Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 232 233 234 235 236 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14983   2018. 11. 18. vasárnap 22:45
X Törölt felhasználó (104575)
Semmi gond, mindenki úgy csinálja, ahogy szereti.
Nálunk is volt egy, azaz egy alkalom, mikor nem voltam jelen, igaz, az a srác nem először volt nálunk, hanem előtte már ötször, tehát nem ismeretlenül elsőre, és így nem volt mitől tartani.
(Ez egy válasz Aron21 üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 18. vasárnap 19:40
Sokat beszélgettünk erről Barbival, és azt éreztem rajta hogy nem tudna ellazulni. Nagyon szeretem ezért megcsináltam érte. Másodikon viszont már ott voltam. Majd ha lesz időm leírom részeltessen. smile
#14982   2018. 11. 18. vasárnap 19:40
Aron21 Aron21
Sokat beszélgettünk erről Barbival, és azt éreztem rajta hogy nem tudna ellazulni. Nagyon szeretem ezért megcsináltam érte. Másodikon viszont már ott voltam. Majd ha lesz időm leírom részeltessen. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2018. 11. 18. vasárnap 10:59
Én elmentem meccset nézni majd jövök

Egy ilyet kihagyni, és elmenni otthonról borozni ????????
#14981   2018. 11. 18. vasárnap 14:13
X Törölt felhasználó (3959702)
....bocsi autó matan van ez a fia és azt ír amit akar ...ezért végig olvasom mindig ...hát most nem tettem.persze hetero akar lenni
#14980   2018. 11. 18. vasárnap 13:43
X Törölt felhasználó (3803452)
ez a hatranya sajnos az automata szokiegeszitesnek...
pl. Iphone
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3860152)
2018. 11. 18. vasárnap 08:17
biztos heterogén nem pedig hetero sexuélis?! nagyon nem mindegy nyes
#14979   2018. 11. 18. vasárnap 10:59
X Törölt felhasználó (104575)
Én elmentem meccset nézni majd jövök

Egy ilyet kihagyni, és elmenni otthonról borozni ????????
(Ez egy válasz Aron21 üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 03:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 18. vasárnap 03:53
Kora este mentünk hozzánk, Laci mondta, hogy tusolna egyet, adtam neki törölközőt és elment tusolni. Közben páromtól kérdeztem, hogy szimpi e neki Laci, mondta hogy igen, és hozzáfűzte hogy nagyon szép férfi is. Ekkor szerintem Barbi már sejtette mi következik, adtam neki egy csókot és mondtam neki, hogy ez a te éjszakád és ma Laci nagyon meg fogbaszni. Én elmentem meccset nézni majd jövök. Kértem hogy azért dokumentálják a történetet a kamerával ami már elő volt készítve. Ezzel kiléptem a lakásból és bezártam.
A pár utcányira lévő kocsmába mentem ahol mindig foci ment, leültem rendeltem egy pohár bort. Közben azon gondolkodtam, hogy mi lehet most Barbival, ekkor kaptam egy sms-t tőle. Azt írta benne, hogy nagyon köszöni ezt az élményt és nagyon szeret.
Éjfél után mikor bezárt a hely haza indultam, gyomrom liftezett nagyon izgatott voltam. Mikor hazaértem, halkan mentem be, hogy ne zavarjak meg semmit. A hálóból nyögéseket hallottam, így a dolgozó szobába mentem és töltöttem magamnak egy pohár italt. A lakás másik felén van a dolgozószoba, így nem sejtették hogy hazaértem. Az ajtót nyitva hagytam és mivel a hálószoba ajtaja is nyitva volt így hallottam a kéjes nyögéseket. Nagyon be voltam indulva. Húsz perccel később csend lett. Továbbra is csendben ültem a dolgozó szobában, majd egy kis idő múlva hallom Laci elmegy. Pár perccel később kaptam sms-t. Barbi volt az, hogy siessek haza mert nagyon vár. A ruháimat ledobtam a dolgozó szobában és meztelenül közelettem a hálószoba fele álló cerkával. Amikor beléptem párom ott feküdt a széttúrt ágy közepén. Azonnal elkezdtem nyalni a punciját és kértem mesélje el nekem. A puncián éreztem, hogy itt bizony nem volt gumi használva, ez annyira beindított, hogy csak nyaltam miközben Barbi mesélt.
