Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 24 25 26 27 28 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#501   2012. 08. 07. kedd 16:35
vandg vandg VIP
Hát...
Szerintem meg te nem a Tic-Tacban voltál... kötelező tánc???? Amúgy eleve el sem tudom képzelni, hogy lehetne arra kötelezni valakit, hogy táncoljon smile

A zenei ízlésről meg lehet vitatkozni, csak felesleges... Van akinek a Tic-Tacban adott 80-as évek zenéje jön be, van akinek meg a máshol adott tuc-tuc...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 07. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774139)
2012. 08. 07. kedd 11:46
Pedig sajnos,minden alkalommal kötelező tánc van a házigazda kedvéért az agyon hallgatott Neoton lemezeire !!! Szerintünk meg ti nem a Tic-Tac-ban voltatok,ha ez nem így volt !
#502   2012. 08. 07. kedd 18:47
zsozs70 zsozs70
biztos hogy a tictakban voltatok
(Ez egy válasz Gin Tonic üzenetére (2012. 08. 07. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 07. kedd 16:23
Régóta olvasgatom ezt a fröcsögést a Tik-Tak ellen, nyilván valami sértődés áll a háttérben, mert az objektivitása gyakorlatilag nulla. Mi másfél éve járunk rendszeresen, és sem kötelező táncot, sem törzs csapatot nem láttunk még. Minden alkalommal szinte teljesen más a társaság, vannak persze visszatérő párok, de csapattá nem állnak össze, pláne nem azért, hogy kizárják a többieket. Maciék szeretnek táncolni, a zene tényleg lehetne jobb, de sokat javult. Nem akarom fényezni a helyet, vannak hibái, de nyilván nehéz mindenkinek megfelelni. Mi eddig mindig jól éreztük magunkat.
#503   2012. 08. 07. kedd 18:49
zsozs70 zsozs70
egyet értek veled
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 07. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774139)
2012. 08. 07. kedd 11:46
Pedig sajnos,minden alkalommal kötelező tánc van a házigazda kedvéért az agyon hallgatott Neoton lemezeire !!! Szerintünk meg ti nem a Tic-Tac-ban voltatok,ha ez nem így volt !
#504   2012. 08. 07. kedd 19:02
frederich111 frederich111
Sziasztok!A neten találtam Zalakarosban swingert, valaki tud róla valamit?
#505   2012. 08. 07. kedd 19:15
Gin Tonic Gin Tonic
Ha ez kérdés akart lenni, akkor olvasd el még egyszer amit írtam. Szerinted? (ezt hívják kérdőjelnek itt a végén)
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 08. 07. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 07. kedd 18:47
biztos hogy a tictakban voltatok
#506   2012. 08. 07. kedd 21:32
Demona Demona VIP Admin
Kedves swingeresek! Nem gondoltatok még arra, hogy egy ugyanazon klubból származó élményeitek különbözőségét a változó klubvendégek a különböző egyéniségeitek és ezáltal kicsit sem hasonlóképpen megélt és átélt élmények teszik?
A felhozott pl.-nál maradva ha valaki könnyedén lepattan és elsiklik egy, még erőltetett invitálás elől is annak kevésbé lesz rossz szájíze a buli után, mint akinek ez nehezebben, körülményesen vagy netán egyáltalán nem sikerül.
#507   2012. 08. 08. szerda 00:02
X Törölt felhasználó (52863)
Mikor szvinger klubban a zenével és a kajával van a baj, az legritkább esetben minősíti a klubot. A törzsvendégek is leginkább azoknak jelentenek gondot, akik képtelenek az oldott kommunikációra.
Részemről jazz és heavy metal, ettől függetlenül konkrétan a Tik-Takban mindig hibátlanul jól éreztem magam (köszönet érte kedves partnereimnek wink ). Igaz azt nem tudnám megmondani mikor milyen zene ment, azt sem, hogy ki táncolt ki nem smile
#508   2012. 08. 08. szerda 13:32
X Törölt felhasználó (248816)
Enesén volt valaki,tapasztalat? Esetleg pár aki eljönne.
#509   2012. 08. 08. szerda 17:34
Jade_ Jade_
Nincs fröcsögés, csak az igazságot írták le.
