A szerdai témával viszont az a gáz hogy olyan kevesen vannak szerintünk attól megy el a kedvük. Aki ezt elhatározta igen is csapjon bele a lecsóba. Szombaton sok ember ,tánc ,sok sex
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2018. 11. 30. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 21:34

A Tik tak honlapját érdemes megkeresnetek. Nekik szerdánként van ismerkedős estéjük, és a kezdők, kíváncsiak sok kérdésükre választ kaphatnak. Aztán ha valaki kedvet kap az elmélet gyakorlatba való átültetéséhez, az maradhat is akár...
Ha idegenvezető kell szombaton klubban leszünk Keressetek privát Annak meg ne higgy hogy nem harap ott senki Engem már haraptak meg
Mondjuk jól eset
(Ez egy válasz krucsi üzenetére (2018. 11. 30. péntek 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 20:09

Sziasztok!
Régóta gondolkodunk a párommal,hogy ellátogatunk egy klubba ,Jó lenne megismerni egy párt akik tapasztaltak ez ügyben ,bevezetnének minket ebbe az életformába,
Régóta gondolkodunk a párommal,hogy ellátogatunk egy klubba ,Jó lenne megismerni egy párt akik tapasztaltak ez ügyben ,bevezetnének minket ebbe az életformába,
A Tik tak honlapját érdemes megkeresnetek. Nekik szerdánként van ismerkedős estéjük, és a kezdők, kíváncsiak sok kérdésükre választ kaphatnak. Aztán ha valaki kedvet kap az elmélet gyakorlatba való átültetéséhez, az maradhat is akár...
(Ez egy válasz krucsi üzenetére (2018. 11. 30. péntek 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Szerintünk pont a tapasztaltakkal nem juttok előrébb!!! Jobban jártok, ha magatok mentek. Nem harap ott senki!

Sziasztok!

Törölt felhasználó (3958902)

Várj,most próbálom értelmezni,de sajnos én is fáradt vagyok
szwingerkompatibilis. Jesszus
Gyűjts is,teljesen jól teszed. Fontos a teljes kép. Bár én most leragadtam a cickós részletednél,bocsánat

Sziasztok!
Várj,most próbálom értelmezni,de sajnos én is fáradt vagyok
szwingerkompatibilis. Jesszus
Gyűjts is,teljesen jól teszed. Fontos a teljes kép. Bár én most leragadtam a cickós részletednél,bocsánat
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 19:54

Törölt felhasználó (3947022)

A tercsijáróról ugrott be
maga a szó: szwingerkompatibilis vagy teljesen
Én meg fáradt

Én meg fáradt

Miért fikázna bárki is téged? Azért mert elmentél egy lepukkant helyre, és az nem tetszett? Vagy azért, mert előítéletes vagy azokkal, akik nem barbie-ken kinézetűek? Netán azért, mert te a tetoválásokat esztétikusnak tartod? Esetleg azért, mert középkorúként fiatalnak hiszed magatokat?
Ha valóban kíváncsiak vagytok, és valóban érdeklődtök a többes szex iránt, és eljuttok egy minőségibb helyre, amiről azt hiszitek, hogy mindenki a divatlapok címlapjáról pattant meg, és aztán rideg valóságként hétköznapi, átlagos, esetleg túlsúlyos, sőt máááá majdnem nyuggerkorú
40-es-50-es embereket is láttok alsóneműben, ne adj isten, minő undorító dolog, szeretkezni, szexelni, dugni, akkor bizony meg fogsz lepődni, és onnét is soványmalac vágtában álltok majd tovább... Lehet, Ti jobban jártok célzott kereséssel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 27. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 27. kedd 20:19

Ha valóban kíváncsiak vagytok, és valóban érdeklődtök a többes szex iránt, és eljuttok egy minőségibb helyre, amiről azt hiszitek, hogy mindenki a divatlapok címlapjáról pattant meg, és aztán rideg valóságként hétköznapi, átlagos, esetleg túlsúlyos, sőt máááá majdnem nyuggerkorú

Törölt felhasználó (1311932)

