Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 916 917 918 919 920 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1272   2007. 03. 27. kedd 11:24
Pisztaz Pisztaz
Ez elég jó oldalnak néz ki, beszúrom, hátha más is tudja hasznosítani! ;)

http://www.hu-***.com
(más honlapot ide ne szúrjatok be:mmeprune)
#1271   2007. 03. 27. kedd 11:21
Pisztaz Pisztaz
A lényeg, hogy nálatok jól sült el a dolog! ;)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 27. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (18603) VIP
2007. 03. 27. kedd 11:14
Mi is gondolkodtunk ilyenen, meg is volt a z ötlet, ki is viteleztük, de szerencsére nem úgy sült el, ahogy akartuk, mert a barátság biztos rámenne 1 ilyen dologra.
a tervünk az volt, hogy hármasban elmegyünk 1 privát szaunába, párom meztelenül fekszik be, és olyan dolgokról beszélne, amitől tuti rámászott volna a haver. Nem jött el, más fontos dolga lett, de mi azért óriásit szexeltünk bent!!!
#1270   2007. 03. 27. kedd 11:18
Pisztaz Pisztaz
Köszi! Azt hiszem megpróbálom rávezetni, hogy inkább mi is abba az irányba induljunk el!
(Ez egy válasz wizard üzenetére (2007. 03. 27. kedd 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 10:33
Ez szerintem se túl jó ötlet, főleg ha gyakran összejártok egyébként is. Mi is hasonló cipőben járunk, tervezgetjük a dolgot a párommal.Gondoltunk ismerősökre is, de hamar elvetettük a dolgot. Inkább megpróbálunk keresgélni. A legjobb megoldás szerintem talán egy swinger klub lesz.
#1269   2007. 03. 27. kedd 11:16
X Törölt felhasználó (18603) VIP
ja, és perzs eutánna 1 vadidegen sráccal már hibátlanul ment a dolog!!!:-) Azóta is keresgélünk partnereket, csak már kevés a szabadidőnk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 27. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (18603) VIP
2007. 03. 27. kedd 11:14
Mi is gondolkodtunk ilyenen, meg is volt a z ötlet, ki is viteleztük, de szerencsére nem úgy sült el, ahogy akartuk, mert a barátság biztos rámenne 1 ilyen dologra.
a tervünk az volt, hogy hármasban elmegyünk 1 privát szaunába, párom meztelenül fekszik be, és olyan dolgokról beszélne, amitől tuti rámászott volna a haver. Nem jött el, más fontos dolga lett, de mi azért óriásit szexeltünk bent!!!
#1268   2007. 03. 27. kedd 11:14
X Törölt felhasználó (18603) VIP
(Ez egy válasz Pisztaz üzenetére (2007. 03. 27. kedd 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 10:07
Sziasztok!
Párommal elhatároztuk, hogy kipróbáljuk hármasban és bevennénk még 1 fiút. Ő az egyik közös barátunkat már "kiszemelte" a dologra, de bevallom én egy kicsit félek ettől, inkább egy idegent vonnék be először. A srác gyerekkori spanom és nem szeretném ha rámenne a barátságunk!
Akinek van hasonló szituról tapasztalata, szívesen venném, ha megosztaná velem!
Köszi! :)
#1267   2007. 03. 27. kedd 11:04
X Törölt felhasználó (82547)
Sziasztok!
Még új vagyok itt és egyenlőre csak gondolatban történt meg a dolog. Nem hiszem, hogy rá tudnám venni az asszonyt, pedig szívesen nézném ahogy kielégít egy másik férfit a szájával.
Ahogy olvastam a topikot, úgy láttam, hogy inkább "csak" dugásról van szó, de engem jobban izgatna, ha szopni látnám a feleségem. Másnak mi a véleménye erről?
#1266   2007. 03. 27. kedd 10:33
wizard wizard
Ez szerintem se túl jó ötlet, főleg ha gyakran összejártok egyébként is. Mi is hasonló cipőben járunk, tervezgetjük a dolgot a párommal.Gondoltunk ismerősökre is, de hamar elvetettük a dolgot. Inkább megpróbálunk keresgélni. A legjobb megoldás szerintem talán egy swinger klub lesz.
(Ez egy válasz Pisztaz üzenetére (2007. 03. 27. kedd 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 10:07
Sziasztok!
Párommal elhatároztuk, hogy kipróbáljuk hármasban és bevennénk még 1 fiút. Ő az egyik közös barátunkat már "kiszemelte" a dologra, de bevallom én egy kicsit félek ettől, inkább egy idegent vonnék be először. A srác gyerekkori spanom és nem szeretném ha rámenne a barátságunk!
#1265   2007. 03. 27. kedd 10:07
Pisztaz Pisztaz
Sziasztok!
#1264   2007. 03. 18. vasárnap 11:01
X Törölt felhasználó (37025)
Hát igen,nem árt tisztában lenni önmagunkal,és a párunkal is ha ilyesmire adjuk a fejünket:)
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 17. szombat 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 18:14
Lehet hogy nem értetek egyet,de önértékelési problémák is lehetnek a nöi bizonytalanságok mögött,mert félnek hogy párjuk talál egy jobb partnert.Nem bíznak férfipartnerükben,féltik a kapcsolatot.Pedig biztos jótékonyan hat a párok szexuális életére,egy kis változatosság.Ezért jobb ha spontán módon pl. berúgva sodródnak idegenek karjaiba,a megtervezett aktus valszeg kockázatosabb,mert mindenki izgul,és az bizony rizikó.