De lehet hogy Ti később kezdtetek lejárni és a törzsvendégek addigra kikoptak. Régen az üzenőfalon sok-sok vita volt miattuk!
Amúgy meg a zene néhol változott csak - és ahogy valaki írta - tényleg nem kell hogy órád legyen, mert a lejátszott zenék mindig abban a percben, órában kerülnek lejátszásra smile
(Ez egy válasz Gin Tonic üzenetére (2012. 08. 07. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 07. kedd 16:23
Régóta olvasgatom ezt a fröcsögést a Tik-Tak ellen, nyilván valami sértődés áll a háttérben, mert az objektivitása gyakorlatilag nulla. Mi másfél éve járunk rendszeresen, és sem kötelező táncot, sem törzs csapatot nem láttunk még. Minden alkalommal szinte teljesen más a társaság, vannak persze visszatérő párok, de csapattá nem állnak össze, pláne nem azért, hogy kizárják a többieket. Maciék szeretnek táncolni, a zene tényleg lehetne jobb, de sokat javult. Nem akarom fényezni a helyet, vannak hibái, de nyilván nehéz mindenkinek megfelelni. Mi eddig mindig jól éreztük magunkat.
#510   2012. 08. 08. szerda 18:56
bali36 bali36
Ki írta meg az igazságot? Aki 2 hete volt ott és dicsérte hogy jó volt , vagy aki mindjárt támadta hogy nem is ott voltak ? Van itt az oldalon aki ugyan azt cincogja smile már 1 jó ideje, lehet hogy egyszer mikor lent volt azt tapasztalta, de nagyon úgy fest hogy az már nagyon rég volt. Olyan klubot meg úgysem lehet csinálni ami mindenkinek tetszik , mindig lesz akinek valami nem fog megfelelni.
Nem találsz egyetlen 1 klubot sem amelyik üzenőfalán a negatív kritika sokáig fent van, max. addig amíg a tulaj elolvassa és törli mf1
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 08. 08. szerda 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 08. szerda 17:34
Nincs fröcsögés, csak az igazságot írták le.
De lehet hogy Ti később kezdtetek lejárni és a törzsvendégek addigra kikoptak. Régen az üzenőfalon sok-sok vita volt miattuk!
Amúgy meg a zene néhol változott csak - és ahogy valaki írta - tényleg nem kell hogy órád legyen, mert a lejátszott zenék mindig abban a percben, órában kerülnek lejátszásra smile
#511   2012. 08. 08. szerda 20:18
Jade_ Jade_
Ez így van, nem lehet olyan klubot csinálni ami mindenkinek megfelel. De ez itt egy fórum és itt el lehet mondani, hogy kinek miért jó és miért nem. Még akkor is ha egyszer volt lenn, de a "cincogás" nagyon is valós volt.
Változik minden, ahogy a törzsvendégek is és ahogy Maci próbál néha váltani, csak a hű látogatók egyből lehurrogják....
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2012. 08. 08. szerda 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 08. szerda 18:56
Ki írta meg az igazságot? Aki 2 hete volt ott és dicsérte hogy jó volt , vagy aki mindjárt támadta hogy nem is ott voltak ? Van itt az oldalon aki ugyan azt cincogja smile már 1 jó ideje, lehet hogy egyszer mikor lent volt azt tapasztalta, de nagyon úgy fest hogy az már nagyon rég volt. Olyan klubot meg úgysem lehet csinálni ami mindenkinek tetszik , mindig lesz akinek valami nem fog megfelelni.
Nem találsz egyetlen 1 klubot sem amelyik üzenőfalán a negatív kritika sokáig fent van, max. addig amíg a tulaj elolvassa és törli mf1
#512   2012. 08. 08. szerda 22:28
bali36 bali36
Teljesen igazad van hogy egy fórumon ellehet mondani a véleményt.
Az egészről annyi a vélemény hogy érdekes hogy amióta a Villa69 megnyílt club Hedonisként az óta azt dicséri a cincogás másik két konkurens klubot meg lejáratja .
