szep sexi feleséged van meg ismernelek titeket
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 05. vasárnap 08:30
Törölt felhasználó (4007442)

Először mikor átestünk a tüzkersztségen pasival, úgy 20 éve, akkor féltékeny voltam nagyon, és nem is élveztem. Aztán ki próbáltuk lánnyal is. Arra is féltékeny lettem. Jött nagy szünet. KB két éve próbáltuk meg újra. Elmúlt a féltékenység. Fél kellett nőni a feladathoz. Most van két srác,akivel alkalmanként találkozunk. Mind a hárman élvezzük. Főleg a párom. Szeretem nézni közben. Élvezem, ahogy élvezi. De sok időnek kellett eltelnie, amíg idáig eljutottunk.
Először mikor átestünk a tüzkersztségen pasival, úgy 20 éve, akkor féltékeny voltam nagyon, és nem is élveztem. Aztán ki próbáltuk lánnyal is. Arra is féltékeny lettem. Jött nagy szünet. KB két éve próbáltuk meg újra. Elmúlt a féltékenység. Fél kellett nőni a feladathoz. Most van két srác,akivel alkalmanként találkozunk. Mind a hárman élvezzük. Főleg a párom. Szeretem nézni közben. Élvezem, ahogy élvezi. De sok időnek kellett eltelnie, amíg idáig eljutottunk.
Ne legyêl féltékeny, és el fogja mondani az okát. Majd dugd meg jól.
(Ez egy válasz Csillag 12345 üzenetére (2019. 04. 21. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 21. vasárnap 12:43

sziasztok,
eddig a párommal, bár eléggé régen együtt vagyunk nem volt szerencsém megtapasztalni a spriccelős évezést. kipróbáltunk sok pózban, nyalással vibrátorral. Szereti seggbe amikor csak lehet oda kéri, el tud élvezni úgy is, de csiklón vagy hüvelyben is.
Ami fura volt a legutóbbi alkalommal spriccelve élvezett el ami még soha nem történt vele.
Izgalmas volt de kicsit el is gondolkoztatott mi lehetett az oka. soha előtte nem volt ilyen, és nem is csináltuk másképpen mint eddig, egyszerű misszionárius pozícióban tényleg semmi extra.
szerintetek mi történt? Lehet hogy megdugták és valaki megtanította erre, vagy túlgondolom? Valahogy mindig fura hirtelen megváltozik valaki. Van ötlet?
eddig a párommal, bár eléggé régen együtt vagyunk nem volt szerencsém megtapasztalni a spriccelős évezést. kipróbáltunk sok pózban, nyalással vibrátorral. Szereti seggbe amikor csak lehet oda kéri, el tud élvezni úgy is, de csiklón vagy hüvelyben is.
Ami fura volt a legutóbbi alkalommal spriccelve élvezett el ami még soha nem történt vele.
Izgalmas volt de kicsit el is gondolkoztatott mi lehetett az oka. soha előtte nem volt ilyen, és nem is csináltuk másképpen mint eddig, egyszerű misszionárius pozícióban tényleg semmi extra.
szerintetek mi történt? Lehet hogy megdugták és valaki megtanította erre, vagy túlgondolom? Valahogy mindig fura hirtelen megváltozik valaki. Van ötlet?
Hat ez eleg rossz erzes lehetet a hölgynek!ne adjatok fel!
(Ez egy válasz doors67 üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 08:13

Szia.Én a fiú ott hagytam 10 percre őket kettesben hátha,de igy se történt semmi.Én a párom felé ezt is megtettem, de ha már igy se nem megy akkor baj van.

A 10 perc négyszemközt
Volt hogy ugyanarra értem vissza, ahogy voltak, volt hogy ölbeülés volt cicisimel, volt hogy felöltözve-egy szál bugyi volt a látvány. (Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 13:32
Volt hogy ugyanarra értem vissza, ahogy voltak, volt hogy ölbeülés volt cicisimel, volt hogy felöltözve-egy szál bugyi volt a látvány. (Ez egy válasz gorbesrac üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Egészen más elképzelni a helyzetet és egészen más ott lenni élőben. Aki nem csinál ilyet rendszeresen vagy első alkalom neki és még a párossal is csak először találkozik az simán meg lehet szeppenve farkilag. A 10 perc négyszemközt eléggé főnyereménynek hangzik, annak csak segítenie kellett volna.
Szia!Valami gátlás van a háttérben az már biztos!Nekem volt kapcsolatom egy párral,és magamon vettem észre,hogy pozitív értelemben vett gátlástalanság a harmadik "szeánsz" alkalmával tört ki belőlem,ami elég élvezetes hármas és cuckold orgiához vezetett!
Szerintem jót tesz az ember pszichéjének ha toleránsak és empatikusak vele szemben,mert az bizony célra vezető lehet!Persze azt sem kell a végtelenségig elhúzni!2-3 alkalom és ha nincs javulás,akkor váltani kell!Természetesen ti tudjátok,hogy mennyi időt akartok a fiúra áldozni!Remélem a legjobbakat!
(Ez egy válasz doors67 üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 08:13

Szia.Én a fiú ott hagytam 10 percre őket kettesben hátha,de igy se történt semmi.Én a párom felé ezt is megtettem, de ha már igy se nem megy akkor baj van.

