Ez most komoly?Ráadásul többen???Más sz ízlésfaktor de nagyot ne írjál.
(Ez egy válasz Free Love üzenetére (2019. 06. 11. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 11. kedd 11:05

Egyetértek veled. Fel kell nőni a gondolkodásmódhoz. Én sem szabok meg neki semmit, azzal dug akivel szeretne. Nekem a legnagyobb öröm amikor igazi ribanc,és rendesen szétkúrják, természetesen egyszerre több pasi.
Sziasztok!
2 srác megyünk most csütörtökön KRK szigetre hajózni. 1 nap, nudizás, napozás, hajózás és szex. Szívesen szexelünk más feleségével, szóval ha érdekel, írjatok ránk és beszéljük meg, gyertek velünk!
2 srác megyünk most csütörtökön KRK szigetre hajózni. 1 nap, nudizás, napozás, hajózás és szex. Szívesen szexelünk más feleségével, szóval ha érdekel, írjatok ránk és beszéljük meg, gyertek velünk!
Egyetértek veled. Fel kell nőni a gondolkodásmódhoz. Én sem szabok meg neki semmit, azzal dug akivel szeretne. Nekem a legnagyobb öröm amikor igazi ribanc,és rendesen szétkúrják, természetesen egyszerre több pasi.
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 06. csütörtök 13:56

Ha a feleség ki akarja próbálni, úgyis kifogja. Maximum kimarad a férj belőle. Ha viszont szereti az ember a feleségét, és nem akarja elveszíteni, akkor jobban jár, ha megbarátkozik a gondolattal, hogy igenis a feleségének erre szüksége van, szeretné kipróbálni, vagy ha már kipróbálta, és élvezte is, akkor lehet hogy folytatni akarja ezen élvezeteket. Az hogy egy feleség kipróbálja, és még élvezi másnak a farkát is, az nem jelenti azt, hogy nem szereti a férjét. Igenis mind a két félnek fel kell nőni ehhez a gondolkodásmódhoz, élvezetekhez. Egyszerűen természetesnek kell venni, és felfogni, hogy az ember feleségének a puncijában és szájában másnak a farka is benne van, vagy lesz.
Dontse el, hogy akar dugni vagy nem. Ha akar, akkor tegyen erte. Azt viszont szinte biztosra vehetitek, hogy csalodas lesz. Attol, hogy valaki hires meg nem feltetlenul lesz jo az agyban. Kulonosen ha olyan, hogy ilyen trukkel el lehet csabitani. Az olyanok altalaban himsovinisztak. Ha meg nem az, akkor valoszinuleg van maganelete es nem megy bele a jatekba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 09. vasárnap 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 09. vasárnap 17:56
Törölt felhasználó (30995)

Már felvetődött ez is csak azt mondta,hogy még szeretne máskor is koncertre menni,és ez így annyira mesterkélt
Már felvetődött ez is csak azt mondta,hogy még szeretne máskor is koncertre menni,és ez így annyira mesterkélt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 09. vasárnap 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 09. vasárnap 17:23
Törölt felhasználó (925470)

Egyszerűen menjen el egy koncertre kurvás ruhában és keresse a szemkontaktus az első sorból.
Tudok ilyenről és működött, bár már nem most volt.
Egyszerűen menjen el egy koncertre kurvás ruhában és keresse a szemkontaktus az első sorból.
Sziasztok!
A feleségemnek tetszik egy hazai rock együttes gitárosa. Már többször szóba került,hogy szívesen dugna vele,és nekem sincs ellen kifogásom.
A kérdés,hogy tudnám leszervezni neki szülinapi ajándékként?
Valakinek erre valami ötlet?
A feleségemnek tetszik egy hazai rock együttes gitárosa. Már többször szóba került,hogy szívesen dugna vele,és nekem sincs ellen kifogásom.
A kérdés,hogy tudnám leszervezni neki szülinapi ajándékként?
Valakinek erre valami ötlet?
Nagyon igazat adok irasodhoz .a hormonok dolgoznak es ki kell hasznalni .mert az ido mulik a hormonis csokken .aparommal mi is igy voltunk .demi tettunk rolla .volt hogy naponta tobbszor is meg dugatta magat.a csucs 1 nap 6 szor dugtak meg
(Ez egy válasz filip3636 üzenetére (2019. 06. 02. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 02. vasárnap 08:40

