemi identitáshoz?
(Válaszolok is helyetted.
1. Semmi közük egymáshoz, mert egyik sem a másikat keresi.
2. A mozgásból már valóban sejteni lehet, hogy pár ül-e a kocsiban vagy pasi, de ennek semmi köze a nemi identitáshoz, hanem pusztán a kereslet-kínálathoz és az ebből fakadó kezdeményezési kényszer fokához. Ha kimegy egy pár és tudja, hogy pasik tömkelege lesz ott, akkor csak megül és válogat. Ha ugyanezt a másik oldalról nézzük, akkor pedig a pasinak muszáj vadásznia, mert ha megáll egy helyben, mindenből kimarad. Ez pedig minél nagyobb a terület, annál több mozgással jár. Az már más kérdés, hogy lehet jól és rosszul is csinálni, de ettől még nem lesz valaki se buzi, se hetero.) (Ez egy válasz Ezmegaz1 üzenetére (ma 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
1. A buziknak mi köze van a párokhoz?
2. Ha valaki értelmetlen taktikával szaladgál körbe-körbe, annak mi köze van a nemi identitáshoz?
(Válaszolok is helyetted.
1. Semmi közük egymáshoz, mert egyik sem a másikat keresi.
2. A mozgásból már valóban sejteni lehet, hogy pár ül-e a kocsiban vagy pasi, de ennek semmi köze a nemi identitáshoz, hanem pusztán a kereslet-kínálathoz és az ebből fakadó kezdeményezési kényszer fokához. Ha kimegy egy pár és tudja, hogy pasik tömkelege lesz ott, akkor csak megül és válogat. Ha ugyanezt a másik oldalról nézzük, akkor pedig a pasinak muszáj vadásznia, mert ha megáll egy helyben, mindenből kimarad. Ez pedig minél nagyobb a terület, annál több mozgással jár. Az már más kérdés, hogy lehet jól és rosszul is csinálni, de ettől még nem lesz valaki se buzi, se hetero.) (Ez egy válasz Ezmegaz1 üzenetére (ma 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Diósdon most aktív pasi?
Reptérnél pár?? Szopatnék
Tervez ma pár vagy esetleg hölgy a szépvölgyi környékét meglátogatni?
Pár Szigetszentmiklós vagy környékén most??
Reptérnél szopatnék pár női tagját. Van valaki??
Csütörtökön este kb 10 után kalandoznék nö pár esetleg férfi szinte mindent szeretek 38éves 180cm magas 105kg vagyok 14 4es farkam imádok nyalni szopni is bi uni vagyok.
Irj privátba meglátod megéri.
Budapest szolnok vonalon
Irj privátba meglátod megéri.
Budapest szolnok vonalon
Mostanaban szopnek 4.ker, hely van