Mivel ez 1 fórum mindenkinek lehet más véleménye vigyor2
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 08. 08. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 08. szerda 20:18
Ez így van, nem lehet olyan klubot csinálni ami mindenkinek megfelel. De ez itt egy fórum és itt el lehet mondani, hogy kinek miért jó és miért nem. Még akkor is ha egyszer volt lenn, de a "cincogás" nagyon is valós volt.
Változik minden, ahogy a törzsvendégek is és ahogy Maci próbál néha váltani, csak a hű látogatók egyből lehurrogják....
#513   2012. 08. 09. csütörtök 09:43
facsefacse facsefacse
Mi hétvégén voltunk szegeden a 3M-ban, hát mit mondjak, nagyon jól éreztük magunkat. Jól sikerült este volt.
#514   2012. 08. 09. csütörtök 09:48
Jade_ Jade_
Akkor nem értem miért az én hozzászólásomra válaszoltál miért nem az aktuális cincogónak? smile
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2012. 08. 08. szerda 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 08. szerda 22:28
Teljesen igazad van hogy egy fórumon ellehet mondani a véleményt.
Az egészről annyi a vélemény hogy érdekes hogy amióta a Villa69 megnyílt club Hedonisként az óta azt dicséri a cincogás másik két konkurens klubot meg lejáratja .
Mivel ez 1 fórum mindenkinek lehet más véleménye vigyor2
#515   2012. 08. 09. csütörtök 16:52
X Törölt felhasználó (849001)
Ti melyik pár voltatok csak nagyvonalakban?
(Ez egy válasz facsefacse üzenetére (2012. 08. 09. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 09. csütörtök 09:43
Mi hétvégén voltunk szegeden a 3M-ban, hát mit mondjak, nagyon jól éreztük magunkat. Jól sikerült este volt.
#516   2012. 08. 11. szombat 11:13
A kezdőpáros női tagja vagyok. A hétvégén elmentünk egy swinger klubba másodjára. Első alkalommal amikor voltunk nem igazán történt semmi, inkább csak szétnéztünk, felmértük a terepet.
Most viszont már oldottabbak voltunk, meg is történt amit szerettünk volna.
Este fél 11 körül értünk oda, kiültünk a teraszra, iszogattunk, beszélgettünk a többiekkel.
A Célunk plusz egy pasi volt aki csatlakozna hozzánk.
Mivel ekkor még nem volt egy szóló pasi sem úgy döntöttünk átöltözünk és benézünk a török fürdőbe. Nem volt bent senki, én kényelmesen elhelyezkedtem a párom félretolta a bugyimat és elkezdett az ujjaival kényeztetni.Izgató volt az a tudat is hogy bármikor bejöhet valaki. Imádom amikor az ujjaival izgatja a csiklómat körkörösen egyre gyorsabban, és az a hangulat a fürdőben / égtek a gyertyák a kő langyos volt/ ...
Nem is kellett sok idő mire eljutottam az orgazmusig. eljen
Ezután még megittuk az italunkat és felmentünk az emeletre egy üres szobába. Lefeküdtünk a fél szobányi méretű ágyra és elkezdtünk egymást kényeztetni. Én ekkor vettem észre hogy ott ül az ágy melletti széken egy pasi aki minket néz. A párommal egymásra néztünk és mondtam neki hogy OK. Erre ő szólt neki hogyha akar beszállhat.
Odafeküdt mellém az ágyra és simogatva közeledett hozzám. Széttárta a lábam és a nyelvével izgatta a csiklómat.
Fantasztikus volt ahogy nyalta a puncimat és ujjazott! Odanyúltam a kezemmel a farkához és éreztem hogy brutális kemény és vastag.
Ekkor én négykézlábra pozicionáltam és a párom farkát nyalogattam a nyelvemmel miközben ő gumit húzott és belémhatolt.
Gyengéden mozgatta a farkát a puncimba majd mondta hogy váltsunk poziciót. Én a hátamra feküdtem ő fölém jött és így folytattuk. Annyira élveztem hogy a hangos nyögések hallatán többen is benéztek a szobába.
Nagyon jól csinálta, egyre gyorsítva a tempót, mintha érezte volna hogy nekem erre van szükségem, én így szeretem!
