Hová érdemes ma menni ahol sokan vannak, és jó hangulat szokott lenni??
fejér megyében van swinger club? Ha igen hol?
Sziasztok!
Nem tudtok olyan swinger clubról ahol nappali buli is van? Én nem hétköznap, hanem szombaton.
Nem tudtok olyan swinger clubról ahol nappali buli is van? Én nem hétköznap, hanem szombaton.
Én is de elzavartuk
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 10. 01. kedd 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 01. kedd 15:09

... nem feltétlen hülyeség az amit írtam. A TikTakban láttam már nem egy pasit, nőt, aki átlépte a láncot!
Remélem nem elbeszélünk egymás mellett!

... nem feltétlen hülyeség az amit írtam. A TikTakban láttam már nem egy pasit, nőt, aki átlépte a láncot!
(Ez egy válasz bambara69 üzenetére (2013. 10. 01. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 01. kedd 14:36

Ez hülyeség.Akor is kint maradok ha nem zárható csak vannak ott.Ld tiktak láncos.Tehát az elfoglaljuk a helyet effekt ugyanúgy megvan, ez kultúra kérdése, viszont én is rühellem ha percenként kell lezavarni vkit.Azért ez működik elég jól 2-3 helyen is, ez is az is van.
Hát hogy csak a pasikat izgatná ez hülyeség.Akkor csupa meleg vagy férfiasan túlzott bi parti lenne.Szerencsére nem így van.Persze ha az össze érdeklődőt összeadod, akkor talán 55-45 arányban a férfiak felé billen a nyelv.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 09. hétfő 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 09. hétfő 10:17
Törölt felhasználó (857830)

..Ez amolyan ÁÁá mindegy virtuális kéz legyintés a Swinger jelenségre amit szerintem nagyon nagy tévedés ilyen egyszerűen elintézni . Az utóbbi 10 évbe rengeteg változás történt clubok nyíltak internetes oldlak jelentek meg és a fórum hozzá szólások alapján sokkal több van ebbe a jelensége minthogy így lesöpörjük a swinger életmód kérdését...
Definiáld légyszíves a swinger-életmódot!
a swingerezés nagyon-nagyon régóta létező dolog. A tevékenység köré szerveződő klubok sem mai találmányok. lehet, idehaza némi fáziskésés tapasztalható, de ez pont amiatt van, hogy mostanra kezd összeállni a kritikus tömeg, ami képes rentábilisan fenntartani egy-egy helyszínt. Fogd úgy fel, ez a vendéglátás egyik peremterülete, esetleg ötvözve egyéb 'wellness' szolgáltatásokkal. Sokkal több van ebben? Talán... bár az, hogy sokan költséghatékonyabbá szeretnék tenni, mert úgy érzik az ár és a szolgáltatás nincs egyensúlyban, az inkább mást mutat. Nem látunk bele az üzemeltetők költségvetésébe, lehet, busás hasznonnal fut, lehet, hogy inkább mosoda... ki tudja. Az biztos, hogy minél komplexebb a szolgáltatás, annál szélesebb körből számíthat vendégekre.
Az internetes jelenlét egyértelmű, ahogyan az internetes marketing egyre nagyobb teret nyer, úgy evidens, hogy ebben az üzletben is kell ezzel operálni. Nem hiszem, hogy lényegesen gyarapodott volna a swingerbe vágyók száma, csak láthatóbbá váltak. Aki 15 éve szeretett volna gruppenezni, az is megtalálta a módját, max messzebbre kellett elzarándolkolnia, vagy éppen IRL szervezett partnert az aktuális párja mellé.
(abba meg most nem is megyek bele, hogy a swinger, illetve az ezzel határos 'szabadidős' tevékenységek még mindig inkább férfiak fantáziáját mozgatják. Tlán azért, mert picit félreértelmezik
, talán azért, mert ők nyitottabban is képesek a szexet kezelni... ki tudja?)
Definiáld légyszíves a swinger-életmódot!
a swingerezés nagyon-nagyon régóta létező dolog. A tevékenység köré szerveződő klubok sem mai találmányok. lehet, idehaza némi fáziskésés tapasztalható, de ez pont amiatt van, hogy mostanra kezd összeállni a kritikus tömeg, ami képes rentábilisan fenntartani egy-egy helyszínt. Fogd úgy fel, ez a vendéglátás egyik peremterülete, esetleg ötvözve egyéb 'wellness' szolgáltatásokkal. Sokkal több van ebben? Talán... bár az, hogy sokan költséghatékonyabbá szeretnék tenni, mert úgy érzik az ár és a szolgáltatás nincs egyensúlyban, az inkább mást mutat. Nem látunk bele az üzemeltetők költségvetésébe, lehet, busás hasznonnal fut, lehet, hogy inkább mosoda... ki tudja. Az biztos, hogy minél komplexebb a szolgáltatás, annál szélesebb körből számíthat vendégekre.
Az internetes jelenlét egyértelmű, ahogyan az internetes marketing egyre nagyobb teret nyer, úgy evidens, hogy ebben az üzletben is kell ezzel operálni. Nem hiszem, hogy lényegesen gyarapodott volna a swingerbe vágyók száma, csak láthatóbbá váltak. Aki 15 éve szeretett volna gruppenezni, az is megtalálta a módját, max messzebbre kellett elzarándolkolnia, vagy éppen IRL szervezett partnert az aktuális párja mellé.
(abba meg most nem is megyek bele, hogy a swinger, illetve az ezzel határos 'szabadidős' tevékenységek még mindig inkább férfiak fantáziáját mozgatják. Tlán azért, mert picit félreértelmezik

