Sok kamus ,farokhuzogató van az biztos.
Lányt még nem találtunk sajnos
Lányt még nem találtunk sajnos
Sziasztok ! Hasonló tapasztalatunk van nekünk is,sajnos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 24. szerda 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 15:57
Törölt felhasználó (4674336)

Haha
Köszönjük.
Hogy ki nem? Az a tíz pasi kb. akivel felvettük a kapcsolatot, számot cseréltünk, lebeszéltük a talalkozót, csak nem jött el, vagy kiderült időközben, hogy egy barom.
Vicces, hogy lányt, hamarabb találtunk, mint pasit

Hogy ki nem? Az a tíz pasi kb. akivel felvettük a kapcsolatot, számot cseréltünk, lebeszéltük a talalkozót, csak nem jött el, vagy kiderült időközben, hogy egy barom.

Haha
Köszönjük.
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2022. 08. 23. kedd 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem nagyin izgat de eddig csak fantázia volt sajnos. Izgatna ha látnám mással dugni, szopni stb
A legjobb a hármas,mi imádjuk ! Folyamatosan dugjuk,hol én,hol a pasi a lakásán keféli,szopatja,kikötözi,és küldi a videót,fényképet!Isteni,Ha hazajön,én is megdugom,és megbeszéljük mit művelt.Ha hármasban van,akkor ő az alárendelt/külön kérte/a feladatunk hogy mocskos dolgokat csináltassunk vele.Arcra ,szájba élvezés,nem mossa le a gecit,úgy kell baszni,hogy folyik róla közben.Ha én basztam,közben a pasija szopatta,seggét nyalatta .Ez mindenkit felizgatott,hogy azt csinálhatunk vele amit akarunk.Két hatalmas faszt dugtunk a pinájába,úgy fogadta minden alkalommal,mintha erre teremtették volna.Megkérdezte,,miközben ketten bassztuk keményen,hogy mind a ketten bent vagyunk?Pedig tényleg vastag ,nagy faszokat kapott.Ettől elélveztem!!Imadja,olyan hangok törtek elő belőle,ilyet még nem halottam.Ezt három hete műveljük vele,de nem fárad,pedig van hogy mind a ketten kifulladunk,kétszer élvezek el én is,a szeretője van hogy három,négyszer.Most hétvégén elélveztette két ujjal,és megvolt az első spriccelése.Mint a gejzir ,olyat lőtt,minden tiszta kéjnedv volt.Hát ilyet még nem láttam élőben.Na ez nagyon szexi.Én így szeretem a feleségem,hogy egy perverz kis ribanc,sokkal szebb lett,felszabadultabb,szexibb mióta megvan a szeretője.Nem vagyok féltékeny rá,megbeszéltünk mindent,csak jókat szórakozunk.Brutálisan feizgat amit csinálunk,és tök jó hogy így megvadult,hogy nem volt zavarban soha.Kérdezte a pasija,hogy kölcsönadom e,igent mondtam,kérdeztem menni akar,kipróbáljuk?.Azt mondja igen,hátha jó lesz.Bement az ajtón,két perc,fénykép,hátrakötött kézzel,fasszal a szájában,két órán át basztak,de nem volt zavarban tőle első alkalommal sem..Hív ,elindult haza,büntessem meg ,rosszat csinált.Megdugtam én is ,elélvezett még otthon is.Három hete műveljük,most kezdünk igazán oldódni,úgyhogy folyt köv!Ki tudja milyen ötleteink lesznek!?
Mi is imádjuk..
(Ez egy válasz Mocispasi000000 üzenetére (2022. 08. 23. kedd 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 23. kedd 17:25