#1263   2007. 03. 17. szombat 18:14
oooooooo oooooooo
Lehet hogy nem értetek egyet,de önértékelési problémák is lehetnek a nöi bizonytalanságok mögött,mert félnek hogy párjuk talál egy jobb partnert.Nem bíznak férfipartnerükben,féltik a kapcsolatot.Pedig biztos jótékonyan hat a párok szexuális életére,egy kis változatosság.Ezért jobb ha spontán módon pl. berúgva sodródnak idegenek karjaiba,a megtervezett aktus valszeg kockázatosabb,mert mindenki izgul,és az bizony rizikó.
#1262   2007. 03. 17. szombat 17:38
denoni denoni VIP
Ő meg sajnos azt mondja,hogy ettől lesz egyszer vége a kapcsolatnak.Mert ez sem megoldás,meg az sem.
#1261   2007. 03. 16. péntek 21:06
denoni denoni VIP
Igen,én is így gondolom,ezért is vannak a visszakozásaim,amikor mégis igent mond és felajánlja.Többet ér a kapcsolat,mint maga a vágy beteljesedése.Csak neki sem könnyű,mert tudja,hogy bennem van ez és nem múlik el attól,mert azt mondom,nem baj szivem,nem kell.És így egy kicsit nehéz neki is ,nekem is.
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 16. péntek 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 13:28
Ha csak a te kedvedért menne bele és nem azért mert vágyik rá akkor inkább felejtsd el, nem igazán mentek azok a akapcsolataink ahol kiderült csak a másik kedvéért csinálta valamelyik fél. És az a tapasztalatunk olyankor az a pár utána szét is ment. Az ilyesmit tényleg csak egy erős kapcsolat bír ki.
#1260   2007. 03. 16. péntek 20:53
X Törölt felhasználó (37025)
jo 5let:)
#1259   2007. 03. 16. péntek 16:23
X Törölt felhasználó (19864)
De jó lenne, ha a feleségem is így gondolná.Nagyon szeretném látni, ahogy élvez egy másik férfival, és Én pedig simogatom őt.
#1258   2007. 03. 16. péntek 16:08
X Törölt felhasználó (80734)
Össze kellene hozni egy olyan bulit, ahol csupa "olyan" pár van aki ki szeretné próbálni, csak még nem jött össze valamiért.Mit szóltok hozzá?
#1257   2007. 03. 16. péntek 15:17
X Törölt felhasználó (19864)
Sajonos az Én feleségem is vonakodik attól, hogy hármasban sexeljünk. Pedig szerintem nagyon izgató, ahogy ketten kényeztetjük, de sajnos még nem állt rá.Nincs valakinek valami tuti tanácsa?
#1256   2007. 03. 16. péntek 13:28
32es36par 32es36par VIP
Ha csak a te kedvedért menne bele és nem azért mert vágyik rá akkor inkább felejtsd el, nem igazán mentek azok a akapcsolataink ahol kiderült csak a másik kedvéért csinálta valamelyik fél. És az a tapasztalatunk olyankor az a pár utána szét is ment. Az ilyesmit tényleg csak egy erős kapcsolat bír ki.
(Ez egy válasz denoni üzenetére (2007. 03. 16. péntek 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 09:43
Nálunk ez régóta téma.Engem izgat a dolog nagyon ,de a feleségemet egyáltalán,nem.Sok idő elteltével azt mondta,hogy belemegy a kedvemért,csak "legyen túl rajta" és hagyjam békén.De ilyenkor meg én viszakozok.Ilyenkor már nem kell amikor igent mond.Nem tudom miért .Olyan mint egy mókuskerék.Talán egyszer megoldódik ez a probléma.nagyon szeretjük egymást , de a feleségem unja az örökös 3-as témát,nekem viszont a vágy marad annak ellenére,hogy visszakozok,ha belemegy.A szexuális élettünkkel semmi gond nincsen ez az érdekes,jó is változatos is,és sokszor is csináljuk élvezzük egymást !De ez van.
#1255   2007. 03. 16. péntek 12:57
béta8417 béta8417 VIP
Csak valaki az enyémet is már!
Komolyan szeretném, csak nem tudom rábeszélni.
#1254   2007. 03. 16. péntek 12:45
X Törölt felhasználó (26894)
Érdekes. Te nagyon sok mindent tudhatsz. Ki, mikor, hogy viselkedik és az milyen ember, mekkora neki. Nem tudom mivel foglalkozol, de komoly beosztásod lehet.
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2007. 03. 15. csütörtök 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 15. csütörtök 13:47
Ha a csávókám is hozna egy olyan nőt,mint a párom akkor dughatja.Addig én lefoglalnám magam az ő asszonyával.Így csak a tehetetlen, kispöcsü,impotens férfiak viselkednek.
#1253   2007. 03. 16. péntek 12:37
bigtoy bigtoy
Igen, de csak ha én is benne vagyok, vagy négyesben csináljuk.

... 916 917 918 919 920 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!