Elmondta hogy miután elmentem, Laci után bement a zuhanyzóba aki már várta, és közölte vele, hogy csak ketten lesznek. Fürdés után, ahol már vívtak egy csókcsatát, bementek a hálószobába és Laci vagy 20 percig csak nyalta, azt mondta hogy valami eszméletlenül jó volt. Mikor végzett Barbi következett, aki Laci méretes szerszámával próbálta ugyanazokat művelni mint az enyémmel, de a mélytorok nem ment neki. Laci segített neki így majdnem sikerült eltüntetni az egészet, pár centi hiányzott, elmondása szerint smile Miután édesem rendesen előkészítette a terepet Laci átvette az irányítást és szinte minden pózban kipróbáltak. Barbi elmondása szerint már csillagokat látott több orgazmuson is túl volt, de Laci nem fáradt. Mikor elmondta hogy az első numera 2,5 óráig tartott leesett az állam. A második kicsit rövidebb ideig mert Laci már elkészült az erejével. Elmondása szerint első alkalommal Laci a szájába élvezet, majd megfogta a fejét és lenyalatja vele a maradékot. Babi mondta, hogy mindent le kellett nyalnia, amit nagyon élvezett. Második alkalomkor pedig a punciba élvezett, amit éreztem mikor elkezdtem a kicsimet nyalni. Miután elmondta az estét röviden, én is a szájába adtam és a végén szintén meg kellett ennie. .....
#14978   2018. 11. 18. vasárnap 08:58
papi71 papi71
hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3860152)
2018. 11. 18. vasárnap 08:17
#14977   2018. 11. 18. vasárnap 08:17
X Törölt felhasználó (3860152)
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 18. vasárnap 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3959702)
2018. 11. 18. vasárnap 06:19
Feleségem kenyeztetesere keresünk heterogén pasit,vastagabb méret előny de nem feltetel
#14976   2018. 11. 18. vasárnap 06:19
X Törölt felhasználó (3959702)
Feleségem kenyeztetesere keresünk heterogén pasit,vastagabb méret előny de nem feltetel
#14975   2018. 11. 18. vasárnap 03:54
Aron21 Aron21
Vasárnap a kamerát is megnéztem és valami eszméletlen volt, egész nap csak sexeltünk.
Azóta voltunk már hármasban is, de sajnos Laci elköltözött a városból pár hónappal később.
#14974   2018. 11. 18. vasárnap 03:53
Aron21 Aron21
Kora este mentünk hozzánk, Laci mondta, hogy tusolna egyet, adtam neki törölközőt és elment tusolni. Közben páromtól kérdeztem, hogy szimpi e neki Laci, mondta hogy igen, és hozzáfűzte hogy nagyon szép férfi is. Ekkor szerintem Barbi már sejtette mi következik, adtam neki egy csókot és mondtam neki, hogy ez a te éjszakád és ma Laci nagyon meg fogbaszni. Én elmentem meccset nézni majd jövök. Kértem hogy azért dokumentálják a történetet a kamerával ami már elő volt készítve. Ezzel kiléptem a lakásból és bezártam.
A pár utcányira lévő kocsmába mentem ahol mindig foci ment, leültem rendeltem egy pohár bort. Közben azon gondolkodtam, hogy mi lehet most Barbival, ekkor kaptam egy sms-t tőle. Azt írta benne, hogy nagyon köszöni ezt az élményt és nagyon szeret.
Éjfél után mikor bezárt a hely haza indultam, gyomrom liftezett nagyon izgatott voltam. Mikor hazaértem, halkan mentem be, hogy ne zavarjak meg semmit. A hálóból nyögéseket hallottam, így a dolgozó szobába mentem és töltöttem magamnak egy pohár italt. A lakás másik felén van a dolgozószoba, így nem sejtették hogy hazaértem. Az ajtót nyitva hagytam és mivel a hálószoba ajtaja is nyitva volt így hallottam a kéjes nyögéseket. Nagyon be voltam indulva. Húsz perccel később csend lett. Továbbra is csendben ültem a dolgozó szobában, majd egy kis idő múlva hallom Laci elmegy. Pár perccel később kaptam sms-t. Barbi volt az, hogy siessek haza mert nagyon vár. A ruháimat ledobtam a dolgozó szobában és meztelenül közelettem a hálószoba fele álló cerkával. Amikor beléptem párom ott feküdt a széttúrt ágy közepén. Azonnal elkezdtem nyalni a punciját és kértem mesélje el nekem. A puncián éreztem, hogy itt bizony nem volt gumi használva, ez annyira beindított, hogy csak nyaltam miközben Barbi mesélt.
