Sziasztok, gyakran utazom Bad Tölz- Salzburg ( Innsbruck) - Sankt Pölten - Bécs- Nyíregyháza között. Partnereim keresem, én egy aktív, harisnyát viselő bi pasi vagyok.
Hátha megtalálom női rucis szexpartnerem, és vagy bi párhoz csatlakoznék.
Hátha megtalálom női rucis szexpartnerem, és vagy bi párhoz csatlakoznék.
sziasztok
Karlsruhe és környékén ismerkednék....
Moto
Karlsruhe és környékén ismerkednék....

Moto
Sziasztok!
Pisiszexet kedvelőkkel ismerkednék!
(Bayern)
Pisiszexet kedvelőkkel ismerkednék!
(Bayern)
Poppen.de
(Ez egy válasz Kissarpi123 üzenetére (2021. 09. 26. vasárnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 26. vasárnap 18:48

Sziasztok !
Hölgyet keresek elsősorban , aki szereti ha kényeztetik. Minden ötletet meghalgatok, nyitott vagyok sok mindenre , ird le mire gondolsz és megbeszéljük. Salzburg és környéke.
Hölgyet keresek elsősorban , aki szereti ha kényeztetik. Minden ötletet meghalgatok, nyitott vagyok sok mindenre , ird le mire gondolsz és megbeszéljük. Salzburg és környéke.
Sziasztok.
Oktober 5-6. Salsbzrgban Hotel Windhamban leszek. Ha szimpatikusnak találtok, és a vágyaink találkoznak, talalkozzunk mi is és keveredjünk félreérthetetlen vad érzéki szexhelyzetbe
Oktober 5-6. Salsbzrgban Hotel Windhamban leszek. Ha szimpatikusnak találtok, és a vágyaink találkoznak, talalkozzunk mi is és keveredjünk félreérthetetlen vad érzéki szexhelyzetbe
Hétvégén szaunázáshoz partnert keresek a szauna nagyon jó barátságos, inkább már családias és Bécsben van.
Sziasztok! Párt hölgyet kerese Bad Homburg környékén! Imádok kényeztetni!
Passau és környéken ismerkednék !
Sziasztok! Bayern 94379 Sankt Englmar környékén pár keres férfit.
Sziasztok! München, Freising, Pulling környékén valaki?
Sziasztok. Bayern, Würzburg környékén keresek hölgyeket és párokat.
Sziasztok.
Bécs és környéke.
Jóképű sportos nyitott gondolkodású, bevállalós pasi keres hölgyet, illetve Hpart diszkrét kapcsolatra.
Jelige :intelligens, ápolt!
Bécs és környéke.
Jóképű sportos nyitott gondolkodású, bevállalós pasi keres hölgyet, illetve Hpart diszkrét kapcsolatra.
Jelige :intelligens, ápolt!
Valaki würselen vagy környékén.
Sziaztok Németország lehetőleg Hessen tartománybol pár aki ismerkedne? Utazni fogadni tudok!
Sziasztok! Lipcse vagy Drezda Közelében pár?
Sziasztok hétvégén Amszterdamban pár?
Sziasztok! Bad Hamburg környékén nő vagy pár?
Hello, csütörtök délután Bad Schallerbach szaunába valaki?
Bécs és környékén valaki?
Ha Nemetorszagban elo igenyes holgy vagy es sportos, jo meretu fiatal pasit keresel akkor keress mindenkeppen.