Törölt felhasználó (4091352)

Naaa, ez egy szimpatikus fórum! Sziasztok!
Naaa, ez egy szimpatikus fórum! Sziasztok!
Free love ritkán vagyok irigy de most az vagyok nagyon szerencsés vagy,hogy így együtt megélhetitek a vágyaitokat,te jól választottál.
Nálunk ilyen eset több éven át hozzánk járó házibarátnál is előfordult, amúgy mindig rendesen megrakta a nejem a nagy és vastag faszával. De ugyanez a házibarát gangbangban úgy megbaszta a feleségem az előtte levő sráccal hogy az asszony teljesen kikészült a kéjtől. Hatalmasakat csattogott a feneke, hátulról megtolták sorban, és mindegyik teleélvezte a pináját. Természetesen a szájában is mindig volt egy fasz. Szóval szerintem ez lehet stressz is, mert máskor mindig megdugta, hármasban is, és akkor is ha kettesben hagytam őket. Ilyenkor ha visszajöttem a konyhából azt láttam hogy keményen hátúlról kúrja. Ha kettőnél-háromnál több a pasi, akkor meg motíválják egymást. Kellene adni még lehetőséget, és akkor már talán nem lesz probléma.
(Ez egy válasz doors67 üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 06:54

Sziasztok.,Tegnap hosszú megszakitás után újra fogadtunk egy ffiút magünk közé harmadiknak.Jóképű,normális gondolkodású srác volt,Párom 1 órán keresztül próbálta a farkát keményedésre birni,de nem jött össze.Ez már a második ilyen volt amikor egy ereje teljében lévő fiatal férfi csödőt mond.Stressz?vagy már ilyen a genetika?remélem nem .
Stresszelni én em stresszeltem,érdekes amint hazaértünk állt mint a cövek
,fel kell nőni a szituhoz,a gond az egészben,hogy nem mindig van második lehetőség

Elso nekifutasra nekem sem ment. Erdekes modon nem stressz hanem a vágy hianya lepett fel. A parcsere noi tagja nem volt a kedvemre valo valahogy. Turelmetlen is volt. A sajat felesegemmel azonnal ment, de ot valamiert nem kivantam.
(Ez egy válasz ösckös üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 19:38

Szégyen vagy nem szégyen én is jártam így,négyesben nem sikerült ellazulni,(a férfi tag vagyok)nem vagyunk egyformák és nem olyan egyszerű mint amilyennek látszik,legalábbis számomra nem az,megoldás lenne talán egy türelmes partnerekből álló páros vagy potencianövelő az ilyen alkalmakra
Szégyen vagy nem szégyen én is jártam így,négyesben nem sikerült ellazulni,(a férfi tag vagyok)nem vagyunk egyformák és nem olyan egyszerű mint amilyennek látszik,legalábbis számomra nem az,megoldás lenne talán egy türelmes partnerekből álló páros vagy potencianövelő az ilyen alkalmakra

Törölt felhasználó (3936102)

Annyira kamu szagod van....
Egészen más elképzelni a helyzetet és egészen más ott lenni élőben. Aki nem csinál ilyet rendszeresen vagy első alkalom neki és még a párossal is csak először találkozik az simán meg lehet szeppenve farkilag. A 10 perc négyszemközt eléggé főnyereménynek hangzik, annak csak segítenie kellett volna.
(Ez egy válasz doors67 üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.,Tegnap hosszú megszakitás után újra fogadtunk egy ffiút magünk közé harmadiknak.Jóképű,normális gondolkodású srác volt,Párom 1 órán keresztül próbálta a farkát keményedésre birni,de nem jött össze.Ez már a második ilyen volt amikor egy ereje teljében lévő fiatal férfi csödőt mond.Stressz?vagy már ilyen a genetika?remélem nem .
Annyira kamu szagod van....
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 04. 25. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 25. csütörtök 07:00

Engem ennél jobban talán semmi nem izgat fel...latni a gyönyört a Párom arcán, ahogy keményen dolgozza a puncijat egy vastag 25 centis hatalmas dorong... Akkor teljesen máshogy nyögdécsel, rendesen sikít. Látszik az arcán is hogy tényleg jó neki... És óriásit tud élvezni egy ilyen faszon. Imádom nézni ahogy kielegul, ahogy megrang a teste... De azt is imádom nézni mikor szopatjak. Imád szopni egyszerűen, és nagy élvezettel csinálja. Az nagyon felhuz mikor szopatjak, ő felém fordul és az én szemembe néz. Közben verni szoktam a farkam, ahogy gyonyorkodok a latvanyban. A végén pedig kapok egy finom spermás csókot.
Mi is jártunk már így. Az első olyan jelentkező volt, akit a párom elfogadott volna. Hiába próbálkozott, nem akart kemény lenni a srác farka. Kb fél óra masazatolás után rá is hagytuk. Nem értettük mi a baj, mert elmondása szerint nagyon tetszett neki a párom.
Elköszöntünk egymástól és tovább keresgéltünk. A következő sráccal nem volt gond, minden úgy alakult ahogyan azt elképzeltük. Egy jó kis hármas élménnyel gazdagodtunk. (Ez egy válasz doors67 üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Elköszöntünk egymástól és tovább keresgéltünk. A következő sráccal nem volt gond, minden úgy alakult ahogyan azt elképzeltük. Egy jó kis hármas élménnyel gazdagodtunk. (Ez egy válasz doors67 üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)