Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 927 928 929 930 931 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1080   2007. 01. 05. péntek 09:22
MmePrune MmePrune
mint hasonló paraméterekkel(+egy 2éves) rendelkező nő, annyiban mondanék ellent, hogy a munkahely, és az oda tartó utazás dobhat egy kicsit a dolgon...nekem hiányzik az utazás a bkv-n, a néha elkapott férfipillantások, az élmények a munkahelyen...ezek mind erősíthetik a nőt abban, hogy még nő...és nem kell hozzá megcsalás, vagy egy 3. bevonása...
az bizti, hogy egy nőnek nehéz helyt állnia sok helyen, de (valahol már írtam)szerintem mi úgy vagyunk megteremtve, hogy képesek vagyunk rá...
és emlékeim szerint nekem is volt olyan időszakom, amikor a hátam közepére sem kívántam a szexet, szüléstől függetlenül, a fene se tudja miért...és nem a párommal volt gondom, és nem kívántam mást sem...de elmúlt szerencsére:)
szóval zsozso, ne add fel..elég sok okos gondolat elhangzott itt, de ezek szubjektív dolgok..beszéld meg az asszonnyal
#1079   2007. 01. 05. péntek 09:05
vazelinator vazelinator VIP Admin
kész akkarva változtas a saját silusodon...
mit értek rajat?
nővesz bajszot szakált kombináld mindig más fazonná..
borotváld a intim részeket fazonozd hagyd meg..
cserélj ruhatárat, bővisd, még a felnem vennék én olyat kategoriával is...
kicsit komolyabb helyere mindig őltőny... de ha ez a meg szokot figurád akkor lazábbra fogva nyakendő ing csak.. stb

a lényeg el kell adni magad, más szerepbe bujni és a változások mindig valamilyen a hatással vannak a párodra..
ha féltékeny akor is meg kivánt ha leteper mert tecik akkor is..
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 08:38
Kriszta elgongolkodtato amit irtal. Ra tapintottal az igazsagra. Valoban ezek a dolgok alnak fent. Munkahely, gyerekek, csak nalla meg a rokonok gondjai is. Ettol felek hogy ha tul sok terhet leveszek a vallarol akkor arra leszek jo hogy a terheket atvallaljam. Egy harmadik pasi bevonasat azert fontolgattam mert igy kiderulne hogy velem van e a baj vagy sem. Hatha engem mar megunt. CSak kivancsisag. Hogy ha o elhagyna, ettol en nem felek, az elet megy tovabb.
#1078   2007. 01. 05. péntek 08:58
peti8889 peti8889
Nem veled van a gond, hanem a helyzet eljutott odáig, ahol a sok részlet összeállta abba az irányba, hogy ellaposodott a szexuális életetek.
Egy másik pasi bevonása is megoldás lehetne... szerintem a 3-4. helyen!!
Először: egészség
Másodszor: terhek megosztása (ne félj, hogy túl sokat vállalsz át... túl sok sose lehet...:)
Harmadszor: figyelmesség a személyes kapcsolatban

Ha ez mind rendben lenne, utána lehetne a pasi bevonáson gondolkodni..
De ide persze a fontosabb dolgoknál jelentkező gondok nélkül is el lehet gyorsan jutni!

