Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 148 149 150 151 152 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2981   2017. 11. 03. péntek 15:53
maturefriend maturefriend
Sziasztok.Szerintem meg teljesen normalisan, udvariasan feltettek egy kérdést.Ha lenne tapasztalatom ötezredszerre is válaszolnék.Aztán meg csodálkozunk hogy csak tuskók maradnak meg a GG-n.(tisztelet a kivételnek) Valójában nem értem,végül is erről szól ez a topic...., de bocs ha tévedek.
#2982   2017. 11. 03. péntek 21:13
LeonKatja LeonKatja
"Sziasztok! Nagyon nehéz ám másoknak konkrét helyre vonatkozó tanácsot adni! Mindannyian más preferenciákkal és eltérő vágyakkal keresünk, így a döntést érdemes ehhez igazítani. Minden klubnak más-más a hangulata, légköre, vannak előnyei és hátrányai is nyílván, plusz azonos klubnak, még a különböző napi programok függvényében is változik az "arca". Tulajdonképpen, akár a pesti Gitár utcai helyszínen (szombati napon), de akár mindkét budaörsi klubban is átélhetitek és megtalálhatjátok a számításotokat/partnereiteket!"

Ez a bejegyzés a miénk alatt az ötödik. Az utolsó kérdező előtt közvetlenül. Nem kell oldalakat visszaolvasni, de ha mégis veszi valaki a fáradtságot, máris sok információval lesz gazdagabb. wink

Azért válaszolunk is a kérdezőknek: az egyik budaörsi klubot mi már többször próbáltuk, szuper. A másikról pont ugyan ennyi jót hallottunk, de ott még nem voltunk. - bocsi, de a konkrét infot a modik törlik.
Viszont, a fent bemásolt hsz alapján tényleg érdemes személyesen tapasztalni, és vagy maradni, vagy tovább próbálkozni. wink Nem vagyunk egyformák, nem ugyan azt az élményt keressük, és szerencsére a klubok sem ugyan azt nyújtják. Sőt, egy klubnak a hétről-hétre rendezett bulijai sem egyformák. Nagyban függ a résztvevőktől, kicsit a party témájától is - ha van.
És persze mindent szabad, de semmi sem kötelező! wink
(Ez egy válasz maturefriend üzenetére (2017. 11. 03. péntek 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 03. péntek 15:53
Sziasztok.Szerintem meg teljesen normalisan, udvariasan feltettek egy kérdést.Ha lenne tapasztalatom ötezredszerre is válaszolnék.Aztán meg csodálkozunk hogy csak tuskók maradnak meg a GG-n.(tisztelet a kivételnek) Valójában nem értem,végül is erről szól ez a topic...., de bocs ha tévedek.
#2983   2017. 11. 04. szombat 07:08
maarimar maarimar
Ez így igaz ... és ha valaki belekezd akkor ne egy látogatásból vonjon le következtetést szerintünk
egy helyre 3x el kell menni hogy megtudd milyen is a légkör mivel lehet hogy épp pont nem olyan volt aznap a társaság mint amilyet szerettél volna de ha 3x sem olyan hogy tényleg jól érezd magad keress másik helyet
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 11. 03. péntek 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 03. péntek 21:13
"Sziasztok! Nagyon nehéz ám másoknak konkrét helyre vonatkozó tanácsot adni! Mindannyian más preferenciákkal és eltérő vágyakkal keresünk, így a döntést érdemes ehhez igazítani. Minden klubnak más-más a hangulata, légköre, vannak előnyei és hátrányai is nyílván, plusz azonos klubnak, még a különböző napi programok függvényében is változik az "arca". Tulajdonképpen, akár a pesti Gitár utcai helyszínen (szombati napon), de akár mindkét budaörsi klubban is átélhetitek és megtalálhatjátok a számításotokat/partnereiteket!"

