Vannak ilyenek ,Randevún- ujjközi papucs,térd alatti short, póló.Végül is,mint egy csöves
Illik felöltözni még ,ha meleg is van.

Az csak a hab lenne a tortán ha pezsgővel, bonbonnal jelenne meg valaki. Megjelenésük olyan ,mintha boltba ugrananak le, pedig szerintünk ugyanolyan felkészültség kell, mint egy randira. Pláne ha a hölgytől is elvárja, hogy csinosan varja
(Ez egy válasz annbi üzenetére (2022. 08. 26. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 26. péntek 14:51

sziasztok! hát az aki egy ilyen gyönyörű kerek hölgyet kihagy az tényleg hülye.....
hozzáteszem én egy pááral jártam úgy. hogy elautóztam hozzájuk 200km-t, és nem jöttek oda a megbeszélt helyre. én meg ültem ott egymagamban a borral, bonbonnal
nem igazán esett jól, úgyhogy átérzem amiről beszéltek/ írtok.
hozzáteszem én egy pááral jártam úgy. hogy elautóztam hozzájuk 200km-t, és nem jöttek oda a megbeszélt helyre. én meg ültem ott egymagamban a borral, bonbonnal
nem igazán esett jól, úgyhogy átérzem amiről beszéltek/ írtok.
Igény az van, meg nagypályás duma
Aztán a nőnek majdnem meg kell erőszakolni a csávòt mert nem mer kezdeményezni. Aztán a következő sokk, amikor merevedési problémák jönnek, meg gumi allergia stb
Aztán a nőnek majdnem meg kell erőszakolni a csávòt mert nem mer kezdeményezni. Aztán a következő sokk, amikor merevedési problémák jönnek, meg gumi allergia stb
Az a poen, hogy 99% ilyen. Sőt van aki pofavizit után is megfutamodik. Könyvet simán tudnánk írni kifogásokról...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 26. péntek 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 26. péntek 23:33
Törölt felhasználó (4674336)

