Reptéren most?
Balatonberényben keresek hölgy partnert.. Írj!
Párhoz csatlakoznék reptéren,Szépvölgyin este! Igényes 40 es pasi vagyok!
Mi azt sem értjük miért nem lehet őszintének lenni, miért kell hazudozni, mind üzenetben, mind szemtől szembe...
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (ma 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:20

Ma estére keresünk hármas játékra értelmes srácot. Tatabánya Turul. Kérlek olvass adatlapot, fotó nélkül NEM talizunk senkivel. Elegünk van a bemutatkozásban igényes, 86 kilós emberekből akik a valóságban 120 kilós, gumipapucsos, kifakult polójú dinnyeárus. Nem értem, hogy miért nem lehet vállalni magunkat! Köszönöm!
Sziasztok, van most valaki a reptéren?
Ma estére keresünk hármas játékra értelmes srácot. Tatabánya Turul. Kérlek olvass adatlapot, fotó nélkül NEM talizunk senkivel. Elegünk van a bemutatkozásban igényes, 86 kilós emberekből akik a valóságban 120 kilós, gumipapucsos, kifakult polójú dinnyeárus. Nem értem, hogy miért nem lehet vállalni magunkat! Köszönöm!
Most valaki parád, Parádsasvár,Recsk
Sziasztok! Holnap este a reptéren leszek, hölgyet keresek egy kis kalandra! Fiatal srác vagyok.
Hali ma kukkolni lehet valakit/valakiket Heves és környéke ? Vagy aki engem nézne?
Üdv. Holnap pár Miskolcon vagy Lilafüred Bükk hegység? Délután kukkolnék ha lenne belevaló pár.
Sziasztok!
Nőt keresek reptér másik oldalára (17ker felőli oldal) mostantól kb. 1 óra hosszát érek rá. Ott is vagyok, írj! (vagy csak jelenj meg
)
Nőt keresek reptér másik oldalára (17ker felőli oldal) mostantól kb. 1 óra hosszát érek rá. Ott is vagyok, írj! (vagy csak jelenj meg

Nagykanizsa környékén párt néznénk,párommal
Most helyem van Fóton még sokáig fent vagyok írj ha jönnél.Szopnék.
(Ez egy válasz Csab-ika üzenetére (ma 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Zalában taliznék, játszadoznék ma
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Kedves Párral ismerkednék szexi játékokhoz akár este egy extrém helyen erdőben parkolóban szállodában találkoznék akár csak kukkolnék meztelenkednénk vagy csak finoman nyalnék masszíroznék minden megbeszélés kérdése Zala Vas megye
Sziasztok! Délután Mohács környékén kalandoznék elhanyagolt hölgyel, anyukáddal, de párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére!
Várom leveleiteket! Szép napot mindenkinek!

Reptéren át a város felé megyek motorral. Kalandba benne vagyok.