Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 903 904 905 906 907 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1532   2007. 07. 19. csütörtök 15:47
vazul68 vazul68
Ja, és hozzánk is be lehet szállni, bár eddig az összes jelölt elillant! Szóval sokaknak csak a szája nagy....
#1531   2007. 07. 19. csütörtök 15:04
vazul68 vazul68
Akkor engem miért nem hív el senki??? smile
(Ez egy válasz xxxg üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 14:47
nekem vágyam hogy lássam a feleségem kivülről hogy élvezkedik egy másik fasszal + beszálnák
#1530   2007. 07. 19. csütörtök 14:57
lencsibaby lencsibaby
Ha módodban áll megtenni amit szeretnél,amire vágysz ,akkor tedd meg , mert ha nem ,akkor lehet hogy egész életedben bánni fogod !
Hát mikor éljen az ember ha nem akkor mikor még fiatal és nincs mögötte család...
Én azt mondom ne habozz eljen rolleyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (67300)
2007. 07. 19. csütörtök 07:29
Sziastok velemenyt kerek..segitsetek,24eves lany vagyok 4ik ferfi a baratom az eletemben(sex teren,mind komoly kapcsolat,megcsalas kizart),1 eve vagyok 1utt a baratommal,szeretjuk egymast..van egy par a srac az o egyik legjobb baratja neki 2 eve van egy baratnoje,egy helyen dolgozunk es nagyon joban vagyunk igy negyen,a fiuk majdhogynem a legjobb haverok...ez a par most ram indult,es azt hiszem en is benne lennek a dologban,DE csak a baratommal 1utt...en mar smaroltam buliban a lannyal es az nagyon tetszett a baratomnak,de nem tudom most mit csinaljak mert nem akarok senkinek fajdalmat,vagy hogy tonkre menjen a kapcsolat 4unk kozott...szoval ti mit tanacsoltok? a sraccal mar nagyon flortolunk az MSNen,es mondta hogy a baratnoje nagyon be szeretne vonni engem...IRJATOK
#1529   2007. 07. 19. csütörtök 14:47
xxxg xxxg
nekem vágyam hogy lássam a feleségem kivülről hogy élvezkedik egy másik fasszal + beszálnák
#1528   2007. 07. 19. csütörtök 13:24
X Törölt felhasználó (52833)
éngem is izgatna:
még be is szálnék
www.goldengate.hu/amator/amator_amahun_pair/set2006062315033_page1
msn cimünk:
istvan660101@freemail.hu
#1527   2007. 07. 19. csütörtök 13:09
sokroyg sokroyg
vazul68-al értek egyet, ha Téged izgat a dolog, és benne lennél, akkor Tedd meg bátran...
Ha csak a barátoddal együtt, akkor kösd ki, hogy csak akkor csinálnád, ha Ő is ott van...
Arra viszont vigyázz, nehogy elcsábulj a másik pasi felé igazából, vagy hogy a pasid ne élvezze jobban a másik csajjal, mint veled, van kockázat.
Fiatal vagy, de csak ésszel... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziastok velemenyt kerek..segitsetek,24eves lany vagyok 4ik ferfi a baratom az eletemben(sex teren,mind komoly kapcsolat,megcsalas kizart),1 eve vagyok 1utt a baratommal,szeretjuk egymast..van egy par a srac az o egyik legjobb baratja neki 2 eve van egy baratnoje,egy helyen dolgozunk es nagyon joban vagyunk igy negyen,a fiuk majdhogynem a legjobb haverok...ez a par most ram indult,es azt hiszem en is benne lennek a dologban,DE csak a baratommal 1utt...en mar smaroltam buliban a lannyal es az nagyon tetszett a baratomnak,de nem tudom most mit csinaljak mert nem akarok senkinek fajdalmat,vagy hogy tonkre menjen a kapcsolat 4unk kozott...szoval ti mit tanacsoltok? a sraccal mar nagyon flortolunk az MSNen,es mondta hogy a baratnoje nagyon be szeretne vonni engem...IRJATOK
#1526   2007. 07. 19. csütörtök 12:59
vazul68 vazul68
Amúgy meg az a legfontosabb, hogy te mit akarsz!
#1525   2007. 07. 19. csütörtök 12:54
X Törölt felhasználó (48100)
ha valakit ez foglalkoztat az csak ido kerdese es meg fog tortenni, akkor miert nem elobb mint utobb???dehat ez az elet minden teruleten igy van smile
#1524   2007. 07. 19. csütörtök 12:53
Jákombákom Jákombákom
Szerintem meg nem igazán nyerő az ötleted. Nehogy már nézzem ahogy az asszonyt döngölik. Azt sem szeretném tudni ha félrekefél. Mellesleg én sem élvezném a jelenlétét hasonló szituban.