Ez a bejegyzés a miénk alatt az ötödik. Az utolsó kérdező előtt közvetlenül. Nem kell oldalakat visszaolvasni, de ha mégis veszi valaki a fáradtságot, máris sok információval lesz gazdagabb. wink

Azért válaszolunk is a kérdezőknek: az egyik budaörsi klubot mi már többször próbáltuk, szuper. A másikról pont ugyan ennyi jót hallottunk, de ott még nem voltunk. - bocsi, de a konkrét infot a modik törlik.
Viszont, a fent bemásolt hsz alapján tényleg érdemes személyesen tapasztalni, és vagy maradni, vagy tovább próbálkozni. wink Nem vagyunk egyformák, nem ugyan azt az élményt keressük, és szerencsére a klubok sem ugyan azt nyújtják. Sőt, egy klubnak a hétről-hétre rendezett bulijai sem egyformák. Nagyban függ a résztvevőktől, kicsit a party témájától is - ha van.
És persze mindent szabad, de semmi sem kötelező! wink
#2984   2017. 11. 04. szombat 14:21
X Törölt felhasználó (2676722)
Sziasztok! Kicsit eltér a kérdésem a témától, de nem igazán tudtam hogy hová tudnám leírni.. Tud valaki Pesten olyan szállást ami kifejezetten pároknak, esetleg privát partikra tökéletes, és nem 100.000 egy éjszakára?!Ha még lenne a szobában jakuzzi is, az maga lenne az álom smile kérem ha van vkinek vmi információja, tapasztalata, várom válaszát itt vagy privátban. Köszönöm szépen smile
#2985   2017. 11. 04. szombat 15:12
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Szia kvirág! Privátban írtam neked, mert itt ugye az már reklámnak minősülne!
Remélem hasznosra lesz! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 04. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2676722)
2017. 11. 04. szombat 14:21
Sziasztok! Kicsit eltér a kérdésem a témától, de nem igazán tudtam hogy hová tudnám leírni.. Tud valaki Pesten olyan szállást ami kifejezetten pároknak, esetleg privát partikra tökéletes, és nem 100.000 egy éjszakára?!Ha még lenne a szobában jakuzzi is, az maga lenne az álom smile kérem ha van vkinek vmi információja, tapasztalata, várom válaszát itt vagy privátban. Köszönöm szépen smile
#2986   2017. 11. 04. szombat 15:51
X Törölt felhasználó (2676722)
Köszönöm szépen smile
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2017. 11. 04. szombat 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 04. szombat 15:12
Szia kvirág! Privátban írtam neked, mert itt ugye az már reklámnak minősülne!
Remélem hasznosra lesz! wink
#2987   2017. 11. 05. vasárnap 09:52
X Törölt felhasználó (1491732)
Tegnap voltam swinger klubban ...
légtechnikát szerelni. crazya
#2988   2017. 11. 05. vasárnap 09:57
Jirzi, ti voltatok?
Hány nőt sikerült megböknöd? vigyor0
#2989   2017. 11. 05. vasárnap 20:58
jirzi jirzi
Melyik klubban voltál? Szombaton megyünk. Általában nem a darab számít .Van hogy egy párral el vagyunk egész este. Van hogy egész végig csak gyönyörködöm ahogy a babámat ,,szeretik" és leginkább abban ahogy ő és amennyire szereti nyes A minőségi sex szerintünk lényegesebb mint a mennyiségi. Legutóbb pont én ismerkedtem meg egy hölggyel akiről kiderült hogy mindketten jók vagyunk nála nyes Rövid estének tűnt nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 05. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1491732)
2017. 11. 05. vasárnap 09:57
Jirzi, ti voltatok?
Hány nőt sikerült megböknöd? vigyor0
#2990   2017. 11. 05. vasárnap 23:12
Nagyon szuper!
Főleg ahogy a Babádról írsz.
Én is valahogy így képzelem, ha majd egyszer sikerül lecsábítanom a zasszonyt.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 11. 05. vasárnap 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 05. vasárnap 20:58