Most a hétvégén összehoztunk egy négyest baráti párral. Brutálisan jó volt látni ahogy haverom dugja a páromat!Teljesen magánkívül volt És imádtam nézni az élvező arcát a zavaros tekintetét. még sok ilyen be szeretnénk részt venni, úgyhogy várjuk várok jelentkezését…
Most a hétvégén összehoztunk egy négyest baráti párral. Brutálisan jó volt látni ahogy haverom dugja a páromat!Teljesen magánkívül volt És imádtam nézni az élvező arcát a zavaros tekintetét. még sok ilyen be szeretnénk részt venni, úgyhogy várjuk várok jelentkezését…
A te párod ki az aki nem dugná meg! Isteni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 23. kedd 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 23. kedd 16:51
Törölt felhasználó (4674336)

Tegnap este volt benne részünk... szexi volt és izgató. Már délután volt egy menet kettesben, majd jött egy srác... miután elment, nyomtunk még egy harmadik kört is a párommal

Tegnap este volt benne részünk... szexi volt és izgató. Már délután volt egy menet kettesben, majd jött egy srác... miután elment, nyomtunk még egy harmadik kört is a párommal

Sztem minden pasit izgat vagy izgatna.
Én imádom ahogy ketten kezelésbe vesszük a párom.
Szeretem látni ahogy élvezi,hátulról dugják én szopatom stb..
4-es alkalmával maszírozta a golyóimat ahogy a másik nővel voltam,őt persze a férj dugta keményen...
Tehát fordítva is igaz..
Én imádom ahogy ketten kezelésbe vesszük a párom.
Szeretem látni ahogy élvezi,hátulról dugják én szopatom stb..
4-es alkalmával maszírozta a golyóimat ahogy a másik nővel voltam,őt persze a férj dugta keményen...
Tehát fordítva is igaz..
Mondd a feleségednek hogy nálatok csinálják és "véletlenül" had érj haza épp és végig nézed őt/őket
(Ez egy válasz solano üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 11:13

Sziasztok!
Mozgalmas hétvégém volt. Pénteken némi italozás közben bejelentette a párom, hogy van egy pasija aki rendszeresen dugja, Azt mondta nem akar elhagyni, de nem tud tovább hazudgálni, sőt szeretne másokkal is szexelni.Teljesen megnyílt, korábban szinte soha nem beszélt ennyire egyértelműen. Hozzá teszem, hogy korábban mondogattam neki, hogy dugjon mással is, mert engem felizgatna. Fiatalabb nálam , és nagyon csinos is úgyhogy könnyen talál partnert. Az egész hétvégét végig basztuk, mindketten teljesen bepörögtünk, közben mesélte, hogyan basznak. Korábban csak nagyon ritkán engedte fenékbe, most viszont ahogy csak akartam.. Végül abban maradtunk, hogy addig a szintig elmondja a dolgokat, hogy mikor megy dugni, és utána én is megkaphatom amint hazaér. Úgyhogy várom az első alkalmat, nem kis izgatottsággal..
Mozgalmas hétvégém volt. Pénteken némi italozás közben bejelentette a párom, hogy van egy pasija aki rendszeresen dugja, Azt mondta nem akar elhagyni, de nem tud tovább hazudgálni, sőt szeretne másokkal is szexelni.Teljesen megnyílt, korábban szinte soha nem beszélt ennyire egyértelműen. Hozzá teszem, hogy korábban mondogattam neki, hogy dugjon mással is, mert engem felizgatna. Fiatalabb nálam , és nagyon csinos is úgyhogy könnyen talál partnert. Az egész hétvégét végig basztuk, mindketten teljesen bepörögtünk, közben mesélte, hogyan basznak. Korábban csak nagyon ritkán engedte fenékbe, most viszont ahogy csak akartam.. Végül abban maradtunk, hogy addig a szintig elmondja a dolgokat, hogy mikor megy dugni, és utána én is megkaphatom amint hazaér. Úgyhogy várom az első alkalmat, nem kis izgatottsággal..
Sziasztok!
Sziasztok!
A jövő héten Siófokon leszünk egy pár napig.
Van otletetek, hogy hová menjünk ahol van esély ismerkedni, párokkal, szóló pasikkal?
Strand, város, szórakozó hely.....
Azt nem mondhatom a páromnak, hogy menjünk és szedjünk fel neki, vagy szedjen fel magának egy pasit, ez ellen tiltakozik, de ha "úgy alakul" akkor szívesen flörtöl, belemegy a játékba.
Szóval, ha van tippetek hová menjünk, hol próbálkozzak, ne tartsátok magatokban!
Kössz
A jövő héten Siófokon leszünk egy pár napig.
Van otletetek, hogy hová menjünk ahol van esély ismerkedni, párokkal, szóló pasikkal?
Strand, város, szórakozó hely.....
Azt nem mondhatom a páromnak, hogy menjünk és szedjünk fel neki, vagy szedjen fel magának egy pasit, ez ellen tiltakozik, de ha "úgy alakul" akkor szívesen flörtöl, belemegy a játékba.
Szóval, ha van tippetek hová menjünk, hol próbálkozzak, ne tartsátok magatokban!
Kössz
Éljétek meg minnél többször sikeresen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 13. szombat 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 13. szombat 15:00