Ez hülyeség.Akor is kint maradok ha nem zárható csak vannak ott.Ld tiktak láncos.Tehát az elfoglaljuk a helyet effekt ugyanúgy megvan, ez kultúra kérdése, viszont én is rühellem ha percenként kell lezavarni vkit.Azért ez működik elég jól 2-3 helyen is, ez is az is van.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 09. 09. hétfő 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 09. hétfő 12:11

Ezzel a dologgal nem fogsz tudni mit tenni. Nem azt írom hogy a drágaság mindent szűr. Egy réteget igen. Akinek meg pénze van és túl sok, úgy is el van repülve. Nem tudsz vele mit tenni.
A zárható szoba pedig érthető a te szempontodból de ha épp Ti maradtok kinn, akkor pont Ti háborodtok fel és várakoztok perceket, órákat... A tolakodós emberek ellen pedig lehet hogy jó, de ha dörömbölnek az se jobb!
Szerintem meg kell találnotok azt a helyet, ami számotokra érdekes és jó. De nincs szentírás arra, hogyha valahol az egyik nap jó volt, ott minden nap szuper lesz. Ez lutri!
A zárható szoba pedig érthető a te szempontodból de ha épp Ti maradtok kinn, akkor pont Ti háborodtok fel és várakoztok perceket, órákat... A tolakodós emberek ellen pedig lehet hogy jó, de ha dörömbölnek az se jobb!

Szerintem meg kell találnotok azt a helyet, ami számotokra érdekes és jó. De nincs szentírás arra, hogyha valahol az egyik nap jó volt, ott minden nap szuper lesz. Ez lutri!
Párnak nem sok szerintem sem, és a 12.000-el felfele lóg ki, lassan mind egyik 10e alatt van.Házibuli árban nem jön bár ha vki nem csak üdítőt iszik akkor még az is simán.ha meg egy "mezei" szórakozóhelyhez hasonlítom nincs is miről beszélni.Egy vacsora alhangon 4-5 ezer 2 főre, plusz az alkoholok...
És akkor a többiről tényleg nem beszéltünk. (Ez egy válasz Lindy25 üzenetére (2013. 09. 10. kedd 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 10. kedd 01:04
És akkor a többiről tényleg nem beszéltünk. (Ez egy válasz Lindy25 üzenetére (2013. 09. 10. kedd 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Éppen a minap volt az egyik facebookos swinger csoportban is ez az áras téma és akkor levezettem a belépő árát kontra szolgáltatások ára amiket ezért például nálunk lehet kapni
Bemásolom:
"Olvastam valahol hogy sok klubrajongót a hozzájárulás, belépő mértéke tart vissza, illetve hogy nincsenek az emberek tisztában ezek mértékével." írta Erika lejjebb...
Akkor kicsit matekozzunk...
A belépő szombaton pároknak 12.000 Ft. Ha tízre jöttök igénybe vehetitek a nyitási kedvezményt, akkor csak 9.000 Ft és innentől kezdve a klub minden szolgáltatása korlátlanul igénybe vehető és ingyenes. Bontsuk le körülbelül mennyibe kerülnének ezek alsó hangon a nagyvilágban/fő
Vacsora: 3.000 Ft
Ital: 2.000 Ft (-tól a fekvő nyolcasig bármi lehet)
Belépő valahová, ahol használhatod a medencét, jacuzzit, szaunát korlátlanul 3.600, de vegyünk kevesebbet, mert itt egy medence van, 2.500 Ft
Egy masszázs 4.000 Ft
Ez összesen hogyaszongya 11.500, szorozva kettővel 23.000 Ft lenne.
És akkor még ott vannak az egyéb élmények ami miatt tulajdonképpen jöttél...
Valamint mától él egy régi hagyomány, a jelenlévő párok között éjjel egykor pénteken egy szombati, szombaton egy pénteki belépő kerül kisorsolásra, a szerencsések legközelebb mindezt igénybe vehetik ingyen.
És csak később jutott eszembe, hogy 2 db 3D mozijegyet is simán hozzáadhattam volna