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 07. 18. szerda 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 18:00
sztem elképzelhető;úgy legalább látja,h. ki dugja a nejét és nem lép félre a háta mögött
#1523   2007. 07. 19. csütörtök 12:49
T-A-M T-A-M
Beszéld meg a Pároddal, mert ha kihagyjátok, akkor sztem máris kereshetsz mást...
#1522   2007. 07. 19. csütörtök 12:39
vazul68 vazul68
Fiatal vagy, ne hagyd ki!
#1521   2007. 07. 19. csütörtök 07:29
X Törölt felhasználó (67300)
#1520   2007. 07. 19. csütörtök 02:37
huan34 huan34
hát, ha az én nejemhez, nyulna valaki, és én még látnám is, hát az illető nem hagyná el élve a házat....
#1519   2007. 07. 18. szerda 18:11
sokroyg sokroyg
nem tudom mi a jobb...
Ha nejem mindenképp meg kell hogy dugja valaki más rajtam kívül, akkor inkább ne tudjak róla, az nem fáj... Minthogy tudjam, pláne végig is nézzem...
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 07. 18. szerda 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 18:00
sztem elképzelhető;úgy legalább látja,h. ki dugja a nejét és nem lép félre a háta mögött
#1518   2007. 07. 18. szerda 18:00
on-lány on-lány
(Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 07. 18. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 14:43
Valahogy nem bírnám elnézni, hogy másvalaki dugja a nejem... Ha szeretem, akkor önző vagyok, és csak magamnak akarom. Ha azt kívánom, hogy másnak is boldogságot okozzon, akkor nem is szeretem talán eléggé...
Vagy minden férjnek aki azt akarja, hogy mással is dugjon az asszony, csak ürügy, hogy esetleges félrelépéseket ezzel az engedménnyel kompenzálják???????
#1517   2007. 07. 18. szerda 17:59
mtommo mtommo
szintén izgatna engem is, ha más dugná a párom, akár többen is. én is említettem neki, de sajna ő csak velem akar, halvány reményem sincs :(
de szívesen fantáziálok róla hasonló gondolkodású fiúkkal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 16. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (80537)
2007. 07. 16. hétfő 21:03
engem is izgatna nagyon hogy más dugja előttem a nejem vagy egyszerre dugjuk sokat fantáziálok róla emlitetem is már neki de sajna nem meri beválalni pedig kiváncsi lenne rá ő is!!!
#1516   2007. 07. 18. szerda 15:32
vazul68 vazul68
Na, erre kíváncsi lettem! Mik a tapasztalataitok? Részletezd léczi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)
2007. 07. 17. kedd 09:15
Minket is nagyon izgat a dolog, a nejem benne is van, csak a gond az, hogy nagyon nehéz hozzá megfelelő partnert találni. Lehet hogy csak nekünk nem akar sikerülni, mindenesetre az eddigi tapasztalataink nem igazán pozitívak e téren.
#1515   2007. 07. 18. szerda 14:43
sokroyg sokroyg
Valahogy nem bírnám elnézni, hogy másvalaki dugja a nejem... Ha szeretem, akkor önző vagyok, és csak magamnak akarom. Ha azt kívánom, hogy másnak is boldogságot okozzon, akkor nem is szeretem talán eléggé...
Vagy minden férjnek aki azt akarja, hogy mással is dugjon az asszony, csak ürügy, hogy esetleges félrelépéseket ezzel az engedménnyel kompenzálják???????
#1514   2007. 07. 18. szerda 14:33
on-lány on-lány
sztem menjetek el 1 swinger club-ba---ott minden lehetséges eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Minket is nagyon izgat a dolog, a nejem benne is van, csak a gond az, hogy nagyon nehéz hozzá megfelelő partnert találni. Lehet hogy csak nekünk nem akar sikerülni, mindenesetre az eddigi tapasztalataink nem igazán pozitívak e téren.
#1513   2007. 07. 17. kedd 10:21
musiker musiker
Hello Szuszed!Ha komoly a dolog,én szívesen benne lennék egy hármasban a nejeddel.Tatabányai gyengéd férfi vagyok,imádok puncit nyalni! 37 éves 186/84 vagyok.Írj privit és adok msn címet...

... 903 904 905 906 907 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!