A legnagyobb, amikor már számot cserélték, beszéltek, stb... mert oké, nincs tel.szám nem is veszed komolyan. Na de azt, hogy kerüli el az ember, hogy ilyen esetben átverik? 2x jártunk így. Oké még voltak vagy öten, akik órákkal korábban munkára hivatkozva lemondták legalább, de ez az "oké, nyolcra ott vagyok" majd semmi, azért elég gáz. Ilyenkor azért elmegy a kedv az egésztől.
A fiatal, huszonévesek a leglinkebbek. Számot nem ad, mert az túl indiszkrét. -Te a párommal szexelni nem indiszkrét, telefonon beszélnünk az?! Másik, 24 éves köbányáról nem jött át Zuglóba, mert nincs kedve utazni(!) Engem hívtak volna huszonnégy évesen, egy ilyen nőhöz, mint a párom, futva is átmentem volna egy kerületet... sajnos azt látjuk-tisztelet a kivételnek, hogy 40+os korosztály az, aki valóban tudja mit akar, és nem lusta a vágyaiért tenni.
A fiatal, huszonévesek a leglinkebbek. Számot nem ad, mert az túl indiszkrét. -Te a párommal szexelni nem indiszkrét, telefonon beszélnünk az?! Másik, 24 éves köbányáról nem jött át Zuglóba, mert nincs kedve utazni(!) Engem hívtak volna huszonnégy évesen, egy ilyen nőhöz, mint a párom, futva is átmentem volna egy kerületet... sajnos azt látjuk-tisztelet a kivételnek, hogy 40+os korosztály az, aki valóban tudja mit akar, és nem lusta a vágyaiért tenni.
Hmmmm...ez érdekes de egyetértek vele.
El szeretném vinni ma a feleségemet egy pubba ahol normális emberek vannak és nyitittak arra hogyelcsábítsák őt. Nagy méretű férfit keresünk.
Tisztelt Fórumozók! A téma: Izgat ha megdugják a feleségemet
Annak, hogy mennyire sikeres a partnerkeresés, van másik téma, kérjük itt csak a címben meghatározott témával kapcsolatosan posztoljatok!
Annak, hogy mennyire sikeres a partnerkeresés, van másik téma, kérjük itt csak a címben meghatározott témával kapcsolatosan posztoljatok!
Egyetértek azzal, ha valaki valahova eligerkezik akkor jelenjen is meg, vagy ne az utolsó pillanatban mondja le.
De az érem másik oldala,hogy vannak párok akiknél valami nem mindig kerek. Gondolok itt arra, hogy az első üzenetváltás után úgy nyilatkoznak,hogy számukra fontos a férfi bi. Mikor ettől elhatárolódik az ember, már nem is annyira fontos.
Vagy azokat sem értem akik azt mondják látatlanban, hogy gyere, várunk, majd adnak egy telefonszámot. Ennyire azért ne legyen már mindegy kivel találkozik az ember. Hiszen beszélgetés után egy személyes találkozón is mondhatja bármelyik fél, hogy köszi, részemről nem fér bele. Azt mondom egy videóhívás sokmindent megold. Aki azt sem vállalja nem is gondolja komolyan, vagy a párból az asszonyka éppen sosem kerül képbe, az is sokatmondó.
De emberek. Ez azért van hogy szórakozzunk, jól érezzük egymást, és igenis, kell a mindenki beleegyezése. Ha valaki kihátrált legyen korrekt és mondja kösz most nem aktuális, de ne az utolsó pillanatban.
De az érem másik oldala,hogy vannak párok akiknél valami nem mindig kerek. Gondolok itt arra, hogy az első üzenetváltás után úgy nyilatkoznak,hogy számukra fontos a férfi bi. Mikor ettől elhatárolódik az ember, már nem is annyira fontos.
Vagy azokat sem értem akik azt mondják látatlanban, hogy gyere, várunk, majd adnak egy telefonszámot. Ennyire azért ne legyen már mindegy kivel találkozik az ember. Hiszen beszélgetés után egy személyes találkozón is mondhatja bármelyik fél, hogy köszi, részemről nem fér bele. Azt mondom egy videóhívás sokmindent megold. Aki azt sem vállalja nem is gondolja komolyan, vagy a párból az asszonyka éppen sosem kerül képbe, az is sokatmondó.
De emberek. Ez azért van hogy szórakozzunk, jól érezzük egymást, és igenis, kell a mindenki beleegyezése. Ha valaki kihátrált legyen korrekt és mondja kösz most nem aktuális, de ne az utolsó pillanatban.
A legnagyobb, amikor már számot cserélték, beszéltek, stb... mert oké, nincs tel.szám nem is veszed komolyan. Na de azt, hogy kerüli el az ember, hogy ilyen esetben átverik? 2x jártunk így. Oké még voltak vagy öten, akik órákkal korábban munkára hivatkozva lemondták legalább, de ez az "oké, nyolcra ott vagyok" majd semmi, azért elég gáz. Ilyenkor azért elmegy a kedv az egésztől.
