Ja nagy szar az egész egyszer voltam , soha többet nem , inkább házibuli mint egy swinger klub , alig van valami megvannak a kialakult párok , nem nagy szám . Ha igazi jo buliba akar menni az ember akkor Pest .
(Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2019. 08. 07. szerda 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 07. szerda 06:01

Tündérálom baráti kör... Egy viszonylag zárt társaság, valakinek tuti bejön, nekünk nem. De ez van Győr közelében.
Keress rá neten, mert linket nem tehetek ide, ha jól tudom
Keress rá neten, mert linket nem tehetek ide, ha jól tudom
Mi is szerettük volna kipróbálni, viszont megszűnt az ottalvási lehetőség. Így maradt a ketyegő
Sziasztok! Úgy hallottuk, hogy az Sw4You új üzemeltetővel működik. Volt már valaki az utóbbi hetekben itt? Mi volt a tapasztalata?
Sziasztok, a Balaton környékén van Swingerklub?
Sziasztok! Kedden van valahol buli?
Azokkal mi legyen,akik az "ilyedségtől" ijednek meg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 23:54
Törölt felhasználó (856058)

Szerintetem egy ilyen közeledésre könnyen lehet egy állkapcson rúgás a válasz az ilyedségtől, pedig az meg elég elfogadott hogy a csajok csajoznak.
Nyílván azért azzal tisztában vagyok, hogy csak úgy szó nélkül nem kezdek el fogdosni senkit. Csak ha valaki felvállalja azt kiközösítik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 23:54
Törölt felhasználó (856058)

Szerintetem egy ilyen közeledésre könnyen lehet egy állkapcson rúgás a válasz az ilyedségtől, pedig az meg elég elfogadott hogy a csajok csajoznak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 23:13
Törölt felhasználó (1313722)

Sziasztok! Érdeklődnék a tapasztaltaktól. Sajnos még nem voltunk párommal ilyen helyen, de tervezzük. Biszex pasikhoz hogy állnak? Vagy ez tabunak számít?
Sziasztok! Érdeklődnék a tapasztaltaktól. Sajnos még nem voltunk párommal ilyen helyen, de tervezzük. Biszex pasikhoz hogy állnak? Vagy ez tabunak számít?
Én a paradise t tudnám ajánlani
Tündérálom baráti kör... Egy viszonylag zárt társaság, valakinek tuti bejön, nekünk nem. De ez van Győr közelében.
Keress rá neten, mert linket nem tehetek ide, ha jól tudom (Ez egy válasz bikerboy92 üzenetére (2019. 08. 06. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Keress rá neten, mert linket nem tehetek ide, ha jól tudom (Ez egy válasz bikerboy92 üzenetére (2019. 08. 06. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Tétszentkútiról tudnál infot adni? köszi
(Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2019. 08. 06. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Tétszentkút
(Ez egy válasz 82112 üzenetére (2019. 08. 06. kedd 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Győr környékén klub?
Dreamland, tiktak, paradise, sw4you, és Szegeden a majom.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2019. 08. 06. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Hány klub van még kishazánkban?Dunántúlon van?
Kezdőként jó választás. De Győrből mi biztosan Bécs felé mennénk inkább...
(Ez egy válasz ordogh76 üzenetére (2019. 08. 06. kedd 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 06. kedd 09:17

Sziasztok!
Kezdő párként a szombati Dreamland buliról kinek mi a véleménye?
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
Attól függ mit kerestek. Szerintünk minden nap más . Vagyis minden kapható
(Ez egy válasz ribancpunci üzenetére (2019. 08. 02. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 02. péntek 09:16

Sziasztok!
Kinek mi a véleménye illetve tapasztalata a Dreamland Swinger Club-ról?
Hali. Maga a klub elrendezése nekünk nagyon bejött. Csak a közönség nem annyira.
(Ez egy válasz ribancpunci üzenetére (2019. 08. 02. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 02. péntek 09:16

Sziasztok!