Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 45 46 47 48 49 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18692   2022. 10. 04. kedd 08:44
X Törölt felhasználó (856058)
De anyagi megfontolásból, vagy szeretne sok farkat megprobálni?
(Ez egy válasz Gecievo88 üzenetére (2022. 10. 04. kedd 04:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 04. kedd 04:22
Mostanában a feleségem többször is felvetette, hogy ha nem úgy nézne ki ahogy akkor elmenne kurvának. Engem brutálisan izgat a dolog, de szerinte nem lenne rá kereslet mert kövér.
#18691   2022. 10. 04. kedd 04:22
Gecievo88 Gecievo88
Mostanában a feleségem többször is felvetette, hogy ha nem úgy nézne ki ahogy akkor elmenne kurvának. Engem brutálisan izgat a dolog, de szerinte nem lenne rá kereslet mert kövér.
#18690   2022. 10. 02. vasárnap 13:54
X Törölt felhasználó (4495972)
Drukolok hogy összejöjjön a gang bang is.
Izaglmasan szexi pár vagytok ti is.
(Ez egy válasz PetraRobi üzenetére (2022. 09. 23. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 23. péntek 14:26
Sziasztok
Mi idén házasodtunk össze párommal. Ő 34 éves, én 36.
Régóta osztozom rajta más kanokkal, nagyjából 3 éve csináljuk. Először egy buli alkalmával szembesültem vele, hogy izgat ha más pasik nyomulnak rá és tapizzák. Láttam a távolból ahogy hosszan beszélget, flörtöl egy sráccal aki végül megfogta a seggét, ő pedig gond nélkül hagyta. Ezután jött szépen sorban minden.
Azóta kipróbáltunk mindent ami lehet. Cuckold, hármas, volt hogy nélkülem ment el a szeretőjéhez és bejelentkezett , hallgattam hogy kefélik :P vagy fotót küldött a puncijáról miután végzett vele.
Amit szeretnék megvalósítani de egyelőre zárt kapukat döngetek, az a creampie gangbang. 3-5 jó méretű srácot összehozni , egy szabály lenne csupán, elmenni kizárólag punciban lehet nyes

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
#18689   2022. 10. 02. vasárnap 07:48
X Törölt felhasználó (732009)
Ezt jobban nem is lehetet volna megfogalmazni. Mi is ilyen összhangban élünk. worship
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2022. 10. 01. szombat 03:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 01. szombat 03:17
Engem mindig izgatott, ha megdugták a feleségemet, valahogy megmagyarázhatatlan erotikus vágy kerített hatalmába, arról nem is beszélve, mennyire forrt a vérem közben, hatalmas orgazmust éltem át ezekben a pillanatokban, attól függetlenül, hogy nagyon tisztelem és szeretem Őt, még beválalva azt a keserédes szívfacsarás érzését is,de valahogy mindig felülkerekedett az a fantasztikus vágy amit elképzeltem magamnak előre...szerencsére nagyon nyitott és bátor partner ezekben, ha szervezésre kerül a sor, mindig megerősít a "bízom benned" szavakkal....valószínű,hogy a tudatalattim játszik velem,hogy hidd el ez csak megerősíti az önbizalmát, ettől még magabiztosabbnak és nőiesebbnek érzi magát, hogy egy idegen pasi érzelmek nélkül is megkívánja Ót...engem mindig megerősít, hogy jól választottam mert egy ilyen személyiséggel aki a párom sokkal magasabb hőfokon ég a szexuális vágy, mint egy olyan nővel akivel nem csak hogy megélni de beszélni sem lehet ezekről a dolgokról...Szerencsésnek tartom magamat, hogy nem maradok egyedül bezárva a vágyaimmal, egy olyan életben amit nem érzek magaménak és sikerült egy olyan tüneményt magam mellett tudni akiben megvan az a ribancos, szukás hajlam amit nyilván a szerencsés párválasztás hozott ki belőle és remélem ennek a tüze sokáig lobog benne...nem érezve semmi kényszert hogy ez végett csak az én vágyaim kedvébe járjon.
#18688   2022. 10. 02. vasárnap 05:07
kezdoparbs kezdoparbs
Engem izgat! És a párom is vágyik rá! Sokat beszél erről!
#18687   2022. 10. 01. szombat 21:35
szabojanosne szabojanosne VIP
Nagyon jól leirtad! Eljenek az ilyen felesègek.