Melyik klubban voltál? Szombaton megyünk. Általában nem a darab számít .Van hogy egy párral el vagyunk egész este. Van hogy egész végig csak gyönyörködöm ahogy a babámat ,,szeretik" és leginkább abban ahogy ő és amennyire szereti nyes A minőségi sex szerintünk lényegesebb mint a mennyiségi. Legutóbb pont én ismerkedtem meg egy hölggyel akiről kiderült hogy mindketten jók vagyunk nála nyes Rövid estének tűnt nyes
#2991   2017. 11. 19. vasárnap 20:01
X Törölt felhasználó (964771)
Sziasztok! Tudnátok ajánlani Budapesten swinger klubot? Párommal szeretnénk megnézni egy klubot, ez lenne az első alkalom. Köszönöm előre is, ha tudtok bármi hasznos infót. vigyor0
#2992   2017. 11. 19. vasárnap 20:10
X Törölt felhasználó (3175022)
és a kamerákat is be szerelted ? a levegő csatornákba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 05. vasárnap 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1491732)
2017. 11. 05. vasárnap 09:52
Tegnap voltam swinger klubban ...
légtechnikát szerelni. crazya
#2993   2017. 11. 20. hétfő 23:18
X Törölt felhasználó (1584552)
Sziasztok, mi éppen most vagyunk túl egy hosszú7 végén, a milánói la mansion de lamour klubban. zseniális hely mindenkinak ajánlani tudom. apropó van esetleg külföldi klubbokról tapasztalaitok / jótanácsaitok?
#2994   2017. 11. 22. szerda 18:16
csimbava2 csimbava2
A nyíregyházai PP swinger házibuliról van valakinek tapasztalata? Szeretnénk róla infókat! Köszönjük!
#2995   2017. 11. 23. csütörtök 09:26
X Törölt felhasználó (956291)
sziasztok Pécsen tud valaki Swinger klubbot ???
#2996   2017. 11. 25. szombat 18:46
Puncifan Puncifan
Hello! Nekem ausztriai klubbokról vannak tapasztalataim. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 20. hétfő 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1584552)
2017. 11. 20. hétfő 23:18
Sziasztok, mi éppen most vagyunk túl egy hosszú7 végén, a milánói la mansion de lamour klubban. zseniális hely mindenkinak ajánlani tudom. apropó van esetleg külföldi klubbokról tapasztalaitok / jótanácsaitok?
#2997   2017. 11. 26. vasárnap 19:03
Free Love Free Love
Sziasztok. Szivesen vennénk, ha valaki írna nekünk swinger lehetőséget dél-dunántúlon, Kaposvár-Pécs-Dombóvár. Előre is Köszi.
#2998   2017. 11. 26. vasárnap 21:37
X Törölt felhasználó (3190642)
Sziasztok!!Szuper a hely Nyiregyen,van minden szerintem igényes (szauna yakuzzi,szuper szobák,szuper kaja)
(Ez egy válasz csimbava2 üzenetére (2017. 11. 22. szerda 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 22. szerda 18:16
A nyíregyházai PP swinger házibuliról van valakinek tapasztalata? Szeretnénk róla infókat! Köszönjük!
#2999   2017. 11. 28. kedd 08:34
playA playA
Sziasztok!
Párommal szeretnénk kipróbálni egy swinger club-ot. Borsodban, illetve a környéken tudnátok ajánla?
Igen, utána olvastam a fórumon és a google is segítséget adott, de mivel teljesen kezdők vagyunk, ezért friss információkra lenne szükségünk. Előre is köszönöm!
#3000   2017. 11. 30. csütörtök 14:45
lesliet lesliet
Szia, merre van, vagy mit lehet róla tudni? szerintem privit írj, mert úgy nem lesz reklám, köszi
(Ez egy válasz csimbava2 üzenetére (2017. 11. 22. szerda 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 22. szerda 18:16

... 148 149 150 151 152 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6402db
Utolsó üzenet: tegnap 19:05

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!