Törölt felhasználó (3426712)

Mi is voltunk ebben a stádiumban. Kívánom nektek, hogy jussatok túl ezen.
Nálunk ahhoz, hogy át tudjunk ezen lendülni, kellően őszinte és egyenes beszélgetésre volt szükség, melyben egyértelműen kifejeztem abbéli igényeimet, hogy a kettőnk közti stagnáló, örömszerzés akár tarthat örökké is, de félek tőle, hogy lankad inkább. Azt az impulzust, ami tőle sem esett túl messze, szeretném vele megélni, és nem szeretnék külön utakon járni (és igen, a szex közbeni felfokozott állapotokban még inkább megtörtént a többes fantázia a részéről is)
Felmerült akkor hogy ez vajon ultimátum volt-e? Nem. Nem helyeztem kilátásba azt, hogy külön utakra fogok tévedni. Belátta, hogy minden vágy és kíváncsiság adott, csak egy viktoriánus korokból visszamaradt helytelen gondolat az, ami meggátolja a nyitásban.
Azóta 5-6 alkalommal már megéltük a 3-ast.
Minden alkalommal elkápráztat az, hogy aktus közben a harmadik személlyel ugyanúgy átadja magát az élménynek és (saját bevallása szerint is) nincs képben arról a közösülés intenzívebb szakaszaiban, hogy nem a férjével van együtt, ami látszik is. Nagy örömmel tölt el, amikor kívülről látom ezt, őt pedig minden alkalommal felvillanyozza. Extra "töltéssel" és nagyon jó hangulattal hagyjuk el az apartmant az aktusok után.
Nálunk ahhoz, hogy át tudjunk ezen lendülni, kellően őszinte és egyenes beszélgetésre volt szükség, melyben egyértelműen kifejeztem abbéli igényeimet, hogy a kettőnk közti stagnáló, örömszerzés akár tarthat örökké is, de félek tőle, hogy lankad inkább. Azt az impulzust, ami tőle sem esett túl messze, szeretném vele megélni, és nem szeretnék külön utakon járni (és igen, a szex közbeni felfokozott állapotokban még inkább megtörtént a többes fantázia a részéről is)
Felmerült akkor hogy ez vajon ultimátum volt-e? Nem. Nem helyeztem kilátásba azt, hogy külön utakra fogok tévedni. Belátta, hogy minden vágy és kíváncsiság adott, csak egy viktoriánus korokból visszamaradt helytelen gondolat az, ami meggátolja a nyitásban.
Minden alkalommal elkápráztat az, hogy aktus közben a harmadik személlyel ugyanúgy átadja magát az élménynek és (saját bevallása szerint is) nincs képben arról a közösülés intenzívebb szakaszaiban, hogy nem a férjével van együtt, ami látszik is. Nagy örömmel tölt el, amikor kívülről látom ezt, őt pedig minden alkalommal felvillanyozza. Extra "töltéssel" és nagyon jó hangulattal hagyjuk el az apartmant az aktusok után.

