A párom, amikor még barátnő státuszban volt, 4 éve, sokat beszéltünk a párcsere, többes felállás...ról, kezdte izgatni a dolog. Akkor még fősulira járt. Egyszer mikor hazajött, nagyon fel volt, dobva, egész nap arról beszélt, de kipróbálná több fiúval! Kérdezem, mi ez a nagy változás hirtelen. akkor elmondta:
Este elmentek bulizni, éjjel értek haza, de a lánykolesz már zárva volt, az egyik fiú társa elhívta, menjen el hozzá, aludjon ott,külön szobábaan. Persze NEM volt külön szobája, se ágya, úgyhogy 1 ágyban kezdték az alvást, ruhában. Aztán hirtelen összeugrottak, és átdugták az éjszakát.
Ennyi! Rosszul esett akkor, mert nem így képzeltem el, de hamar kerestünk 1 srácot, akivel partiba tudtam vágni. Azóta, lassan, türelmesen, de folyamatosan keressük az ilyen helyzeteket!!!
Este elmentek bulizni, éjjel értek haza, de a lánykolesz már zárva volt, az egyik fiú társa elhívta, menjen el hozzá, aludjon ott,külön szobábaan. Persze NEM volt külön szobája, se ágya, úgyhogy 1 ágyban kezdték az alvást, ruhában. Aztán hirtelen összeugrottak, és átdugták az éjszakát.
Ennyi! Rosszul esett akkor, mert nem így képzeltem el, de hamar kerestünk 1 srácot, akivel partiba tudtam vágni. Azóta, lassan, türelmesen, de folyamatosan keressük az ilyen helyzeteket!!!
Mi már régóta keresünk lányt harmadiknak de eddig nem jártunk sikerrel de ha van tippetek arra, hogy hol és miként kell keresgélni azt nagyon tudnánk díjazni mert még eddig nem jött ossze.
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 02. péntek 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 11:45

Az amit te mondassz az nem egészen ugyan az. Szerintünk nem olyan bonyolult mint ahogy te ezt leírtad, nekünk elég sürün összejött, igaz mi nem a két fiu 1 lány felállást részesítjül előnybe, de ez is összejött már. Mindketten a két lány egyfius felállást kedveljük jobban és az is összejött már jónéhányszor, a legkönyebb párt találni ilyen akciókra és ott minden megtörténhet amit csk akartok:)
Az amit te mondassz az nem egészen ugyan az. Szerintünk nem olyan bonyolult mint ahogy te ezt leírtad, nekünk elég sürün összejött, igaz mi nem a két fiu 1 lány felállást részesítjül előnybe, de ez is összejött már. Mindketten a két lány egyfius felállást kedveljük jobban és az is összejött már jónéhányszor, a legkönyebb párt találni ilyen akciókra és ott minden megtörténhet amit csk akartok:)
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 02. péntek 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 02. péntek 11:30
Visszaolvastam, mi is a topik eredeti témája.
Tehát, valaki dugja a párom, hogy én is ráizguljak.
Nem rossz ötlet ez sem, az egyhangúság ellen!
Csak időigényes megtalálni a partnert, megszervezni a találkákat. Egyszerűbb a külön utakon járás, és néha otthon is kefélni egy nagyot!

Csak időigényes megtalálni a partnert, megszervezni a találkákat. Egyszerűbb a külön utakon járás, és néha otthon is kefélni egy nagyot!

És? Sokszor vagy fel "izgulva"?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
A kettő valóban nem feltétele nálam. Akarok félremegyek,de az mas dolog.
engem mindenhogyizgatna a dolog.
nem rajtam múlik .
nem rajtam múlik .
Engem még mindig fel "izgat"

van otthon hév?
ja a Baumgartneréknél ez is megvolt! :-))) (Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 13:15
ja a Baumgartneréknél ez is megvolt! :-))) (Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy jó hármas úgy feldobja a lanyhult kapcsolatot, mint a ... Ha meg eleve van otthon "hév", még jobb lesz!
Egy jó hármas úgy feldobja a lanyhult kapcsolatot, mint a ... Ha meg eleve van otthon "hév", még jobb lesz!
Miért? Ha megdugják akkor nem lehetsz ott, csak ha megdugatod? Nekem így is úgy is megengedi hogy nézzem
. De a lényeg az, hogy én csak azt szerettem volna mondani, hogy szerintem nem éppen a legjobb módszere a félrekefélés hátterének megteremtésének az, amit Penetrator említ - szerintem.

Évek óta tartó laza élettársi kapcsolatnak nevezném az alapfelállást.
Na de ha nem látod vagy nem vagy ott,mi izgat?
Csak a tudat,hogy megdugják a nejed?
Csak a tudat,hogy megdugják a nejed?
Na én arra kérnék ötletet,hogy azt a kis küszöböt ,hogyan lépjük át!?
Így igaz!
Megdugatnáma a topikcím.Szerintem a megdugatnám azt jelenti hogy én is ott vagyok részt veszek csak pl. szeretem látni ha az asszon élvez stb.
Megdugatnáma a topikcím.Szerintem a megdugatnám azt jelenti hogy én is ott vagyok részt veszek csak pl. szeretem látni ha az asszon élvez stb.
De sokat, sok nővel, es nagyon jókat keféltem...nekem így jó. Mindenki másképp csinálja...
Nem. 38. Nem vagyunk egyformák, mi EMBER-ek.
A gond csak az, hogy itt talán nem erről lenne szó. Izgat ha megdugják a feleségemet a topic címe és nem az, hogy megdugatom az asszonyt, hogy én is félrekefélhessek. De mindenesetre elég jó ötletnek látszik alibinek. Viszont talán jobb úgy félredugni, hogy eltitkolja az ember, tehát az asszony nem tudja meg - ha már ilyen szándékaink vannak.
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 10:46

Ez jó ötlet! Megdugatni valakivel, csinálni néhány fotót, aztán enyém a világ!! Kefélhetnék félre amennyit akarok, nem szólhatna semmit!!
"Ne dumálj te lotyó, te is félrekúrtál! Fénykép is van róla!"
Ez jó ötlet! Megdugatni valakivel, csinálni néhány fotót, aztán enyém a világ!! Kefélhetnék félre amennyit akarok, nem szólhatna semmit!!
Egy cipőben járunk,asszem!
Szerintem benne lenne a párom is csak vmi kéne amitöl tutko kéne ez neki.
Szerintem ez nem megcsalás,mert ott vagyok én is,izgat a dolog,szereplője lennék én is a játéknak.
Szerintem benne lenne a párom is csak vmi kéne amitöl tutko kéne ez neki.
Szerintem ez nem megcsalás,mert ott vagyok én is,izgat a dolog,szereplője lennék én is a játéknak.