Majd mikor a lábaimat feltette a vállára na az már maga volt a mennyország! Ekkor a párommal szinte már nem is nagyon tudtam foglalkozni annyira átadtam magam az élvezetnek a pasival. Olyan meleg volt a szobában hogy éreztem ahogy csöppen rám az izzadság a fiúról. De ez akkor nem számított.
A párom látta hogy rólam is folyik a víz és elment törölközőért, ekkor a fiú leengedte a lábam, szinte rám feküdt és kaptam tőle egy puszit, persze az aktivitása ekkor sem hagyott alább, egyre gyorsította a tempót én meg már alig kaptam levegőt.. és eljött a csúcspont...
Hm...mit ne mondjak isteni volt!!!
Ezután a párommal mi is megfürdöttünk, lementünk inni egy italt majd egy üres szobában a szobaajtót becsukva feltettük az i-re a pontot! kacsint
Utána még kicsit beszélgettünk a többiekkel és elindultunk haza.
Itthon még 1 pontot tettünk az i-re.....
#517   2012. 08. 11. szombat 12:46
roy71 roy71
Feladva elveinket,elmentünk itthon újra swingerklubba.Budaörsre ,a nem az óraketyegést utánzó nevűre esett a választásunk.A fogadtatás és utána is a személyzet kedves volt, viszont velük majdnem ki is merült a létszám smile
Még egy pár és és két szóló férfi volt a vendégkör, ami alakulhat így de az üzenőfalon 16-17 pár érkezését várták.(mintha törölve lenne már ez a bejegyzés)A másik amúgy szimpatikus pár ,11-kor döntött és továbbállt a másik helyre. Nekik is szervezés ,gyerek, kedv meg még néhány összetevő egy ilyen elhatározás nem hagyták kárba veszni az estét. Tovább várni nem láttuk értelmét ezért mi is fél éjfélkor leléptünk,mi hazamentünk. Lehet,hogy éjfélre megérkezett az eltévedt turistabusz a 14 párral csak mi voltunk a türelmetlenek, de sztem kicsit megvezettek minket az üzenőfallal. Írhattok ellenvéleményt ,hogy kevesen is jól érezheti magát az emberpárja, de ennyire kevesen igen nehéz és egy ilyen partynak legalább a válogatás lehetőségét meg kellene adnia.Viszont a probléma kezelésére nem történt semmi a klubvezetés részéről, tudom megkapom vkitől válaszban ,de hadd legyek pitiáner , mi de a másik pár is a "jó" vendég kategória voltunk, általában nem eszünk és alkoholt se fogyasztunk legalább ezért megérte volna egy kedvezményes invitálás egy későbbi bulira. Vmelyest értek hozzá,hogy kell vendéget megtartani ha hosszútávra tervez , hát nem így ,mert az már biztos hogy a másik szintén először idelátogató párral egyetértésben, soha nem térünk vissza.
#518   2012. 08. 12. vasárnap 15:45
X Törölt felhasználó (72326)
Ez volt az első hármas élményetek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 11. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849001)
2012. 08. 11. szombat 11:13
A kezdőpáros női tagja vagyok. A hétvégén elmentünk egy swinger klubba másodjára. Első alkalommal amikor voltunk nem igazán történt semmi, inkább csak szétnéztünk, felmértük a terepet.
Most viszont már oldottabbak voltunk, meg is történt amit szerettünk volna.
Este fél 11 körül értünk oda, kiültünk a teraszra, iszogattunk, beszélgettünk a többiekkel.
A Célunk plusz egy pasi volt aki csatlakozna hozzánk.
Mivel ekkor még nem volt egy szóló pasi sem úgy döntöttünk átöltözünk és benézünk a török fürdőbe. Nem volt bent senki, én kényelmesen elhelyezkedtem a párom félretolta a bugyimat és elkezdett az ujjaival kényeztetni.Izgató volt az a tudat is hogy bármikor bejöhet valaki. Imádom amikor az ujjaival izgatja a csiklómat körkörösen egyre gyorsabban, és az a hangulat a fürdőben / égtek a gyertyák a kő langyos volt/ ...