Üdv
Jànos
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2022. 10. 01. szombat 03:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem mindig izgatott, ha megdugták a feleségemet, valahogy megmagyarázhatatlan erotikus vágy kerített hatalmába, arról nem is beszélve, mennyire forrt a vérem közben, hatalmas orgazmust éltem át ezekben a pillanatokban, attól függetlenül, hogy nagyon tisztelem és szeretem Őt, még beválalva azt a keserédes szívfacsarás érzését is,de valahogy mindig felülkerekedett az a fantasztikus vágy amit elképzeltem magamnak előre...szerencsére nagyon nyitott és bátor partner ezekben, ha szervezésre kerül a sor, mindig megerősít a "bízom benned" szavakkal....valószínű,hogy a tudatalattim játszik velem,hogy hidd el ez csak megerősíti az önbizalmát, ettől még magabiztosabbnak és nőiesebbnek érzi magát, hogy egy idegen pasi érzelmek nélkül is megkívánja Ót...engem mindig megerősít, hogy jól választottam mert egy ilyen személyiséggel aki a párom sokkal magasabb hőfokon ég a szexuális vágy, mint egy olyan nővel akivel nem csak hogy megélni de beszélni sem lehet ezekről a dolgokról...Szerencsésnek tartom magamat, hogy nem maradok egyedül bezárva a vágyaimmal, egy olyan életben amit nem érzek magaménak és sikerült egy olyan tüneményt magam mellett tudni akiben megvan az a ribancos, szukás hajlam amit nyilván a szerencsés párválasztás hozott ki belőle és remélem ennek a tüze sokáig lobog benne...nem érezve semmi kényszert hogy ez végett csak az én vágyaim kedvébe járjon.
#18686   2022. 10. 01. szombat 20:19
X Törölt felhasználó (73899)
#18685   2022. 10. 01. szombat 16:01
némó67 némó67
finom
#18684   2022. 10. 01. szombat 03:35
Kicsi79 Kicsi79
Leírtad a mi kapcsolatunkat is. wave
#18683   2022. 10. 01. szombat 03:17
Ninja- Ninja-
#18682   2022. 09. 28. szerda 17:50
érdipár8476 érdipár8476
Én is szeretem nézni azt, amikor egy-két pasi kezelésbe veszi a feleségem.
#18681   2022. 09. 26. hétfő 08:07
X Törölt felhasználó (4676933)
Nem nagy ügy találni ki megdugja az asszonyt.Tisztában kell lenni önmagunk adottságaival. Páros oldalakat nagyrészt a pasik kezelik , nagy valószínűséggel nem is látja minden esetben a női tag a megkereséseket. Potenciális veszélyforrásként kezelik a jó képű pasikat. Pedig ha igazán bejön a férfi a nőnek ez akkor élvezetes. Röhögök mindig az olyan páros hirdetéseken, akik megfogalmazzák hogy ők milyen igényesek. Itt vannak már évek óta de még mindig az igazi nagy igényest várják. buck Néha olyan profillal ,hogy a csajszi ki van téve arccal teljes kínálattal a "férfi" meg kitakarva. Mennyi ennek a valóság tartalma? mf1 Jönnek a 20 centis farkak amik elférnek egy 50kg-os nő kezében és fél bevallani azért kell egy méretes példány mert a nője rákíván.
Nálunk utóbbi időben két méretes fasz is becsúszott. És igen jól esett az asszonynak az átlagos után egy 20+ os. Nem is tagadta, élvezte, de ezt nem is érdemes másképp csinálni. Engem izgat a látvány , ő élvezi az idegen szép faszt. Ennyi.
#18680   2022. 09. 25. vasárnap 17:18
X Törölt felhasználó (4655826)
Tegnap taliztunk egy sráccal Győrben,jövőhéten össze is hozzuk vele . Jó mérete is van 17/6,nekem 18/5..
Biztos jó lesz..
#18679   2022. 09. 25. vasárnap 14:31
némó67 némó67
circling
(Ez egy válasz PetraRobi üzenetére (2022. 09. 23. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 23. péntek 14:26
Sziasztok
Régóta osztozom rajta más kanokkal, nagyjából 3 éve csináljuk. Először egy buli alkalmával szembesültem vele, hogy izgat ha más pasik nyomulnak rá és tapizzák. Láttam a távolból ahogy hosszan beszélget, flörtöl egy sráccal aki végül megfogta a seggét, ő pedig gond nélkül hagyta. Ezután jött szépen sorban minden.
Azóta kipróbáltunk mindent ami lehet. Cuckold, hármas, volt hogy nélkülem ment el a szeretőjéhez és bejelentkezett , hallgattam hogy kefélik :P vagy fotót küldött a puncijáról miután végzett vele.
Amit szeretnék megvalósítani de egyelőre zárt kapukat döngetek, az a creampie gangbang. 3-5 jó méretű srácot összehozni , egy szabály lenne csupán, elmenni kizárólag punciban lehet nyes

#18678   2022. 09. 24. szombat 15:50
X Törölt felhasználó (4650775)
De még menyire
#18677   2022. 09. 23. péntek 14:26
PetraRobi PetraRobi
Sziasztok

#18676   2022. 09. 14. szerda 12:29
Pali92 Pali92
Mi tapasztalatból ajánljuk, hogy egy közeli barátot érdemes bevenni harmadiknak, ha tényleg komolyan gondolja a pár. Mi megbeszéltük, hogy ki az akiben megbízunk mindketten és a páromnak is bejön annyira amennyire kell. Már több hármast nyomtunk le vele és nagyon jól érezzük magunkat mindhárman. Se féltékenység, se idegeskedés. Nem utolsó sorban, sok utat megspóroltunk mire a neten találtunk valakit, pedig kerestünk sokat.
#18675   2022. 09. 11. vasárnap 22:13
X Törölt felhasználó (4674336)
Izgat(na) bizony... főleg, ha egy jó méretű, igényes pasit találnánk.
#18674   2022. 09. 11. vasárnap 09:39
Vitya40 Vitya40
Mi vagy egy évig próbálkoztunk,elovastam vagy 1000 üzenetet mire megtaláltuk a megfelelő partnert.Sok üzenet jön feleslegesen, 40 éves korig kerestünk,fele 50 év körüli,bi pasi nem jöhet szóba,ismerkedünk,kiderül leszopna,stbelindulunk a találkozóra nem elérhető,két nap múlva ír,találkozzunk,közbe jött neki valami a múltkor,de nem szólt,hülye vagy többet nem versz át.Majd írt egy pasi,pont olyan vágyakkal mint amit mi szeretünk,megkaptuk amit akartunk,igényli is a két faszt,megállás nélkül dugni akar velünk.Megérte az egy év.
#18673   2022. 09. 10. szombat 18:23
BBW3some BBW3some
Tökéletesen egyetértünk

... 45 46 47 48 49 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!