Elmondta hogy miután elmentem, Laci után bement a zuhanyzóba aki már várta, és közölte vele, hogy csak ketten lesznek. Fürdés után, ahol már vívtak egy csókcsatát, bementek a hálószobába és Laci vagy 20 percig csak nyalta, azt mondta hogy valami eszméletlenül jó volt. Mikor végzett Barbi következett, aki Laci méretes szerszámával próbálta ugyanazokat művelni mint az enyémmel, de a mélytorok nem ment neki. Laci segített neki így majdnem sikerült eltüntetni az egészet, pár centi hiányzott, elmondása szerint smile Miután édesem rendesen előkészítette a terepet Laci átvette az irányítást és szinte minden pózban kipróbáltak. Barbi elmondása szerint már csillagokat látott több orgazmuson is túl volt, de Laci nem fáradt. Mikor elmondta hogy az első numera 2,5 óráig tartott leesett az állam. A második kicsit rövidebb ideig mert Laci már elkészült az erejével. Elmondása szerint első alkalommal Laci a szájába élvezet, majd megfogta a fejét és lenyalatja vele a maradékot. Babi mondta, hogy mindent le kellett nyalnia, amit nagyon élvezett. Második alkalomkor pedig a punciba élvezett, amit éreztem mikor elkezdtem a kicsimet nyalni. Miután elmondta az estét röviden, én is a szájába adtam és a végén szintén meg kellett ennie. .....
#14973   2018. 11. 18. vasárnap 03:53
Aron21 Aron21
Sziasztok! Régóta olvasom ezt a fórumot és hát meg kell valljam engem is nagyon izgat a dolog. A párommal hívjuk Barbinak nagyon jól működő kapcsolatunk van minden téren. A sexben mindketten nyitottak vagyunk, Barbinak van egy kis bi hajlama is. Egyszer egyik szülinapomra ami nyáron van összehozott nekem egy 2 lány és egy ffi felállást és teljesen elpusztítottak, de ez egy másik történet. Gondoltam majd én is meglepem hasonlóval, mivel sex közben előjön ez a téma és teljesen beindul tőle.
Hetente kétszer járok egy társasággal focizni és van ott egy félvér srác, már régóta kinéztem páromnak, hogy majd egyszer beszervezem őt. A srácot hívjuk Lacinak. Laci nagyon szép méretekkel rendelkezik, nekem is átlag feletti a férfiasságom, de Laci valami bődületes brokival rendelkezik, és nem csak nagy de még vastag is (Mint kiderült 25 cm és valami iszonyú nagy makkja van). Foci után néha elmentünk sörözni és volt olyan, amikor teljesen szétcsúsztunk. Ilyenkor mindig előjönnek a férfi témák, ki milyen mennyi lánnyal volt, meg a szokásos sztorizgatások. Mint kiderült Laci forgatott is pár felnőtt filmet is. Egyszer mikor már csak kevesen maradtunk a társaságban, rátértem a lényegre, hogy mi a párommal régóta tervezünk egy hármast ffi beszállóval. Mutattam is neki pár képet Barbiról, és teljesen bejött neki. A kérdésemre rögtön jött az igen válasz. El is mondtam neki, hogy meglepinek akarom így majd kicsit színészkedni kell.
Másnap Barbinak mutattam a srác egyik felnőtt filmjét ami fent van egy ismert video megosztón, persze nem mondtam neki, hogy ismerem a gyereket. Este miközben sexeltünk, felhoztam neki a témát. Mit szólnál ha még egy ffi itt lenne és két farokkal kellene elboldogulni. Teljesen felizgatta a dolog, pláne akkor amikor megemlítettem, hogy például egy nagy méretekkel rendelkező srác lenne akit a videóban mutattam. Valami bődületeset szeretkeztünk.
Az volt az én kis tervem, hogy valami sztorit kitalálok, hogy ő egy régi ismerősöm és itt van a városban és egy éjszakát itt aludna. Persze, hogy jól feltüzeljem Barbit meséltem neki sztorikat Laciról, hogy mennyi csaja volt és, hogy szinte mindenkit megfektetett, mert kis egzotikum és a lányok oda vannak érte. Láttam Barbin, hogy felcsillant a szeme. smile
A következő hétvégére meg is beszéltem Lacival, hogy nálunk alszik szombaton, és hogy régi egyetemista ismerősöm akit régen nem láttam. Szombat reggel el is mentem érte, kértem hogy fürdő nacit hozzon mert az egyik wellness hotelbe megyünk napközben.
Laci egy nagyon feszes fürdőruhában volt, amiben lehetett sejteni, hogy ott valami szörny van. Láttam is Barbi arcán, hogy ő is szemez vele. Pancsi után elmentünk kajálni, de előtte haza mentünk, mert Barbi ki akarta magát csípni. Ez sikerült is neki. Mivel én vezettem ezért én nem ihattam, viszont ketten mértékkel de iszogattak. Egyre pikánsabb témák kerültek elő és jól szórakoztunk.
...
