Sziasztok!
Ma este 19;:00 Órától Zalaegerszegen leszek(A pár férfi tagja egyedül)
Esetleg lenne kedve valakinek találkozni?
Kint vagyok a reptéren,valaki!?
Sziasztok! Valaki szokott kint lenni a kecskeméti arborétumnál szexelni?
Pontosan igy van ahogy irod! De vannak normalisak mint én is vagy masik pasik mint pl hetfön este is a Szépvölgyi uton este amikor ott voltunk 4-5-en kb! Mindenki normalis jofej volt mindenkivel es kellemes izgalmas este volt! Aki ott volt es itt is fent van mint valodi szemely tudja kirol van kikrol szo! Igaz sracok?! )))
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (ma 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:18

Igen, igazad van, sajnos ez a sok nyomulós, értetlen f@sz miatt van!!
Akik nem értik, hogy mi az a NEM. Vagy mi az, hogy csak párt keresünk!!
Akik nem értik, hogy mi az a NEM. Vagy mi az, hogy csak párt keresünk!!
Sziasztok!
Ma Reptérnél szivesen csatlakoznék hölgyhöz, vagy pàrhoz!
Ma Reptérnél szivesen csatlakoznék hölgyhöz, vagy pàrhoz!
Igen, igazad van, sajnos ez a sok nyomulós, értetlen f@sz miatt van!!
Akik nem értik, hogy mi az a NEM. Vagy mi az, hogy csak párt keresünk!! (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:41
Akik nem értik, hogy mi az a NEM. Vagy mi az, hogy csak párt keresünk!! (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen de mar onnan is leszoktak a párok sajnos mint a Szepvölgyi uti parkolobol is bár ott még azért lehet elvétve akciozni parral ha feljonnek es nyitottak normalisak meg a pasik is akik ott vannak mert tobbszor kell ott varni este es nem csak 5-10 perceket! ))
Fiatal pasi a reptéren aki szopatna?
Én 28 F
Én 28 F
Esti autós laza kaland érdekelne valakit? Budaörs és környéke.
Ne akard megmondani nekem hogy mit gondoljak.....
Feltételes módot ismered?
Azt írtam neki, hogy Kimennék HA lenne kint pár, de néznem azt jelenti automatikusan, hogy ha ő velük akarnám! (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (ma 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:26
Feltételes módot ismered?
Azt írtam neki, hogy Kimennék HA lenne kint pár, de néznem azt jelenti automatikusan, hogy ha ő velük akarnám! (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (ma 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Te szó szerint azt írtad Crystal0410-nek, konkrétan őket megszólítva, hogy szívesen kimennél, ha lenne kint pár. Csakhogy Crystal0410 (és Imike007 is, akikre ők reagáltak) világosan leírták, hogy párokat keresnek, nem pedig szóló pasikat. Magyarul a te szempontodból teljesen mindegy, hogy ők ott lesznek-e vagy sem, mert téged biztosan nem keresnek, érted?
(Máskülönben pedig aki csak akkor indul el a reptérre, ha "tuti" ígéretet kap valakitől, az komolyan vehetetlen és jellemzően sosem talál oda, de ezt csak úgy zárójelben.)
(Máskülönben pedig aki csak akkor indul el a reptérre, ha "tuti" ígéretet kap valakitől, az komolyan vehetetlen és jellemzően sosem talál oda, de ezt csak úgy zárójelben.)
Sziasztok!
Sziasztok. Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Te szó szerint azt írtad Crystal0410-nek, konkrétan őket megszólítva, hogy szívesen kimennél, ha lenne kint pár. Csakhogy Crystal0410 (és Imike007 is, akikre ők reagáltak) világosan leírták, hogy párokat keresnek, nem pedig szóló pasikat. Magyarul a te szempontodból teljesen mindegy, hogy ők ott lesznek-e vagy sem, mert téged biztosan nem keresnek, érted?
(Máskülönben pedig aki csak akkor indul el a reptérre, ha "tuti" ígéretet kap valakitől, az komolyan vehetetlen és jellemzően sosem talál oda, de ezt csak úgy zárójelben.) (Ez egy válasz Kornél89 üzenetére (ma 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Máskülönben pedig aki csak akkor indul el a reptérre, ha "tuti" ígéretet kap valakitől, az komolyan vehetetlen és jellemzően sosem talál oda, de ezt csak úgy zárójelben.) (Ez egy válasz Kornél89 üzenetére (ma 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Pénteken napközben reptérnél, vagy szépvögyin lesz kint pár?
Sziasztok! Mostanra keresek párt vagy pasit autós kalandra!
Sziasztok. Miskolcon Selyemrét környékén aktív van ,aki szopatna pasit? kb egy fél órán belül?
Sziasztok, most van itt valaki a reptéren?
M3ason ma este 3asra fiatal sracot keresünk
Igen de mar onnan is leszoktak a párok sajnos mint a Szepvölgyi uti parkolobol is bár ott még azért lehet elvétve akciozni parral ha feljonnek es nyitottak normalisak meg a pasik is akik ott vannak mert tobbszor kell ott varni este es nem csak 5-10 perceket! ))
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (ma 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:24

Egy időben oda jártam futni esténként. Hát láttam egy két akciót. Kocsiban és mellette is.
Egy időben oda jártam futni esténként. Hát láttam egy két akciót. Kocsiban és mellette is.
(Ez egy válasz FentonKamaz üzenetére (ma 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:14

Sziasztok, a Hármashatárhegyi út tetején, a hegytetetőn lévő parkolóban is szoktak lenni éjjel akciók ?
Mai napon párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környéken, akár szabadban is!
Utazni tudok. Viber, Google Chat, whatsapp van.
Csak valós párok és olyanok, akik mernek is találkozni!
Utazni tudok. Viber, Google Chat, whatsapp van.
Csak valós párok és olyanok, akik mernek is találkozni!