Szia!
Ha nagy dumás vagy, összejöhet.
De a tapasztaltak első napra még nem javasolják a párzást. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 08. vasárnap 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 08. vasárnap 23:20
Ha nagy dumás vagy, összejöhet.
De a tapasztaltak első napra még nem javasolják a párzást. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 08. vasárnap 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1177122)

Sziasztok! Egyedül egy pasinak mennyi esélye van, hogy egy swinger klub látogatáson legyen is valami?
Vagy párokkal érkeznek? Totál idegen nekem ez még, de érdekel

És ha új jak-ra gondolt csak angol billentyűzete van (és véletlenül egybe írta)?
(Ez egy válasz zenitaaaa üzenetére (2017. 10. 08. vasárnap 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 08. vasárnap 15:49

Hát persze.
Az ujjak a kezeiden vannak és jó esetben a lábaidon.
Amire te gondolsz azt úgy írjuk,hogy "újak".
Egyetlen szót képes voltál két hibával leírni,elismerésem.
ugy láttam semmi
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 08. vasárnap 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Egyedül egy pasinak mennyi esélye van, hogy egy swinger klub látogatáson legyen is valami?

neked tényleg ez a legnagyobb gondod?
na ennyit is érhetsz (Ez egy válasz zenitaaaa üzenetére (2017. 10. 08. vasárnap 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 08. vasárnap 15:49
na ennyit is érhetsz (Ez egy válasz zenitaaaa üzenetére (2017. 10. 08. vasárnap 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát persze.
Szia
Egy klubban minden rajtad múlik. Ha adsz magadra és mersz kérdezni beszélgetni ,,lent a társalgóban" akkor miért ne lenne?Úgy beszél mindenki erről a helyről mintha nem azért menne oda mindenki.Igeni is az emberek többsége arra vár hogy egy ffi odamenjen és megkérdezze némi beszélgetés után hogy szabad e a tánc?! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 08. vasárnap 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy klubban minden rajtad múlik. Ha adsz magadra és mersz kérdezni beszélgetni ,,lent a társalgóban" akkor miért ne lenne?Úgy beszél mindenki erről a helyről mintha nem azért menne oda mindenki.Igeni is az emberek többsége arra vár hogy egy ffi odamenjen és megkérdezze némi beszélgetés után hogy szabad e a tánc?! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 08. vasárnap 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)

helló, a szegedi klubbról tudna valaki irni valamit?
Helló! Lényegesen nagyobb, mint mondjuk itt! Jirziék írták le jól! Én több, mint 8 éve swingerezem, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, és ebben volt, hogy partnerrel, párral (akiket klubban ismertem meg azt megelőzően), illetve nagyon sokszor szólóban voltam! Gondolj bele abba, hogy a klubban többségben vannak azok, akik cselekedni vannak ott, szemben az ilyen oldalakkal, ahol a nagyobb többség, csak hirdeti, estleg beszélget róla, beszólogat, okoskodik a partvonalon! Plusz, a klubok többségében egy normál swingeres napon azért figyelnek az arányok betartására is, kivéve persze a gang-bang partikat, az más kávéház! Itt ismert a helyzet! Te közel vagy a tűzhöz, ahogy látom. Térképezd fel a helyeket, olvass bele az ottani fórumokba, ismerkedj meg az klub etikettel, válaszd ki a neked leginkább szimpatikusat és bátran vágj bele! Elég egy normális karakter, nem kell Brad Pitt legyél (úgy már túl könnyű lenne), ápoltság, átlagos kommunikáció, és ha nem lerészegedni megy az ember, akkor nem marad el az eredmény sem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 08. vasárnap 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Helló! Lényegesen nagyobb, mint mondjuk itt! Jirziék írták le jól! Én több, mint 8 éve swingerezem, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, és ebben volt, hogy partnerrel, párral (akiket klubban ismertem meg azt megelőzően), illetve nagyon sokszor szólóban voltam! Gondolj bele abba, hogy a klubban többségben vannak azok, akik cselekedni vannak ott, szemben az ilyen oldalakkal, ahol a nagyobb többség, csak hirdeti, estleg beszélget róla, beszólogat, okoskodik a partvonalon! Plusz, a klubok többségében egy normál swingeres napon azért figyelnek az arányok betartására is, kivéve persze a gang-bang partikat, az más kávéház! Itt ismert a helyzet! Te közel vagy a tűzhöz, ahogy látom. Térképezd fel a helyeket, olvass bele az ottani fórumokba, ismerkedj meg az klub etikettel, válaszd ki a neked leginkább szimpatikusat és bátran vágj bele! Elég egy normális karakter, nem kell Brad Pitt legyél (úgy már túl könnyű lenne), ápoltság, átlagos kommunikáció, és ha nem lerészegedni megy az ember, akkor nem marad el az eredmény sem!
Köszönöm
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2017. 10. 09. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 09. hétfő 12:35

A képeid alapján te nyugodtan menj, nem fogsz egyedül maradni.