Ha a pár nyitni akar új élmények felé!
Javaslom: ha új pasit akarsz bevonni, abból ne maradj ki te sem!
Sok szép emlékem van:)
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 08:38
Kriszta elgongolkodtato amit irtal. Ra tapintottal az igazsagra. Valoban ezek a dolgok alnak fent. Munkahely, gyerekek, csak nalla meg a rokonok gondjai is. Ettol felek hogy ha tul sok terhet leveszek a vallarol akkor arra leszek jo hogy a terheket atvallaljam. Egy harmadik pasi bevonasat azert fontolgattam mert igy kiderulne hogy velem van e a baj vagy sem. Hatha engem mar megunt. CSak kivancsisag. Hogy ha o elhagyna, ettol en nem felek, az elet megy tovabb.
#1077   2007. 01. 05. péntek 08:44
zsozso zsozso
Kulonben en akarmijen faradt voltam mindig jutott szeretetre idom a felesegemre, akkor is vonzonak talaltam mikor sok bajunk volt, de o miert nincs igy velem?
#1076   2007. 01. 05. péntek 08:38
zsozso zsozso
#1075   2007. 01. 05. péntek 08:34
peti8889 peti8889
Köszönöm férfitársaim nevében is nagyszerű öszzefoglalódat!
Ha a leírtak megfontolásra, aztán alkalmazásra kerülnének, akkor nemcsak zsozsoék, hanem minden más problémák útvesztőjében kóválygó párok is újra egymásra találhatnának:)
#1074   2007. 01. 05. péntek 08:28
peti8889 peti8889
Véleményed első része feldobott, hiszen a liberális énem örül, ha hasonlókkal találkozik.
De ez a feldobás csak arra volt jó, hogy nagyobbat zuhanjak... be az emberi kapcsolatok alaptévedésének gödrébe:
az egymást tulajdoni viszonyban kezelők mellé..:(:(
Te úgy szeretsz valakit, hogy a tulajdonodnak tekinted?
Mint egy tárgyat??
Gondolj bele! Nézz körül!
Ami a tulajdonod körülötted, azt mind valamilyen módon megvetted? vagy ajándékba kaptad? (amit valaki más vett meg neked?)
És besorolod a társad is a tulajdonolt tárgyaid közé?
Te örülnél, ha valaki a tulajdonának tekintene??
A szeretetet nálatok lehet pénzben mérni?, A tulajdonodba kerülő tárgyak ellenértéke legtöbbször pénz... Akkor a tulajdonolt (szeretett?) személy melletted valamilyen árral is jellemezhető???
Nálam válaszok nincsenek, csak kérdések!
A válaszokat magadnak kell megválaszolni.
(Ez egy válasz kamookaze üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 20:55
A liberális énem azt mondja, hogy akkor szeretünk igazán valakit, ha képesek vagyunk elengedni. Ezzel szemben a gyarló feudális énem tiltakozik tulajdonom elbitorlása ellen.
#1073   2007. 01. 04. csütörtök 20:55
kamookaze kamookaze
A liberális énem azt mondja, hogy akkor szeretünk igazán valakit, ha képesek vagyunk elengedni. Ezzel szemben a gyarló feudális énem tiltakozik tulajdonom elbitorlása ellen.
#1072   2007. 01. 04. csütörtök 20:04
MM4 MM4
Mennyiben veszel részt a gyermekek gondozásában?
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 19:42
Latom szakerto vagy. A legkissebbik gyermek 3 eves, a nagyobbik 5,5. Szexelni meg nem minden nap szexelunk, de hetente egyszer sem. Talan havi 2-szer.Szerinted egy egeszseges heteroszexualis ferfi nem kivanna tobb puncit? Legalabb 7-szer egy honapba? ( 1ho=30nap)
#1071   2007. 01. 04. csütörtök 19:42
zsozso zsozso
Latom szakerto vagy. A legkissebbik gyermek 3 eves, a nagyobbik 5,5. Szexelni meg nem minden nap szexelunk, de hetente egyszer sem. Talan havi 2-szer.Szerinted egy egeszseges heteroszexualis ferfi nem kivanna tobb puncit? Legalabb 7-szer egy honapba? ( 1ho=30nap)
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 15:45
A méhszájseb alapesetben nem fájdalmas, hiszen nem egy konkrét sebről van szó hétköznapi értelemben, hanem a méhnyakcsatorna köbhámjának kifordulásáról a hüvely irányába. Természetesen ez nem jelenti, hogy ne lenne veszélyes elváltozás és ne szorulna adott esetben sürgős plasztikázásra. Egyrészt, mert hajlamosít egyébb betegségekre, másrészt a nyugalom és a teljesértékűség tudata miatt.

De mintha olvastam volna, hogy nem oly rég született kibabátok, nemde? Ha ez így van, akkor légyszives ne legyél türelmetlen vele! Épp elég baja van akkor az anyasággal, hogy örökké a sexen járjon az esze. ha ezt képtelen vagy megérteni valszeg el fogod veszíteni, és belépsz te is az ostoba tuskó férfiak társaságába, aki jobb ha soha nem kezdett volna nővel, nem hogy gyermeket szüljenek neki. Ha nem így van, tévedek, akkor bocs.

Minden esetre nem betegség, pláne más szerető, jele, az ha egy nő nem kíván téged minden nap, különösen nem a kisgyermekes korszakban. Ilyetén módon egyéb férfiak bevonása a szerelmi életetekbe meglehetős nagy hiba volna, de azt csinálsz, amit akarsz!
#1070   2007. 01. 04. csütörtök 15:45
MM4 MM4
A méhszájseb alapesetben nem fájdalmas, hiszen nem egy konkrét sebről van szó hétköznapi értelemben, hanem a méhnyakcsatorna köbhámjának kifordulásáról a hüvely irányába. Természetesen ez nem jelenti, hogy ne lenne veszélyes elváltozás és ne szorulna adott esetben sürgős plasztikázásra. Egyrészt, mert hajlamosít egyébb betegségekre, másrészt a nyugalom és a teljesértékűség tudata miatt.