Éppen a minap volt az egyik facebookos swinger csoportban is ez az áras téma és akkor levezettem a belépő árát kontra szolgáltatások ára amiket ezért például nálunk lehet kapni

Bemásolom:
"Olvastam valahol hogy sok klubrajongót a hozzájárulás, belépő mértéke tart vissza, illetve hogy nincsenek az emberek tisztában ezek mértékével." írta Erika lejjebb...
Akkor kicsit matekozzunk...
A belépő szombaton pároknak 12.000 Ft. Ha tízre jöttök igénybe vehetitek a nyitási kedvezményt, akkor csak 9.000 Ft és innentől kezdve a klub minden szolgáltatása korlátlanul igénybe vehető és ingyenes. Bontsuk le körülbelül mennyibe kerülnének ezek alsó hangon a nagyvilágban/fő
Vacsora: 3.000 Ft
Ital: 2.000 Ft (-tól a fekvő nyolcasig bármi lehet)
Belépő valahová, ahol használhatod a medencét, jacuzzit, szaunát korlátlanul 3.600, de vegyünk kevesebbet, mert itt egy medence van, 2.500 Ft
Egy masszázs 4.000 Ft
Ez összesen hogyaszongya 11.500, szorozva kettővel 23.000 Ft lenne.
És akkor még ott vannak az egyéb élmények ami miatt tulajdonképpen jöttél...
Valamint mától él egy régi hagyomány, a jelenlévő párok között éjjel egykor pénteken egy szombati, szombaton egy pénteki belépő kerül kisorsolásra, a szerencsések legközelebb mindezt igénybe vehetik ingyen.
És csak később jutott eszembe, hogy 2 db 3D mozijegyet is simán hozzáadhattam volna

A privát buliknak ez a hátránya.Szopásnál felismerhető a hölgy de akit szop az nem igazán.Simán hülyegyerekek játéka...és oltári bunkóság.
Ennyiből jobb a swinger mert ott ilyen nem fordulhat elő. (Ez egy válasz Lindy25 üzenetére (2013. 09. 11. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 11. szerda 12:49
Ennyiből jobb a swinger mert ott ilyen nem fordulhat elő. (Ez egy válasz Lindy25 üzenetére (2013. 09. 11. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaj :(
Nem is tudom mi erre a jó kifejezés ha valaki ilyet kitesz a netre...bunkóság?
Csatlakozunk
A" meglepetés "
nem1szer-nek persze igaza van a társaság sokat számít, és ebben nem a királyi klub a legerősebb.a tiktak és az olasz klub általában hangulatban jobb, de royalék erősen dolgoznak a megoldáson.Ami még csak nem is pénzkérdés. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 22. vasárnap 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 22. vasárnap 18:02

nem1szer-nek persze igaza van a társaság sokat számít, és ebben nem a királyi klub a legerősebb.a tiktak és az olasz klub általában hangulatban jobb, de royalék erősen dolgoznak a megoldáson.Ami még csak nem is pénzkérdés. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 22. vasárnap 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805579)