Most tuti nagyon sok negatív hozzászólást fogok kapni, de sebaj. Szóval minket is nagyon izgat a többes szex gondolata, főleg a plusz pasis, de attól félünk, hogy nem találnánk izlésünknek megfelelő partnert, partnereket.
Mi fiatalok vagyunk (30 asok)igényesek magunkra, törődünk magunkkal és egymással, ezért nem is engednénk magunk mellé, közé túlsúlyos, igénytelen embereket. Valahogy az idősebbek sem vonzanak minket.
A swingerklubbokról is mindenhol azt olvassuk, hogy mindenféle ember jár oda. Namost, a Glory caféban is. Egyszer voltam és 10 perc múlva sikítva rohantam el. Dagadt öreg kamionsofőr komàk rohangáltak kirakott farokkal miközben egy kabinban hágott egy kopasz egy sertést. Őszintén mondom förtelmes volt.
Szóval mi mennénk, de félünk is egy picit. Jó lenne ha végre valaki konkrétan leírnà, mi is megy egy ilyen helyen, milyen formák vannak lennt. Mi az érzéki szex hívei vagyunk
Ja és ezen kívül jöhetnek az anyàzó levelek mert vàlogatósak vagyunk.
Köszi
Mi fiatalok vagyunk (30 asok)igényesek magunkra, törődünk magunkkal és egymással, ezért nem is engednénk magunk mellé, közé túlsúlyos, igénytelen embereket. Valahogy az idősebbek sem vonzanak minket.
A swingerklubbokról is mindenhol azt olvassuk, hogy mindenféle ember jár oda. Namost, a Glory caféban is. Egyszer voltam és 10 perc múlva sikítva rohantam el. Dagadt öreg kamionsofőr komàk rohangáltak kirakott farokkal miközben egy kabinban hágott egy kopasz egy sertést. Őszintén mondom förtelmes volt.
Szóval mi mennénk, de félünk is egy picit. Jó lenne ha végre valaki konkrétan leírnà, mi is megy egy ilyen helyen, milyen formák vannak lennt. Mi az érzéki szex hívei vagyunk
Ja és ezen kívül jöhetnek az anyàzó levelek mert vàlogatósak vagyunk.
Köszi
A tercsijáróról ugrott be
maga a szó: szwingerkompatibilis vagy teljesen
Én meg fáradt
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 19:46

Én meg fáradt

Hát nézd...van terepjáróm...mi baj lehet
Persze,biztosan sokat számít a társaság. Akkor épp jó volt.
Bár Te/Ti biztosan jobban átlátjátok ezt

Még szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, csak a teljes(ebb) kép miatt, aztán kitudja
És még tercsijárom sincs
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 19:46

És még tercsijárom sincs

(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 19:40

Világos.
Kicsit daráló jellegű, de szerintem ha megfelelő a társaság, vagy a társ, akkor annyira nincs idő elveszni a részletekben, a kritikus részekben főleg.
Semmi nem tökéletes. Ez sem.
De plusz élménynek jó
Az meg evidens, hogy mindenki nem lehet szimpatikus. Szexuálisan pláne nem. Meg hát az igények
.
Kicsit daráló jellegű, de szerintem ha megfelelő a társaság, vagy a társ, akkor annyira nincs idő elveszni a részletekben, a kritikus részekben főleg.
De plusz élménynek jó

Az meg evidens, hogy mindenki nem lehet szimpatikus. Szexuálisan pláne nem. Meg hát az igények

Világos.
De plusz élménynek jó
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 19:34
De plusz élménynek jó

Az például szimpatikus volt,hogy vegyes volt a társaság. Nem volt az a "mitkeresekénitt" érzésem. Persze volt olyan is,aki nem tetszett,de nem hisztiztem emiatt. Nem kerestem a társaságát és ennyi. Tetszett az emberek közvetlensége,és persze az egyéb élmények is
Mégis szürreálisnak éreztem,nekem kicsit sok volt. Inkább csak a kíváncsiság hajtott

Az például szimpatikus volt,hogy vegyes volt a társaság. Nem volt az a "mitkeresekénitt" érzésem. Persze volt olyan is,aki nem tetszett,de nem hisztiztem emiatt. Nem kerestem a társaságát és ennyi. Tetszett az emberek közvetlensége,és persze az egyéb élmények is
Mégis szürreálisnak éreztem,nekem kicsit sok volt. Inkább csak a kíváncsiság hajtott
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 19:26

Mi nem tetszett?
vagy épp mi tetszett?