A fiatal, huszonévesek a leglinkebbek. Számot nem ad, mert az túl indiszkrét. -Te a párommal szexelni nem indiszkrét, telefonon beszélnünk az?! Másik, 24 éves köbányáról nem jött át Zuglóba, mert nincs kedve utazni(!) Engem hívtak volna huszonnégy évesen, egy ilyen nőhöz, mint a párom, futva is átmentem volna egy kerületet... sajnos azt látjuk-tisztelet a kivételnek, hogy 40+os korosztály az, aki valóban tudja mit akar, és nem lusta a vágyaiért tenni. (Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 08. 26. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 26. péntek 20:01
A fiatal, huszonévesek a leglinkebbek. Számot nem ad, mert az túl indiszkrét. -Te a párommal szexelni nem indiszkrét, telefonon beszélnünk az?! Másik, 24 éves köbányáról nem jött át Zuglóba, mert nincs kedve utazni(!) Engem hívtak volna huszonnégy évesen, egy ilyen nőhöz, mint a párom, futva is átmentem volna egy kerületet... sajnos azt látjuk-tisztelet a kivételnek, hogy 40+os korosztály az, aki valóban tudja mit akar, és nem lusta a vágyaiért tenni. (Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 08. 26. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Előre kijelentem: Tisztelet a kivételnek!
Akad mindkét oldalon beijedős, esetleg kamu. Az első szerintem gyakoribb. Aki szólóként nem tud egészséges/ rendszeres párkapcsolatot kialakítani( nem azokról beszélek, akik nem is akarnak), ebben a szituációban is nehezen állnák meg a helyüket. A párok egy része álmodozik, ami egyébként nagyon jó, viszont az álmok mezsgyéjére rángatott fél/felek igazi emberek, igazi érzésekkel. A válasz hiánya, már árulkodik a stílusról.ha egy ctrl+c-ctrl-v sem fér bele, időhiányra hivatkozva, egy igazi randira hogyan szakítana időt? Sok levelet kapunk annak ellenére, hogy világossá tettük mi a helyzet, mégis igyekszem mindenkinek pár szóban válaszolni, kedvesen visszautasítani. Persze de ráérek, mondhatnátok sokan, bár inkább veszem a fáradtságot. Mondjuk ha nem akarunk valamit, akkor az egyik kifogás pont olyan jó, mint a másik....
Akad mindkét oldalon beijedős, esetleg kamu. Az első szerintem gyakoribb. Aki szólóként nem tud egészséges/ rendszeres párkapcsolatot kialakítani( nem azokról beszélek, akik nem is akarnak), ebben a szituációban is nehezen állnák meg a helyüket. A párok egy része álmodozik, ami egyébként nagyon jó, viszont az álmok mezsgyéjére rángatott fél/felek igazi emberek, igazi érzésekkel. A válasz hiánya, már árulkodik a stílusról.ha egy ctrl+c-ctrl-v sem fér bele, időhiányra hivatkozva, egy igazi randira hogyan szakítana időt? Sok levelet kapunk annak ellenére, hogy világossá tettük mi a helyzet, mégis igyekszem mindenkinek pár szóban válaszolni, kedvesen visszautasítani. Persze de ráérek, mondhatnátok sokan, bár inkább veszem a fáradtságot. Mondjuk ha nem akarunk valamit, akkor az egyik kifogás pont olyan jó, mint a másik....
Azèrt a pàrokat se kell fèlteni.Tapasztalat nèlkül próbàlkoztam egy pàrnàl.Elèg ismertek voltak itt GG-n.Persze izgultam,hogy engem vàlasztottak.Kèrtek arcos kèpet.Megkapták.Kèrtek telefon szàmot,azt is elküldtem.Erre egy elölre nem eggyeztetett időpontban,csak úgy felhívtak.Persze rejtett számról.Egy csalàdi rendezvèny kellősközepèn voltam pont.Azt írták fontos a diszkrèció.Rèszükre,mert töllem elvàrtak egy arcos meztelen kèpet.már időpontott is lebeszèltük amikor beközöltèk,hogy videózni is akarnak ès majd xhamster-re feltöltik
De persze nyugi,az" arcod ki lessz takarva".Ebben az esetben persze,hogy visszalèpek,akármekkora èlmènyt is dobok el magamtól. (Ez egy válasz Vadmálna üzenetére (2022. 08. 26. péntek 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 26. péntek 16:26
De persze nyugi,az" arcod ki lessz takarva".Ebben az esetben persze,hogy visszalèpek,akármekkora èlmènyt is dobok el magamtól. (Ez egy válasz Vadmálna üzenetére (2022. 08. 26. péntek 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyetértek és meg is értem.
Sajnos tényleg ez a helyzet a szóló pasikkal.
Sajnos tényleg ez a helyzet a szóló pasikkal.
Előre kijelentem: Tisztelet a kivételnek!
Egyetértek és meg is értem.
Sajnos tényleg ez a helyzet a szóló pasikkal. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 24. szerda 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 15:57
Sajnos tényleg ez a helyzet a szóló pasikkal. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 24. szerda 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Haha
Köszönjük.
Hogy ki nem? Az a tíz pasi kb. akivel felvettük a kapcsolatot, számot cseréltünk, lebeszéltük a talalkozót, csak nem jött el, vagy kiderült időközben, hogy egy barom.
Vicces, hogy lányt, hamarabb találtunk, mint pasit