Részletesebben….Egy ismerős házaspár már régóta játszott a gondolattal,hogy megnézik milyen a swingerklub,mivel már meséltünk nekik a Royalról.Négyen mentünk.Fél-tiz felé értünk oda,de már elég sokan voltak.A szokásos szívélyes fogadtatás után körbejártuk velük a klubot,nekik is nagyon tetszett.A tulaj már az érkezésünkor jelezte,hogy majd lesz egy meglepi nekünk.Nem igazán tudtuk,hogy mi.Beszélgettünk az asztalunknál,amikor nagy örömünkre egy másik ismerős házaspár jött le a lépcsőn,akikkel szilveszterkor ismerkedtünk meg itt a klubban és azóta nem találkoztunk velük.A beszélgetés alatt hamar kiderült,hogy megvan a szimpátia,mind a hatunk részéről ahhoz,hogy együtt élvezzük majd az éjszaka hátralévő részét.A pár férfitagjának(akikkel egy kocsival mentünk) épp születésnapja volt.A párja megbeszélte velünk,hogy a srácnak már nagyon régi vágya,hogy több hölgy kényeztesse és szeretné meglepni vele.Egy kis közös áztatás után,a lányok átvették az irányítást és bevitték hárman a srácot egy kis extra kényeztetésre.Egy idő után persze teljes lett a kis hatos.Részletesebben nem is igazán írnánk le,hogy mi történt ,azt mindenki képzelőerejére bíznánk.Mi ismét nagyon jól éreztük magunkat a klubban.

Pontosabban mi nem volt kerek?
Részletesebben….Egy ismerős házaspár már régóta játszott a gondolattal,hogy megnézik milyen a swingerklub,mivel már meséltünk nekik a Royalról.Négyen mentünk.Fél-tiz felé értünk oda,de már elég sokan voltak.A szokásos szívélyes fogadtatás után körbejártuk velük a klubot,nekik is nagyon tetszett.A tulaj már az érkezésünkor jelezte,hogy majd lesz egy meglepi nekünk.Nem igazán tudtuk,hogy mi.Beszélgettünk az asztalunknál,amikor nagy örömünkre egy másik ismerős házaspár jött le a lépcsőn,akikkel szilveszterkor ismerkedtünk meg itt a klubban és azóta nem találkoztunk velük.A beszélgetés alatt hamar kiderült,hogy megvan a szimpátia,mind a hatunk részéről ahhoz,hogy együtt élvezzük majd az éjszaka hátralévő részét.A pár férfitagjának(akikkel egy kocsival mentünk) épp születésnapja volt.A párja megbeszélte velünk,hogy a srácnak már nagyon régi vágya,hogy több hölgy kényeztesse és szeretné meglepni vele.Egy kis közös áztatás után,a lányok átvették az irányítást és bevitték hárman a srácot egy kis extra kényeztetésre.Egy idő után persze teljes lett a kis hatos.Részletesebben nem is igazán írnánk le,hogy mi történt ,azt mindenki képzelőerejére bíznánk.Mi ismét nagyon jól éreztük magunkat a klubban.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2013. 09. 22. vasárnap 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez nagyon bíztatóan hangzik. Tudunk privát vonalon levelezni? A részletek is érdekelnének
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 22. vasárnap 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 22. vasárnap 16:13

Szia.Mi reggel jöttünk haza a Royalból és elég friss infóval tudunk szolgálni.Éjjel majdnem teltházas buli volt.Szinte csak párok voltak és 3-4 szóló hölgy,illetve ennek arányában pár szóló fiú is.A kezdetekhez képest nem változott a helyzet.Maximálisan megvoltunk elégedve a hely minőségével,kiszolgálással és persze a hangulattal is.

Részletesebb élménybeszámolóra is futná netán?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 22. vasárnap 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 22. vasárnap 16:13

Szia.Mi reggel jöttünk haza a Royalból és elég friss infóval tudunk szolgálni.Éjjel majdnem teltházas buli volt.Szinte csak párok voltak és 3-4 szóló hölgy,illetve ennek arányában pár szóló fiú is.A kezdetekhez képest nem változott a helyzet.Maximálisan megvoltunk elégedve a hely minőségével,kiszolgálással és persze a hangulattal is.

(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 21. szombat 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 21. szombat 19:18

Törölt felhasználó (884496)

A királyi klubbról tud valaki új infóval szolgálni, változott-e valami a kezdetekhez képest? Köszi
A királyi klubbról tud valaki új infóval szolgálni, változott-e valami a kezdetekhez képest? Köszi
Enesén volt már valaki,tapasztalat? ****
/moderálva: a partnerkeresésre utaló részt kivettem! Ravenna/
/moderálva: a partnerkeresésre utaló részt kivettem! Ravenna/
Lindy! Ez nem bunkóság ez bűn! De mindig vannak ilyen emberek. Ezért jó egy megbízható bejáratott klub!
(Ez egy válasz Lindy25 üzenetére (2013. 09. 11. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Az, de ettől még létezik, de az exről készült fotók megosztása (bosszúból?) még gyakoribb, ami aztán végképp undorító, de volt idehaza is egy weboldal ami erre ment rá.. Vagy simán kikerülhet szervízbe adott mobiltelóról, vagy régebben hívatni leadott negatívról is készült másolat. Nem árt az óvatosság.
(Ez egy válasz Lindy25 üzenetére (2013. 09. 11. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindig öröm pozitív beszámolót olvasni
(Ez egy válasz ac4er üzenetére (2013. 09. 11. szerda 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 11. szerda 10:40