Ide, Puszi! Mármint a hölgy irányába.....
Dove33-nak pedig, nincs mit!
Pacsi! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 09. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 09. hétfő 20:27
Dove33-nak pedig, nincs mit!
Pacsi! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 09. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3056952)

oké a fasz szép de vajon milyen a fej?
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2017. 10. 10. kedd 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 10. kedd 10:51

A képeid alapján te nyugodtan menj, nem fogsz egyedül maradni.

Sziasztok infót szeretnénk, először szeretnénk elmenni cluba Pestre ahol szombaton szóló pasikat is be engednek melyiket érdemes látogatni köszi.
Mindenhova beengednek szóló pasikat is, de nem az utcáról.
Először telefonon le kell egyeztetni, hogy egyáltalán van-e lehetőség.
További opciók? (Ez egy válasz caparzo1 üzenetére (2017. 10. 19. csütörtök 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 19. csütörtök 17:29
További opciók? (Ez egy válasz caparzo1 üzenetére (2017. 10. 19. csütörtök 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok infót szeretnénk, először szeretnénk elmenni cluba Pestre ahol szombaton szóló pasikat is be engednek melyiket érdemes látogatni köszi.
Mi ma tervezzük a látogatást, de konkrét párcsere nélkül. Bi lányokat vagy ilyen tagú párokat keresünk általában. Van már némi tapasztalatunk, de kíváncsiak lennénk melyik klubot ajánlanátok...

Hi! Ez így, ebben a formában nem igaz! Van ugyanis olyan klub, ahová speciel szóló pasit éppen nem engednek be szombaton! Aztán van, ahol időnként kifejezetten páros napot rendeznek, de egyéb napokon is 5 fő alaphelyzetben a szóló hely! A lehetőségek klubokén és napoként is mások! Tehát, azt tudom javasolni caparzo-nak is, amit már lentebb megírtam! Fel kell térképezni a helyeket, megkeresni a honlapjuka, beleolvasni a helyi fórumokba, programokba stb......
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 21. szombat 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 21. szombat 14:20
Törölt felhasználó (1491732)

Mindenhova beengednek szóló pasikat is, de nem az utcáról.
További opciók?
További opciók?
Sziasztok! Nagyon nehéz ám másoknak konkrét helyre vonatkozó tanácsot adni! Mindannyian más preferenciákkal és eltérő vágyakkal keresünk, így a döntést érdemes ehhez igazítani. Minden klubnak más-más a hangulata, légköre, vannak előnyei és hátrányai is nyílván, plusz azonos klubnak, még a különböző napi programok függvényében is változik az "arca". Tulajdonképpen, akár a pesti Gitár utcai helyszínen (szombati napon), de akár mindkét budaörsi klubban is átélhetitek és megtalálhatjátok a számításotokat/partnereiteket! Üdv.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 21. szombat 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 21. szombat 15:44
Törölt felhasználó (1109952)

Mi ma tervezzük a látogatást, de konkrét párcsere nélkül. Bi lányokat vagy ilyen tagú párokat keresünk általában. Van már némi tapasztalatunk, de kíváncsiak lennénk melyik klubot ajánlanátok...

Sziasztok. Kezdőként érdeklődnénk Pesti swinger kulbok után, hová érdemes ,s mikor el mennünk. Privátban is szívesen vesszük a "javaslatokat " .Nem minden áron szeretnénk menni, de valahol el kell kezdeni, kinek milyen tapasztalatai vannak ?Köszönjük a segítséget!
Kéne màr egy ár, szolgáltatás, szubjektív vélemény táblázat, hogy ne kelljen újra és újra, kb hetente feltenni ezt a kérdést.
Igazából a legjobb lenne egy ilyen weboldal.
Swingerteszt pont hu vagy valami hasonló címmel, ahova aktív swingeresek folyamatosan beírnák a tapasztalataikat, jól-rosszat egyaránt.
Swingerteszt pont hu vagy valami hasonló címmel, ahova aktív swingeresek folyamatosan beírnák a tapasztalataikat, jól-rosszat egyaránt.
Bőven elég lenne az is,ha a kedves érdeklődők vennék a fáradtságot néhány oldal visszaolvasására.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 03. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 03. péntek 10:19
Törölt felhasználó (1491732)

Kéne màr egy ár, szolgáltatás, szubjektív vélemény táblázat, hogy ne kelljen újra és újra, kb hetente feltenni ezt a kérdést.