Akkor most élvezétek ki ezt a szexet ha már igényli a hölgy.
Keres neki fiukat.Mi lett a fiatal nagy farkuval.
Szerinem egyszere több fiú is tetszene neki.
Dolgoznak a hormonok.
Keres neki fiukat.Mi lett a fiatal nagy farkuval.
Szerinem egyszere több fiú is tetszene neki.
Dolgoznak a hormonok.

Es milyen jo is az...nállunk is szokot igy lenni..volt hogy délegyen lent voltunk és a közös zuhanyzoba elment én késöbb mentem be de már szopta a faszt egyszerüen megkivánta...nekem sem.kellet több egyböl hatulrol baszta.
(Ez egy válasz 55-53par üzenetére (2019. 06. 08. szombat 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 08. szombat 05:23

10 pont ! Imadom mikor elvezia nejem a idegen farkakat ha megkivan1jofarkat barmikor mehet vagy hozhat haza baratot .parszor meglepett mar tele rakott puncival .!!!
Ennyi!! Az ember nem monogám,és minél elöbb ezt tudomásul vesszük,annál kevesebb csalodás ér az életben!!
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha a feleség ki akarja próbálni, úgyis kifogja. Maximum kimarad a férj belőle. Ha viszont szereti az ember a feleségét, és nem akarja elveszíteni, akkor jobban jár, ha megbarátkozik a gondolattal, hogy igenis a feleségének erre szüksége van, szeretné kipróbálni, vagy ha már kipróbálta, és élvezte is, akkor lehet hogy folytatni akarja ezen élvezeteket. Az hogy egy feleség kipróbálja, és még élvezi másnak a farkát is, az nem jelenti azt, hogy nem szereti a férjét. Igenis mind a két félnek fel kell nőni ehhez a gondolkodásmódhoz, élvezetekhez. Egyszerűen természetesnek kell venni, és felfogni, hogy az ember feleségének a puncijában és szájában másnak a farka is benne van, vagy lesz.
És kit izgat,hogy már meg is dugták ?mielőtt megismerte.Többen is.Akár egyszerre is.
szivesen telli raknám gecivel meg ki is nyalnám
(Ez egy válasz 55-53par üzenetére (2019. 06. 08. szombat 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 08. szombat 05:23

10 pont ! Imadom mikor elvezia nejem a idegen farkakat ha megkivan1jofarkat barmikor mehet vagy hozhat haza baratot .parszor meglepett mar tele rakott puncival .!!!

Sziasztok!
Amit leirtál nálam nem feltétlen igaz, igen szeretem a két pasis felállàst, de szerintem a nők
többsège, közöttük èn is ezt a pàrommal szeretem átélni. Simán kétfius felállás nem tudna jó lenni,
hiszen nekünk nőknek érzelmileg kötödni kell, de legalábbis nagyon tetszenie kell a pasinak , hogy élvezhető is legyen az a szex. Én ugy gondolom hogy sok nő nem probálná azt ki a párja nélkül, hiszen vele együtt tud csak élvezetes lenni ez a dolog. Mert ő is szereti látni az én arcom én meg az ővèt , és az adja a pluszt az ilyen szexhez. (Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Amit leirtál nálam nem feltétlen igaz, igen szeretem a két pasis felállàst, de szerintem a nők
többsège, közöttük èn is ezt a pàrommal szeretem átélni. Simán kétfius felállás nem tudna jó lenni,
hiszen nekünk nőknek érzelmileg kötödni kell, de legalábbis nagyon tetszenie kell a pasinak , hogy élvezhető is legyen az a szex. Én ugy gondolom hogy sok nő nem probálná azt ki a párja nélkül, hiszen vele együtt tud csak élvezetes lenni ez a dolog. Mert ő is szereti látni az én arcom én meg az ővèt , és az adja a pluszt az ilyen szexhez. (Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)

barátkozni szeretnék
Szia!
Nagyon szépen megfogalmaztad.
Ez az igazság!
Nagyon szépen megfogalmaztad.

