Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 921 922 923 924 925 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1215   2007. 03. 02. péntek 16:12
X Törölt felhasználó (18603) VIP
A párom, amikor még barátnő státuszban volt, 4 éve, sokat beszéltünk a párcsere, többes felállás...ról, kezdte izgatni a dolog. Akkor még fősulira járt. Egyszer mikor hazajött, nagyon fel volt, dobva, egész nap arról beszélt, de kipróbálná több fiúval! Kérdezem, mi ez a nagy változás hirtelen. akkor elmondta:
Este elmentek bulizni, éjjel értek haza, de a lánykolesz már zárva volt, az egyik fiú társa elhívta, menjen el hozzá, aludjon ott,külön szobábaan. Persze NEM volt külön szobája, se ágya, úgyhogy 1 ágyban kezdték az alvást, ruhában. Aztán hirtelen összeugrottak, és átdugták az éjszakát.
Ennyi! Rosszul esett akkor, mert nem így képzeltem el, de hamar kerestünk 1 srácot, akivel partiba tudtam vágni. Azóta, lassan, türelmesen, de folyamatosan keressük az ilyen helyzeteket!!!
#1214   2007. 03. 02. péntek 15:45
Joshua20 Joshua20
Mi már régóta keresünk lányt harmadiknak de eddig nem jártunk sikerrel de ha van tippetek arra, hogy hol és miként kell keresgélni azt nagyon tudnánk díjazni mert még eddig nem jött ossze.
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 02. péntek 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 11:45
Az amit te mondassz az nem egészen ugyan az. Szerintünk nem olyan bonyolult mint ahogy te ezt leírtad, nekünk elég sürün összejött, igaz mi nem a két fiu 1 lány felállást részesítjül előnybe, de ez is összejött már. Mindketten a két lány egyfius felállást kedveljük jobban és az is összejött már jónéhányszor, a legkönyebb párt találni ilyen akciókra és ott minden megtörténhet amit csk akartok:)
#1213   2007. 03. 02. péntek 11:45
32es36par 32es36par VIP
Az amit te mondassz az nem egészen ugyan az. Szerintünk nem olyan bonyolult mint ahogy te ezt leírtad, nekünk elég sürün összejött, igaz mi nem a két fiu 1 lány felállást részesítjül előnybe, de ez is összejött már. Mindketten a két lány egyfius felállást kedveljük jobban és az is összejött már jónéhányszor, a legkönyebb párt találni ilyen akciókra és ott minden megtörténhet amit csk akartok:)
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 02. péntek 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 11:30
heureka
Visszaolvastam, mi is a topik eredeti témája.
Tehát, valaki dugja a párom, hogy én is ráizguljak.
Nem rossz ötlet ez sem, az egyhangúság ellen!
Csak időigényes megtalálni a partnert, megszervezni a találkákat. Egyszerűbb a külön utakon járás, és néha otthon is kefélni egy nagyot!
#1212   2007. 03. 02. péntek 11:30
Penetrator Penetrator
heureka
Visszaolvastam, mi is a topik eredeti témája.
Tehát, valaki dugja a párom, hogy én is ráizguljak.
Nem rossz ötlet ez sem, az egyhangúság ellen!
Csak időigényes megtalálni a partnert, megszervezni a találkákat. Egyszerűbb a külön utakon járás, és néha otthon is kefélni egy nagyot!
#1211   2007. 03. 01. csütörtök 22:04
X Törölt felhasználó (26894)
És? Sokszor vagy fel "izgulva"?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 13:42
Engem még mindig fel "izgat" boxer boxer boxer gun gun gun violent violent eplus2
#1210   2007. 03. 01. csütörtök 14:42
siemens béla siemens béla
A kettő valóban nem feltétele nálam. Akarok félremegyek,de az mas dolog.
#1209   2007. 03. 01. csütörtök 14:40
engem mindenhogyizgatna a dolog.
nem rajtam múlik .
#1208   2007. 03. 01. csütörtök 13:42
new1 new1
Engem még mindig fel "izgat" boxer boxer boxer gun gun gun violent violent eplus2
#1207   2007. 03. 01. csütörtök 13:23
surdapapa surdapapa
van otthon hév?

ja a Baumgartneréknél ez is megvolt! :-)))
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 13:15
Egy jó hármas úgy feldobja a lanyhult kapcsolatot, mint a ... Ha meg eleve van otthon "hév", még jobb lesz!
#1206   2007. 03. 01. csütörtök 13:15
vazul68 vazul68
Egy jó hármas úgy feldobja a lanyhult kapcsolatot, mint a ... Ha meg eleve van otthon "hév", még jobb lesz!
#1205   2007. 03. 01. csütörtök 13:04
Miért? Ha megdugják akkor nem lehetsz ott, csak ha megdugatod? Nekem így is úgy is megengedi hogy nézzem nyes . De a lényeg az, hogy én csak azt szerettem volna mondani, hogy szerintem nem éppen a legjobb módszere a félrekefélés hátterének megteremtésének az, amit Penetrator említ - szerintem.
#1204   2007. 03. 01. csütörtök 12:39
Penetrator Penetrator
Évek óta tartó laza élettársi kapcsolatnak nevezném az alapfelállást.
#1203   2007. 03. 01. csütörtök 12:08
Na de ha nem látod vagy nem vagy ott,mi izgat?
Csak a tudat,hogy megdugják a nejed?
#1202   2007. 03. 01. csütörtök 12:05
Na én arra kérnék ötletet,hogy azt a kis küszöböt ,hogyan lépjük át!?
#1201   2007. 03. 01. csütörtök 12:01
Így igaz!
Megdugatnáma a topikcím.Szerintem a megdugatnám azt jelenti hogy én is ott vagyok részt veszek csak pl. szeretem látni ha az asszon élvez stb.
#1200   2007. 03. 01. csütörtök 11:55
Penetrator Penetrator
De sokat, sok nővel, es nagyon jókat keféltem...nekem így jó. Mindenki másképp csinálja...
#1199   2007. 03. 01. csütörtök 11:36
Penetrator Penetrator
Nem. 38. Nem vagyunk egyformák, mi EMBER-ek.
#1198   2007. 03. 01. csütörtök 11:24
A gond csak az, hogy itt talán nem erről lenne szó. Izgat ha megdugják a feleségemet a topic címe és nem az, hogy megdugatom az asszonyt, hogy én is félrekefélhessek. De mindenesetre elég jó ötletnek látszik alibinek. Viszont talán jobb úgy félredugni, hogy eltitkolja az ember, tehát az asszony nem tudja meg - ha már ilyen szándékaink vannak.
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 10:46
Ez jó ötlet! Megdugatni valakivel, csinálni néhány fotót, aztán enyém a világ!! Kefélhetnék félre amennyit akarok, nem szólhatna semmit!!
"Ne dumálj te lotyó, te is félrekúrtál! Fénykép is van róla!"
#1197   2007. 03. 01. csütörtök 10:46
Penetrator Penetrator
Ez jó ötlet! Megdugatni valakivel, csinálni néhány fotót, aztán enyém a világ!! Kefélhetnék félre amennyit akarok, nem szólhatna semmit!!
"Ne dumálj te lotyó, te is félrekúrtál! Fénykép is van róla!"
#1196   2007. 03. 01. csütörtök 10:35
Egy cipőben járunk,asszem!
Szerintem benne lenne a párom is csak vmi kéne amitöl tutko kéne ez neki.
Szerintem ez nem megcsalás,mert ott vagyok én is,izgat a dolog,szereplője lennék én is a játéknak.

... 921 922 923 924 925 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19655db
Utolsó üzenet: tegnap 19:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!