#14972   2018. 11. 17. szombat 20:13
X Törölt felhasználó (3715492)
Ez az ami nem igy mukodik. Nem a tulajdonod a csaj.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 16. péntek 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3966962)
2018. 11. 16. péntek 19:47
Nagyon szerencsés vagy smile
Én is vágyom rá, hogy barátnőmet megdugják úgy hogy csurogjon belőle a geci is smile Szivesen néznék pár képet róla ahogy kúrják. Én 21 vagyok párom 18 éves, még nem vetettem fel neki a gondolatot, de van ismerősünk akit szivesen belevonnék, még azt is engedném neki hogy bassza amikor kedve tartja wink
#14971   2018. 11. 17. szombat 17:08
goboti goboti
Szia! Messit dugtam már meg a férjével nem tűnt kurvának! Nagyon szép húsos puncija van de nem kövér. Jó a teste és élvezi a dugod! Kicsit a pasi fura... De amúgy jófejek.. Nem mondom hogy most nem nyomják pénzért, mert nekem is szóba hozta a srác. A Csaj jó! Megdugnám újra és újra!
(Ez egy válasz 40bebebe üzenetére (2018. 10. 26. péntek 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 26. péntek 12:00
Mesikae nem válogatós, hanem kamus. 70 kilós óriásmuff , de nem talál 16 ezer pasi között megfelelőt. Azért mert minden normális lelép, mihelyst megtudja, hogy kurva és pénzért kefél. ennek az igényességnek semmi köze sincsen. Te se dőlj be neki
#14970   2018. 11. 17. szombat 11:51
szamitom szamitom
Ebben a buliban történt az is, hogy ketten táncoltunk bent, a többiek kint voltak. Kihasználtam az alkalmat és tánc közben néha megfogtam a fenekét. Azt hittem, hogy elutasítás lesz a vége, de tévedtem. Nevetett és incselkedett tovább. Nyomta hozzám magát. Azt viszont nem hagyta, hogy én húzzam fel a szoknyát. (Ami így visszagondolva érzhető is...)
#14969   2018. 11. 17. szombat 10:44
szamitom szamitom
Van egy baráti házaspár a környékünkön, akinek a férfi tagja már többször bepróbálkozott a páromnál. Legutóbb volt egy buli náluk, akkor a csaj dörgölte többször a fenekét hozzám. A szitu szerintem egyértelmű volt, de mivel többen voltunk sajna nem történt semmi. Amúgy meg páromnak nem annyira szimpatikusak szerintem. Régebben felvetődött, hogy többesben ők tuti benne lennének, de azóta sem merült fel a dolog. Volt olyan is, hogy egy másik buliban a férj többször is felhúzta az csaj szoknyáját, hogy láthassam a fenekét.
#14968   2018. 11. 17. szombat 06:59
sony1963 sony1963
Irtam privátba!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 16. péntek 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3966962)
2018. 11. 16. péntek 19:47
Én is vágyom rá, hogy barátnőmet megdugják úgy hogy csurogjon belőle a geci is smile Szivesen néznék pár képet róla ahogy kúrják. Én 21 vagyok párom 18 éves, még nem vetettem fel neki a gondolatot, de van ismerősünk akit szivesen belevonnék, még azt is engedném neki hogy bassza amikor kedve tartja wink
#14967   2018. 11. 16. péntek 19:47
X Törölt felhasználó (3966962)
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 08. csütörtök 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1241192)
2018. 11. 08. csütörtök 17:17
Igaz. Viszont jól meg kell gondolni. Nem elég az ebből keletkező izgalom utáni vágy. Teljesen bízni kell a feleségben, és persze az sem mindegy hogy a harmadikat mennyire ismeritek. Nálunk el telt egy év mikor a sokadik randit mondtuk le az én elfoglaltságom miatt és ekkor mondtam hogy találkozzanak nyugodtan. Persze mint mindíg, az otthonunkban. De ezután is el telt egy fél év mikor az első ilyen találkozás megtörtént. Azóta sem változott semmi. Ugyanúgy maradt a hármas felállás. Egy egy alkalmat leszámítva mikor én mondtam hogy "kezdjék el és majd érkezem én is" vagy lehetnek kettesben. Jókat szoktunk beszélgetni, iszogatni és van hogy egy egész délutánt nálunk tölt.
#14966   2018. 11. 15. csütörtök 23:37
Chipelek Chipelek
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 15. csütörtök 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1464492)
2018. 11. 15. csütörtök 10:26
.............. idegen oldalt ne. nekem ez jon be de nagyon...
#14965   2018. 11. 15. csütörtök 10:26
X Törölt felhasználó (1464492)
.............. idegen oldalt ne. nekem ez jon be de nagyon...
#14964   2018. 11. 15. csütörtök 04:59
biszexpasit biszexpasit
Az én nejem is igy van vele
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 14. szerda 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1464492)
2018. 11. 14. szerda 10:32
Szia,
Nalunk volt sok ilyen, de sajna az igazi nem foglalkoztatja,aztan egyszer bevallotta a kedvemert csinalja mert latja rajtam olyankor nagyon beindulok, szoval nem biztos hogy kelleni fog neki egy masik igazi is,.

... 232 233 234 235 236 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!