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 06. csütörtök 12:51
Törölt felhasználó (4036482)

És mivan akkor amikor egy ferfinek nem tetszik ez a dolog?De a feleségnek szüksége van rá.Ez szért szerintem nem olyan izgató.
És mivan akkor amikor egy ferfinek nem tetszik ez a dolog?De a feleségnek szüksége van rá.Ez szért szerintem nem olyan izgató.
Nagyon izgalmas a szex ezen formája! Én is nagyon élveztem, amikor láttam, hogy a párom más férfit kényeztet vagy fogad magába! Rettenetesen hiányzik, mert akkora élmény volt. Talán egyszer majd ismét lesz benne részem.
Velünk is valami ilyen esett. Egyik budakörnyéki klubban térdeltem a tükrös szobában, párom a közönség felé “pucsitva” szopott. Egy 50 es ferfi - hat éve volt akkor én 43, parom pedig 34 eves- férfi nézett minket láthatóan vágyakozva
. Intettek neki , hogy szívesen látjuk , de motyogott valamit és kiment a szobából. Nem értettem miért tette, de úgy voltam vele talán nincs elég bátorsága. Kb 2 perc múlva ragyogó arcal ( és merev farokkal) tért vissza : - elengedett a feleségem ! -mondta. Fergetegeset szexelt a parommal , aki eközben végig engem szopott és tulajdonkeppen nem is látta, csak ha felnézett a tükörben. Késöbb a társalgóban láttuk ujra a parjával - akinek bemutatott minket - róluk beszéltem szavakkal. ( még aznap este a feleségét én is megismertem
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 01. szombat 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 01. szombat 08:12

Törölt felhasználó (1459902)

Szia.Mi is szeretjük ezt a felállást.Először a gg-ről találtunk partnert.Mindkettőnknek tetszett hogy egy idegen pasi szopatja és dugja.Szerettünk volna több pasit de nem sikerült összehozni,ezért döntöttünk a swingerklubbozás mellett.Első alkalommal félénkek voltunk,kettesben kezdtünk az egyik ágyon.Sokan voltak akik csak nézelődtek de ez minket izgat.leültem a barátnőm elém térdelt úgy kezdett szopni.Meztelen volt,élvezte hogy a pasik nézik miközben élvezettel szopja a farkam.Direkt nagyot pucsított hogy a pasik lássák a punciját.Egy fickó hosszan nézett minket de főleg a bartnőm fenekét punciját.Én szembe voltam vele,láttam hogy előveszi a farkát ami már majd eldurrant.Elkezdte simogatni a párom lábát majd kérdőn rámnézett,alacsony volt pocakos közelebb az ötvenhez,tudtam nem az esete a páromnak ezért intettem neki hogy inkább ne.Ezt tudomásul vette és hátrébb húzódott.Eszembe jutott hogy dehát ezért vagyunk itt a barátnőm nem látta csak érezni fogja.Intettem a pasinak hogy mégis jöhet.Eközben a barátnőm folyamatosan szopta a farkam,ahogy a psi hozzáért a fenekéhez puncijához láttam raja egyre jobban élvezi.A pasi hosszú percekig nyalta a punciját a fenekét hátulról,rámnézett és megkérdezte megdughatom?Persze válaszoltam.Gumit húzott és elkezdte baszni hátulról.A barátnőm nagyon élvezte hogy valaki akit nem is látott kinyalja és megbassza.Nem sok kellett a pasinak pár perc és elélvezett.Jó volt látni ahogy közben a barátnőm élvélvez és egy idegen fickó elélvez a puncijában.A pasi ezután megköszönte és elment.A barátnőm mai napig nem tudja ki baszta meg akkor de az egyik legjobb élményének tertja!