Nem is kellett sok idő mire eljutottam az orgazmusig. eljen
Ezután még megittuk az italunkat és felmentünk az emeletre egy üres szobába. Lefeküdtünk a fél szobányi méretű ágyra és elkezdtünk egymást kényeztetni. Én ekkor vettem észre hogy ott ül az ágy melletti széken egy pasi aki minket néz. A párommal egymásra néztünk és mondtam neki hogy OK. Erre ő szólt neki hogyha akar beszállhat.
Odafeküdt mellém az ágyra és simogatva közeledett hozzám. Széttárta a lábam és a nyelvével izgatta a csiklómat.
Fantasztikus volt ahogy nyalta a puncimat és ujjazott! Odanyúltam a kezemmel a farkához és éreztem hogy brutális kemény és vastag.
Ekkor én négykézlábra pozicionáltam és a párom farkát nyalogattam a nyelvemmel miközben ő gumit húzott és belémhatolt.
Gyengéden mozgatta a farkát a puncimba majd mondta hogy váltsunk poziciót. Én a hátamra feküdtem ő fölém jött és így folytattuk. Annyira élveztem hogy a hangos nyögések hallatán többen is benéztek a szobába.
Nagyon jól csinálta, egyre gyorsítva a tempót, mintha érezte volna hogy nekem erre van szükségem, én így szeretem!
Majd mikor a lábaimat feltette a vállára na az már maga volt a mennyország! Ekkor a párommal szinte már nem is nagyon tudtam foglalkozni annyira átadtam magam az élvezetnek a pasival. Olyan meleg volt a szobában hogy éreztem ahogy csöppen rám az izzadság a fiúról. De ez akkor nem számított.
A párom látta hogy rólam is folyik a víz és elment törölközőért, ekkor a fiú leengedte a lábam, szinte rám feküdt és kaptam tőle egy puszit, persze az aktivitása ekkor sem hagyott alább, egyre gyorsította a tempót én meg már alig kaptam levegőt.. és eljött a csúcspont...
Hm...mit ne mondjak isteni volt!!!
Ezután a párommal mi is megfürdöttünk, lementünk inni egy italt majd egy üres szobában a szobaajtót becsukva feltettük az i-re a pontot! kacsint
Utána még kicsit beszélgettünk a többiekkel és elindultunk haza.
Itthon még 1 pontot tettünk az i-re.....
#519   2012. 08. 12. vasárnap 18:24
Igen, és hál istennek jól sült el, bár ugye a férfi oldalról kicsit nehéz ha látod hogy egy másik pasi jobb nálad :( de ez inkább egy másik topic története lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 12. vasárnap 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (72326)
2012. 08. 12. vasárnap 15:45
Ez volt az első hármas élményetek?
#520   2012. 08. 14. kedd 01:54
bdsm10v3r5 bdsm10v3r5
Sziasztok.

Ide frissen regelt fiatal pár vagyunk, de swingerben rendelkezünk tapasztalattal. Igaz, eddig csak a Dreamlandben voltunk, de most szerdára beterveztük a Tik-Takot is. Mi mindig (kivéve az első pár alkalommal) jól éreztük magunkat (egymást). A zenéről olvassott hozzászólásokoz egyvalamit fűznék hozzá: nem lenne rossz, ha egy kicsit modernizálnák a zenéket, hogy becsalogassák, ott marasztalják a fiatalabb vendéket. Mondom ezt úgy, hogy doom/thrashmetal-t szeretem. Negatívumuk inkább csak a szexxel kapcsolatban vannak. Még a szóló férfiak is ritkán közelednek, miközben nyíltan dugunk. Igaz, hogy én, a pár férfitagja, szépen ki vagyok tetoválva (igényesen) és nem mellesleg (ápolt) szakállam is van . Plusz, kaptuk már olyan beszólást fennhangon, hogy "Ezek meg mit csinálnak!?", amikor kicsit bekeményítettünk (kb tizedannyira, mint itthon, szóval még gyengédek is voltunk).
És ha már ide írtunk, akkor megradnám az alkalmat, hogy párt, párokat keressünk közös klub látogatáshoz. smile
Jelszó: Mi dugni járunk swinger klubba, nem szeretkezni. smile

... 24 25 26 27 28 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6404db
Utolsó üzenet: tegnap 11:54

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!