Ha valaki féltékeny, ráadásul nagyon, az nemigen akarná, hogy a felesége mással is szexeljen, nem ?
Vagy féltékeny, ha az utcán megnézik, de szexelni meg lehet ? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 07:00
Vagy féltékeny, ha az utcán megnézik, de szexelni meg lehet ? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (413213)

Van köztetek olyan aki féltékeny típus de mégis izgatja ha a felesége mással is szexel?

Van köztetek olyan aki féltékeny típus de mégis izgatja ha a felesége mással is szexel?

Szia, Ma délután Én kimegyek motorral... Elvinném egy körre....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 30. péntek 04:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 30. péntek 04:58
Törölt felhasználó (3897052)

Ma az Esztári lecsófesztiválon elcsábítaná valaki a csinos feleségem?
...jó lecsőt főz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 30. péntek 04:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 30. péntek 04:58

Törölt felhasználó (3897052)

Tényleg csodálatos csajszi vagy. Kellemes időtöltést szeretnék veletek hármasban eltölteni. Amennyiben a ti két választók is igen, úgy vegyük fel a kapcsolatot. Etele
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 06. kedd 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 06. kedd 17:48
Törölt felhasználó (1777462)

Nem egy pasi akar nálam bevágódni azzal, hogy neki a lovak is előre köszönnek. Erre én mindig elmondom, hogy szuper, akkor nálam nincs esélyed, nem szeretem. Kívétel nélkül mind elkezdi ecsetelni, hogy de jó lesz, meg majd figyel, meg csak őt fogom akarni, stb. Baromira nem értik meg az ilyen ********* félék, hogy van aki a nagyot szereti, vsn aki a kicsit. Nőkben is van aki tágabb, ők nyilván nagyobbat kerrsnek, aki pedig szűkebb, kicsit. Borzasztó egyszerű ez. Csak az ilyen kihaénnem huszárok nem fogják ezt fel.
(moderálva: vélemény minden személyeskedés nélkül)
(moderálva: vélemény minden személyeskedés nélkül)
Nálatok mi történt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 14:59
Törölt felhasználó (4182452)

Szia.igy mar en is jartam,!
Szia.igy mar en is jartam,!
(Ez egy válasz dawww üzenetére (2019. 08. 26. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 26. hétfő 17:49

Sziasztok, a nejem bevallotta, hogy egy rosszabb időszak során májusban félrelépett. Az elmondása alapján, a srác észrevette rajta, hogy nincs jó hangulatban, elkezdtek beszélgetni, majd pár nap mulva munka végeztével bement az irpdájába és megkérdezte: Hazafelé megbeszéljük a dolgokat?! A nejem belement a játékba. Komáromból hazafelé félreálltak, majd átült a kocsijába. pár percig keféltek az első ülésen, a srác idő előtt elélvezett. Utána nem csináltak ilyet. Érdekes, ahogy elmondta izgatott a dolog....
Az én feleségem már nem szeretné ezt sajnos mikor csináltuk akkor rendesen oda tette magát nem is értem mi változott
És tesztek is érte? A fáradozás meghozhatja a gyümölcsét!
(Ez egy válasz mano333 üzenetére (2019. 08. 23. péntek 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, a nejem bevallotta, hogy egy rosszabb időszak során májusban félrelépett. Az elmondása alapján, a srác észrevette rajta, hogy nincs jó hangulatban, elkezdtek beszélgetni, majd pár nap mulva munka végeztével bement az irpdájába és megkérdezte: Hazafelé megbeszéljük a dolgokat?! A nejem belement a játékba. Komáromból hazafelé félreálltak, majd átült a kocsijába. pár percig keféltek az első ülésen, a srác idő előtt elélvezett. Utána nem csináltak ilyet. Érdekes, ahogy elmondta izgatott a dolog....
Helló mindenkinek. Szerencsére nekem is benne volt a nejem, hogy haverral jol megdugjuk. Szopott es baszott rendesen. A végén le is nyelte ahogy azt illik.
Sziasztok!
Örömmel lennék partnere egy párnak a hölgy örömére.
Örömmel lennék partnere egy párnak a hölgy örömére.
sziasztok szeretnék ki trobálni mi is
Engem nagyon izgat a látványa. Ahogy élvezi a másik férfit és ahogy élveztetik.
Nagyon izgató a látvány. Imádom nézni ahogy behunnya a szemét orgazmus közben. Utána meg vörös arccal kezdi cumizni a farkam és közben lovagol egy másikon.
Sziasztok páromat is nagyon izgatja ha dugnak elöte. Épp ilyen alkalomra keresnénk lehetöleg 20+ pasikat. Puszi Ágnes.