Hogy ki nem? Az a tíz pasi kb. akivel felvettük a kapcsolatot, számot cseréltünk, lebeszéltük a talalkozót, csak nem jött el, vagy kiderült időközben, hogy egy barom.

sziasztok! hát az aki egy ilyen gyönyörű kerek hölgyet kihagy az tényleg hülye.....
nem igazán esett jól, úgyhogy átérzem amiről beszéltek/ írtok. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 24. szerda 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 15:57
nem igazán esett jól, úgyhogy átérzem amiről beszéltek/ írtok. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 24. szerda 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Haha
Köszönjük.

Mázlisták!!! Piszok nagy szerencsétek van egymással! Élvezzétek!
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2022. 08. 23. kedd 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 23. kedd 23:51

A legjobb a hármas,mi imádjuk ! Folyamatosan dugjuk,hol én,hol a pasi a lakásán keféli,szopatja,kikötözi,és küldi a videót,fényképet!Isteni,Ha hazajön,én is megdugom,és megbeszéljük mit művelt.Ha hármasban van,akkor ő az alárendelt/külön kérte/a feladatunk hogy mocskos dolgokat csináltassunk vele.Arcra ,szájba élvezés,nem mossa le a gecit,úgy kell baszni,hogy folyik róla közben.Ha én basztam,közben a pasija szopatta,seggét nyalatta .Ez mindenkit felizgatott,hogy azt csinálhatunk vele amit akarunk.Két hatalmas faszt dugtunk a pinájába,úgy fogadta minden alkalommal,mintha erre teremtették volna.Megkérdezte,,miközben ketten bassztuk keményen,hogy mind a ketten bent vagyunk?Pedig tényleg vastag ,nagy faszokat kapott.Ettől elélveztem!!Imadja,olyan hangok törtek elő belőle,ilyet még nem halottam.Ezt három hete műveljük vele,de nem fárad,pedig van hogy mind a ketten kifulladunk,kétszer élvezek el én is,a szeretője van hogy három,négyszer.Most hétvégén elélveztette két ujjal,és megvolt az első spriccelése.Mint a gejzir ,olyat lőtt,minden tiszta kéjnedv volt.Hát ilyet még nem láttam élőben.Na ez nagyon szexi.Én így szeretem a feleségem,hogy egy perverz kis ribanc,sokkal szebb lett,felszabadultabb,szexibb mióta megvan a szeretője.Nem vagyok féltékeny rá,megbeszéltünk mindent,csak jókat szórakozunk.Brutálisan feizgat amit csinálunk,és tök jó hogy így megvadult,hogy nem volt zavarban soha.Kérdezte a pasija,hogy kölcsönadom e,igent mondtam,kérdeztem menni akar,kipróbáljuk?.Azt mondja igen,hátha jó lesz.Bement az ajtón,két perc,fénykép,hátrakötött kézzel,fasszal a szájában,két órán át basztak,de nem volt zavarban tőle első alkalommal sem..Hív ,elindult haza,büntessem meg ,rosszat csinált.Megdugtam én is ,elélvezett még otthon is.Három hete műveljük,most kezdünk igazán oldódni,úgyhogy folyt köv!Ki tudja milyen ötleteink lesznek!?
Egyre kevesebb az őszintén és hitelesen kitöltött adatlap is itt a GG-n! Arról meg nem is beszélve, hogy nagyon sokan nem is olvasnak adatlapot! /És, ha udvariasan megkérem, hogy olvassa el az adatlapomat, akkor megsértődik és hadd ne nevezzem meg, hogy minek nevez!/
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2022. 08. 26. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 26. péntek 10:48

Mert zömében nem valós pár, hölgy van a profil mögött akiknél próbálkozol. De arról egy másik fórumtéma szól. Ilyenek mindig is voltak/lesznek, de mióta az internet mindenki számára elérhető sokkal nagyobb arányban vannak jelen. És már a hármast sem olyan egyszerű összehozni egy megbízható partnerrel.
Mert zömében nem valós pár, hölgy van a profil mögött akiknél próbálkozol. De arról egy másik fórumtéma szól. Ilyenek mindig is voltak/lesznek, de mióta az internet mindenki számára elérhető sokkal nagyobb arányban vannak jelen. És már a hármast sem olyan egyszerű összehozni egy megbízható partnerrel.
(Ez egy válasz adamxl üzenetére (2022. 08. 25. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 25. csütörtök 21:57

Nem vállalják önmagukat sem telefonon, videohivásban sem élőben...tisztelet a kivételnek...teljesen mindegy hogy pár, hölgy, pasi...
Nem vállalják önmagukat sem telefonon, videohivásban sem élőben...tisztelet a kivételnek...teljesen mindegy hogy pár, hölgy, pasi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 25. csütörtök 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 25. csütörtök 19:05

Nagyon félreérted! Nem a farokhúzogatással van a baj, senkit nem érdekel, mit csinál otthon, hanem az a gáz, hogy lebeszélitek, hogy jön, és jobb esetben lemondja valami hülye indokkal, rosszabb esetben, b@szik eljönni és eltűnik, ti meg készültök és várjátok...
Erre gondoltam én is..
Többször volt nálunk is hogy előtte 1 órával írt,hogy nem jön.. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 25. csütörtök 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 25. csütörtök 19:05
Többször volt nálunk is hogy előtte 1 órával írt,hogy nem jön.. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 25. csütörtök 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon félreérted! Nem a farokhúzogatással van a baj, senkit nem érdekel, mit csinál otthon, hanem az a gáz, hogy lebeszélitek, hogy jön, és jobb esetben lemondja valami hülye indokkal, rosszabb esetben, b@szik eljönni és eltűnik, ti meg készültök és várjátok...
Szerintem a farok húzogatással semmi gond!
Hisz a nők többsége is az élvezetért szexelne!(akár a férfiak)
Ami a baj az a kamus nem őszinteség! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 24. szerda 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 19:05
Hisz a nők többsége is az élvezetért szexelne!(akár a férfiak)
Ami a baj az a kamus nem őszinteség! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 24. szerda 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4655826)

Sok kamus ,farokhuzogató van az biztos.
Lányt még nem találtunk sajnos
Lányt még nem találtunk sajnos