Ez édes volt "senkire ne hallgass,ha rám hallgatsz"
Egyetértek
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 19:23

Senkire ne hallgass, ha rám hallgatsz
menj le, tapasztalj. Sőt, elsőre lehet nem is lesz korrekt tapasztalat, csak többedjére áll össze a valós kép.
Szerintem aki ki szeretné próbálni, tegye meg és ő alkosson véleményt.
Kinek ez, kinek az, így, úgy jön be.

Kinek ez, kinek az, így, úgy jön be.
Mi nem tetszett?
vagy épp mi tetszett?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 19:24

Nem magamról beszéltem. Voltam már
Szerencsére nekem kellemes élmény volt,de nem vált a részemmé.
Egyébként pedig....Igenisuram Értettemuram!!!
(vagy asszonyom)

Szerintem azt se látják mivel mész. Nem.hiszem, hogy ez bárkit is érdekelne mivel érkezel. Az már inkább, hogy kivel
(Ez egy válasz albapar üzenetére (2018. 11. 30. péntek 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 19:02

Így van, meg ha nem "Dzsipóval" állsz be a parkolóba lenéznek mint a koldust, pedig belül lehet több van benned mint azt sokan gondolják. Van az a mondás: ki mint él, úgy ítél.
Nem magamról beszéltem. Voltam már
Szerencsére nekem kellemes élmény volt,de nem vált a részemmé.
(vagy asszonyom)
(Ez egy válasz albapar üzenetére (2018. 11. 30. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 19:15

Ne hidd, menj el, éld át és utána mondj véleményt! Mindenki másképp éli meg. Mi is kipróbáltuk, ez a része kipipálva, lezártuk a dolgokat, kész ennyi!!!
Senkire ne hallgass, ha rám hallgatsz
menj le, tapasztalj. Sőt, elsőre lehet nem is lesz korrekt tapasztalat, csak többedjére áll össze a valós kép.
Kinek ez, kinek az, így, úgy jön be. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 18:20

Kinek ez, kinek az, így, úgy jön be. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Azok kedvét mindenesetre rendesen eltudják venni,akik esetleg még csak fontolgatják,hogy elmenjenek egy ilyen klubba
Már persze ha nem Barbie és Ken típusok

Ne hidd, menj el, éld át és utána mondj véleményt! Mindenki másképp éli meg. Mi is kipróbáltuk, ez a része kipipálva, lezártuk a dolgokat, kész ennyi!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 30. péntek 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 18:20

Azok kedvét mindenesetre rendesen eltudják venni,akik esetleg még csak fontolgatják,hogy elmenjenek egy ilyen klubba
Már persze ha nem Barbie és Ken típusok

Így van, meg ha nem "Dzsipóval" állsz be a parkolóba lenéznek mint a koldust, pedig belül lehet több van benned mint azt sokan gondolják. Van az a mondás: ki mint él, úgy ítél.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2018. 11. 30. péntek 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 30. péntek 17:51

Teljesen igazad van Néha a klubok megtelnek láthatóan olyan emberekkel akik azt gondolják ha már pénzért megcsináltattam a mellemet akkor többet is érek mint aki erre nem hajlandó! Aztán amikor egyedül maradnak az elvárásaikkal csak itt sír hogy sok a szar ember.Pedig az emberek 90% jól érzi magát az általa látogatott helyen. Legalább is ez a tapasztalatunk. Am igazad van Nincs ingyen vacsora Az általában benne van a beugróban
Az hogy egy tízezres beugrót filléresnek nevezel............ Bár szíved joga bármit is leírni "Ez sajnos egy ilyen gyűjtőhely,itt a slamposság a norma."