Munchen es kornyekerol valaki? Valakik?

sziasztok,angliabol par,lany vagy kedves fiu?
Manchesterből van itt valaki?
sziasztok Regensburg Munchen kozt valaki
Marcius kozepen ismet tali, nalam! Egy par eddig, hely meg 3nak!
Grác és környéke... Csajok, Párok? A héten itt leszek
Sziasztok! Vorarlberg Bludenz környékén van valaki?
Március végi Barcelonai kiruccanáshoz keresek szexéhes útitársat hölgyemény személyében 40éves korig szállás , útiköltség állom!
Kedves Bruchsal környékén, vagy nem túl messze unatkozó párok! Van kedvetek szaunázni a Club Feuer&Eis-ban? Mi 5-től ott leszünk!

Sziasztok!
Kitzbühel,Saalfelden,Zell am See környékén Hölgyekkel,párokkal ismerkednék.
Kitzbühel,Saalfelden,Zell am See környékén Hölgyekkel,párokkal ismerkednék.
Hello!!
Sturovo Párkány) környékéről vannak itt pasival ismerkedni vágyó hölgyek,párok?
Sturovo Párkány) környékéről vannak itt pasival ismerkedni vágyó hölgyek,párok?
München környékén ismerkednék
Sziasztok . Jövöhéten svajcban leszek . Idösebb Hölgyet párt meglátogatnék. konigjanos678@gmail.con
Sziasztok . Jövöhéten svajcban leszek . Idösebb Hölgyet párt meglátogatnék. konigjanos678@gmail.con
Mivel nehez egy idopontra osszeszervezni ennyi embert, igy volt a legegyszerubb! Jon mindenki amikor ideer, en ugyis itthonvagyok
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 02. 16. péntek 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Markáns potens pasi, szép formás kemény mérettel hölgyet, hpárt keres.
Bécs+20km
Bécs+20km
Egy komplett hétvégét összehoztál?
Pazar!
(Ez egy válasz Simi80 üzenetére (2018. 02. 16. péntek 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 16. péntek 01:26
Pazar!

Sokan erdeklodnek hogy hogy sikerult a hetvege talalkozo, inkabb itt irok mint mindenkinek egyesevel!az ugy kezdodot hogy eloszor csak sracok jelentkeztel, kb 2het utan lett egy par aki "talan" eljonne. Masik oldalrol szinten egy par "talan, ha nem kell epp dolgozni. Majd utolso napokban egy par, aki tutira mondta az erkezest, igy ezt az information megosztottam a tobbiekkel! Igy lett mult keddre 5 a tuti letszam velem egyutt...
Ment a szervezkedes, en csak telszamot kertem mindenkitol, illetve adatlapot csekkoltam, szimpinek tunnel, de nem kotottunk ki semmit, nalam talalkozunk, aztan majd ott kiderul mi lesz!en jellemzoen egesz hetvegen szabad vagyok , volt aki pentek estet volt aki szombaton szerettem volna. Igy leraktunk abban hogy buli szombat, de mindenki akkor jon amikor tud! Na igy erkezett az elso par pentek este: ) en foztem, kozben sorbol ismerkedes hajnalig,es persze szervezkedes! Szombatdelre kedvet kapott a harmedik par, igy mar alakult a letszam, sot az egyik par meghivott egy korabbi partneret is, zsoval igy estere 8an lettunk! A beszelgetest es a fozest ket holgy szakitotta meg akik szerencsere nem akartak krumplit Puccini a vacsihoz, igy inkabb a meztelenul csokolozast valasztottak- egymasssal
sebaj! Megettuk kenyerrel
na innen a tarsasak fele hamarosan tavozott az egyik szobaba, es nem.kellett sok ido hogy a tobbiek is beinduljanak! Igazabol vasarnap estig az egyik szoba jatszoszoba lett, a masik alvos (tulnyomoreszt).fantasztikus emberekkel sikerult talkozni! Remelem sikerul meg ilyet osszehozni,akit erdekel, irjon!
Ment a szervezkedes, en csak telszamot kertem mindenkitol, illetve adatlapot csekkoltam, szimpinek tunnel, de nem kotottunk ki semmit, nalam talalkozunk, aztan majd ott kiderul mi lesz!en jellemzoen egesz hetvegen szabad vagyok , volt aki pentek estet volt aki szombaton szerettem volna. Igy leraktunk abban hogy buli szombat, de mindenki akkor jon amikor tud! Na igy erkezett az elso par pentek este: ) en foztem, kozben sorbol ismerkedes hajnalig,es persze szervezkedes! Szombatdelre kedvet kapott a harmedik par, igy mar alakult a letszam, sot az egyik par meghivott egy korabbi partneret is, zsoval igy estere 8an lettunk! A beszelgetest es a fozest ket holgy szakitotta meg akik szerencsere nem akartak krumplit Puccini a vacsihoz, igy inkabb a meztelenul csokolozast valasztottak- egymasssal

Sokan erdeklodnek hogy hogy sikerult a hetvege talalkozo, inkabb itt irok mint mindenkinek egyesevel!az ugy kezdodot hogy eloszor csak sracok jelentkeztel, kb 2het utan lett egy par aki "talan" eljonne. Masik oldalrol szinten egy par "talan, ha nem kell epp dolgozni. Majd utolso napokban egy par, aki tutira mondta az erkezest, igy ezt az information megosztottam a tobbiekkel! Igy lett mult keddre 5 a tuti letszam velem egyutt...
sebaj! Megettuk kenyerrel
na innen a tarsasak fele hamarosan tavozott az egyik szobaba, es nem.kellett sok ido hogy a tobbiek is beinduljanak! Igazabol vasarnap estig az egyik szoba jatszoszoba lett, a masik alvos (tulnyomoreszt).fantasztikus emberekkel sikerult talkozni! Remelem sikerul meg ilyet osszehozni,akit erdekel, irjon!

St albans se rossz,szoktam arra jarni
nyiregyhazan meg suliba jartam: )
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2018. 02. 10. szombat 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 10. szombat 13:27

Sőt... Ha úgy vesszük, az idő sokkal jobb,mint pl magyarban. Mi St Albans-ban voltunk, London mellett. Jelenleg szép városunkban Nyiregyhazan.
Helloo... Ismerkednénk, barátkoznánk..