Törölt felhasználó (3426712)

Minden alkalommal elkápráztat az, hogy aktus közben a harmadik személlyel ugyanúgy átadja magát az élménynek és (saját bevallása szerint is) nincs képben arról a közösülés intenzívebb szakaszaiban, hogy nem a férjével van együtt, ami látszik is. Nagy örömmel tölt el, amikor kívülről látom ezt, őt pedig minden alkalommal felvillanyozza. Extra "töltéssel" és nagyon jó hangulattal hagyjuk el az apartmant az aktusok után. (Ez egy válasz felesegfotok üzenetére (2022. 08. 12. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 12. péntek 18:09
Minden alkalommal elkápráztat az, hogy aktus közben a harmadik személlyel ugyanúgy átadja magát az élménynek és (saját bevallása szerint is) nincs képben arról a közösülés intenzívebb szakaszaiban, hogy nem a férjével van együtt, ami látszik is. Nagy örömmel tölt el, amikor kívülről látom ezt, őt pedig minden alkalommal felvillanyozza. Extra "töltéssel" és nagyon jó hangulattal hagyjuk el az apartmant az aktusok után. (Ez egy válasz felesegfotok üzenetére (2022. 08. 12. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem ez természetes vágya sokunknak. Persze hogy oda vagyok a nejemért, különben nem vettem volna el pont Öt. De mindigis érdekeltek az uj dolgok. Minnél több topic-ot olvasok ebben a témában, annál izgatóbbnak találnám megélni ezt Vele. Egyenlöre elzárkózik ettöl. Szex közben felizgatja, de amint kielégül, teljesen más véleményen van
Ez nálunk annyi különbséggel van így, hogy mi régebben meg éltük többest. Azóta pár év szünet... várom hogy újra igent mondjon rá és ne csak sex közben a fantáziában legyen jelen.
(Ez egy válasz felesegfotok üzenetére (2022. 08. 12. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 12. péntek 18:09

Szerintem ez természetes vágya sokunknak. Persze hogy oda vagyok a nejemért, különben nem vettem volna el pont Öt. De mindigis érdekeltek az uj dolgok. Minnél több topic-ot olvasok ebben a témában, annál izgatóbbnak találnám megélni ezt Vele. Egyenlöre elzárkózik ettöl. Szex közben felizgatja, de amint kielégül, teljesen más véleményen van

Törölt felhasználó (4672558)

Nos akkor a beszámoló... Debreceni szórakozóhelyen elment táncolni, bulizni eléggé kihívó ruciban. Ott megismerkedett 2 , igen kettő pasival, akikkel táncolt sokáig. Aztán volt már tapi, ide oda csók stb... furcsa módon ráéreztek Niki nyitottságára mert ezt szimultán tették... szóval jól telt az éjszaka elérkezett a hajnal. A fiúk felajánlották hogy folytassák náluk. Niki azért kicsit tartva a két pasitól de azért belement. Hívott engem közbe a mosdóból, elmondta hogy mi a helyzet, és mondtam menjen nyugodtan, de a címet előtte egyeztettük. Amikor oda értek a megbeszéltek szerint Niki telefonjával készítettek videokat. Nos amit másnap azol láttam az nem semmi volt
Olyan nyögések hagyták el száját, hogy egyből állt a cerka amikor néztem. Persze utána hatalmasat szexeltünk... volt dupla punci is , és azt is levideozták a végén hogy Niki arcára élveztek egyszerre
nagyon izgalmas volt visszanézni is, de Niki mondta hogy szuper élmény volt neki is, nem kevésszer élvezett el...

Melyik szorakozohelyen volt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 04:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 07. vasárnap 04:18
Törölt felhasználó (4672558)

Niki este elment bulizni, rövidnadrág amiből kint van a feneke, magas sarkú, biztos vagyok benne hogy jól megkefélik ma... ezzel a "lehetőséggel" ment este el, eléggé izgató. Mesélek holnap...