Akkor következzen egy konkrét beszámoló: hétvégén voltunk a Tik Takban, mondhatjuk, hogy ez volt az első igazi swinger látogatásunk, mert a nyáron sikerült belefutni máshol egy olyan estébe, ahol rajtunk és a személyzeten kívül még hárman voltak az este folyamán. Szóval láttunk már klubot előtte, de élményünk még nem volt...Maga a hely alapvetően tetszett, a házigazdákkal sokat nem beszéltünk, elég önjáróak vagyunk, nem kértünk körbevezetést. Sokan voltak, a korosztály is fiatalos volt, sok csinos párral...erre nem lehetett panasz! Iszogatás után fent is körülnéztünk, fent is ragadtunk, kettesben az egyik sarokban: ) Aztán lementünk iszogatni, ahol nemsokára odalépett hozzánk egy pár, aki egyértelműen jelezte, hogy el tudnának képzelni velünk ezt-azt
Mi éppen a jacuzziba indultunk. úgyhogy hívtuk őket is, ahol éppen egy másik csinos pár készült távozni(mellesleg őket meg mi szúrtuk ki még az elején), aztán végül maradtak velünk. Pár perc után leesett, hogy az egyik pár lány tagja honnan ismerős nekem...hát innen a GG-ről! Kicsi a világ! Beszélgetés után elindultunk felfele, immár hatan, helyet keresni. A vízágyon a lányok egymásnak estek, de inkább vicces szituációk alakultak ki, mint erotikus hangulat, a folyamatos ringatózás miatt. Aztán felszabadult az egyik láncos szoba, ahova bevettük magunkat, hogy mennyit időt tölthettünk ott, azt nem tudom megmondani, de rengeteg új élményt szereztünk így első alkalomra: ) Aztán pihenésként lementünk iszogatni, amikor újra megjött a kedvünk a hancúrozáshoz már nem találtunk szabad helyet, mindenhol feküdtek az emberek, sok helyen már aludtak is. Úgyhogy 4-5 óra között hazafelé vettük az irányt! Nem ez volt az utolsó látogatásunk, az biztos. Összességében a hely jó, nem tudom, hogy régen, indulásnál elég volt-e a férőhely fent, de most így első alkalommal úgy tűnt, mintha kicsit kevés lenne, lent teljesen jól el lehetett lenni! Talán több, kisebb, elszeparált hely jól jönne fent. Kajáról sokat nem tudok nyilatkozni, mert amire benéztünk, már nem volt túl sok minden. Hajnalban jól jött volna még valami bekapni való : ), de gyakorlatilag a pulton lévő kekszen kívül más nem maradt. Én vezettem, csak vizet ittam, a csajok iszogattak, pia felhozatal rendben volt, kiszolgálás néha kicsit lassú.
Negatív élményünk nem volt, amik a fenti írásban annak tűnnek, inkább csak arra mutatnak rá, hogyan lehetne kényelmesebbé/jobbá tenni a helyet, de ez szubjektív.
Sok mindenre gondoltam, mielőtt lementünk, de hogy hatos gabalyodásban lesz részünk, hááát, álmodni sem mertem volna róla! Semmit nem bántunk meg, javaslom, hogy akik játszanak a gondolattal, hogy lemennek egy sw klubba, tegyék meg, vesztenivalójuk nincsen!

Negatív élményünk nem volt, amik a fenti írásban annak tűnnek, inkább csak arra mutatnak rá, hogyan lehetne kényelmesebbé/jobbá tenni a helyet, de ez szubjektív.
Sok mindenre gondoltam, mielőtt lementünk, de hogy hatos gabalyodásban lesz részünk, hááát, álmodni sem mertem volna róla! Semmit nem bántunk meg, javaslom, hogy akik játszanak a gondolattal, hogy lemennek egy sw klubba, tegyék meg, vesztenivalójuk nincsen!