De mintha olvastam volna, hogy nem oly rég született kibabátok, nemde? Ha ez így van, akkor légyszives ne legyél türelmetlen vele! Épp elég baja van akkor az anyasággal, hogy örökké a sexen járjon az esze. ha ezt képtelen vagy megérteni valszeg el fogod veszíteni, és belépsz te is az ostoba tuskó férfiak társaságába, aki jobb ha soha nem kezdett volna nővel, nem hogy gyermeket szüljenek neki. Ha nem így van, tévedek, akkor bocs.

Minden esetre nem betegség, pláne más szerető, jele, az ha egy nő nem kíván téged minden nap, különösen nem a kisgyermekes korszakban. Ilyetén módon egyéb férfiak bevonása a szerelmi életetekbe meglehetős nagy hiba volna, de azt csinálsz, amit akarsz!
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 15:00
Ma megkerdezem tolle hogy ha meg faj neki es ha igen akkor javasolni fogom neki. De nem csak a seb a gond hanem a hozzaalasa a dolgokhoz. Es nem tudom hogy vajon nem e csak velem csinalja meg FIGURAT. hATHA MASSAL NEM CSINALNA, vagyis megcsinalna amit velem nem.
#1069   2007. 01. 04. csütörtök 15:00
zsozso zsozso
Ma megkerdezem tolle hogy ha meg faj neki es ha igen akkor javasolni fogom neki. De nem csak a seb a gond hanem a hozzaalasa a dolgokhoz. Es nem tudom hogy vajon nem e csak velem csinalja meg FIGURAT. hATHA MASSAL NEM CSINALNA, vagyis megcsinalna amit velem nem.
(Ez egy válasz peti8889 üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 11:09
Kezdelek nem érteni...:(
Mintha nem akarnád megérteni, amit üzentem Neked:(
Ha kisváros, ha nem, egy lézeres nődokit valahol találhatnátok!
Gondolj bele, ha a farkadon állandóan lenne egy félig begyógyult seb, akkor lenne kedved használni??
Mindig eltereled a lényegről a szót:(
#1068   2007. 01. 04. csütörtök 11:09
peti8889 peti8889
Kezdelek nem érteni...:(
Mintha nem akarnád megérteni, amit üzentem Neked:(
Ha kisváros, ha nem, egy lézeres nődokit valahol találhatnátok!
Gondolj bele, ha a farkadon állandóan lenne egy félig begyógyult seb, akkor lenne kedved használni??
Mindig eltereled a lényegről a szót:(
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 02. kedd 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 11:38
Ezert nem valtottam valora az elkepzelesemet mert tul nagy a kockazat hogy lebukeo. Kisvaros leven mindenki mindenkit ismer, es egesz biztos kitudodik. A felesegemet mar nem nem igen akar ferjhez menni sem ugy hogy emiatt nem kell aggodni, mar ketszer volt lakodalma es mar ciki lenne egy harmadik. De attol meg massal dughat, ha engem mar nem kivan.
#1067   2007. 01. 04. csütörtök 08:12
X Törölt felhasználó (26894)
wink
Nem szabadna látogatnod ezt az oldalt, amíg nem töltöd be a 18-at.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 24. vasárnap 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26249)
2006. 12. 24. vasárnap 23:38
"Igen, feltűnt nekem is, hogy az én "komplexusom" késztet arra...csak abban nem vagyok egészen biztos, hogy kettőnk esetében a "komplexus", és a többi nekem címzett jelző rám illik és nem rád." Te már észrevetted, hogy az egyik állításoddal agyonütöd a másikat, inteligens fórum társam?
Amit esetleg leírtam veled kapcsolatban, az rád illik, nyugodj meg.
És amit eddig leírtál az is minősít téged, e felöl is nyugodt lehetsz. Tudom,tudom rám is,engem is,stb... Ne fárassz.
Téged ki a frász kért meg, hogy tisztitsd meg bármelyik topikot is? Ha igazán ezt akarnád, akkor a témával kapcsolatban szolnál hozzá. Neked más bajod van.
Engem nem érdekel a beállítotságod, sem te. Neked sem kell sem velem, sem mással foglalkozni, beleokoskodni, játszani az admint.
Ha valamit még akarsz,akkor írj privátba, vagy nyiss nekünk külön topicot, de ezt én nem igényelném... Foglalkozz a feleségeddel, pároddal, gyerekeiddel, őket próbáld meg megtisztítani attól ami neked nem tetszik. Ők a te hatásköröd, nem én. Érted már? Nem hiszem el, hogy ezt a szádba kell rágni! Én sem okosítok másokat, az én igazammal, te se tedd. Én mást sosem akarok zavarni, de ezt mástól is elvárom az irányomba. Ezen a forumon is így tesz a többség, csupán te akarsz engem, meg egy két szerinted renitens hozzászólót megregulázni.
Már én sajnálom, hogy szét offoljuk a témát! Ezért elnézést a többiektől!!! Tőled nem. :D
#1066   2007. 01. 02. kedd 11:42
zsozso zsozso
En csak annyit mondok erre hogy a szexkulturaja a padlon van. Es meg egyeb is.
#1065   2007. 01. 02. kedd 11:38
zsozso zsozso
Ezert nem valtottam valora az elkepzelesemet mert tul nagy a kockazat hogy lebukeo. Kisvaros leven mindenki mindenkit ismer, es egesz biztos kitudodik. A felesegemet mar nem nem igen akar ferjhez menni sem ugy hogy emiatt nem kell aggodni, mar ketszer volt lakodalma es mar ciki lenne egy harmadik. De attol meg massal dughat, ha engem mar nem kivan.
(Ez egy válasz peti8889 üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 01. hétfő 13:12
még 1x próbálom felhívni a figyelmed:
azzal, hogy más pasival dugatod meg az asszonykád, attól még a hüvelysebe (ha van neki) nem fog elmúlni...
hacsak nem varázspéniszú az illető:)
ha meg kamuból ráküldesz valakit, aztán meg lebuksz, akkor javítottál a helyzeten, vagy rontottál????
őszinteség nekem fontosabb mindig, minthogy ilyen-olyan trükkökkel próbálkozzzak...
#1064   2007. 01. 01. hétfő 13:25
tequila99 tequila99
de akkor valami fiatal bikával próbálkozz,aki biztos hogy nem akarja majd feleségül venni:)
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 15:38
Kivulrol ugy latszik hogy nem vonzodik szexualisan mas pasikhoz. De ki tudja. Ezert szeretnem valahogy probara tenni, egy pasit rakuldeni hogy flortoljon vele, es probalkozzon, Ha sikerul neki nem haragudnek meg a pasira, hiszen megoldott nekem egy relytelyt sot lehet hogy meghivnam egy sorre.
#1063   2007. 01. 01. hétfő 13:12
peti8889 peti8889
még 1x próbálom felhívni a figyelmed:
azzal, hogy más pasival dugatod meg az asszonykád, attól még a hüvelysebe (ha van neki) nem fog elmúlni...
hacsak nem varázspéniszú az illető:)
ha meg kamuból ráküldesz valakit, aztán meg lebuksz, akkor javítottál a helyzeten, vagy rontottál????
őszinteség nekem fontosabb mindig, minthogy ilyen-olyan trükkökkel próbálkozzzak...
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 15:38
Kivulrol ugy latszik hogy nem vonzodik szexualisan mas pasikhoz. De ki tudja. Ezert szeretnem valahogy probara tenni, egy pasit rakuldeni hogy flortoljon vele, es probalkozzon, Ha sikerul neki nem haragudnek meg a pasira, hiszen megoldott nekem egy relytelyt sot lehet hogy meghivnam egy sorre.
#1062   2006. 12. 31. vasárnap 15:38
zsozso zsozso
(Ez egy válasz tequila99 üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 12:37
és ugy mi látszik rajta?
Vonzodik szexuálisan más pasikhoz?
#1061   2006. 12. 31. vasárnap 12:37
tequila99 tequila99
és ugy mi látszik rajta?
Vonzodik szexuálisan más pasikhoz?
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 09:50
Nem talaltam pasit aki megdugna a felesegem de nem is kerestem, nem is hirdettem. Kulonben csak arra lennek kivancsi hogy masokkal csinalna e jobban, mert velem eleg konzervativ. Semmi extra, es ha ossze jon is valami hat nagyon megkell dolgoznom erte. Valahogy nem igy kepzeltem a hazassagon beluli szexelest.

... 927 928 929 930 931 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 08. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!