Akár hogy is nézzük, ez akkor is kurválkodás. Nem? Szerintem a csajnak ez nagyon megalázó lenne. A menet végén odadobni neki egy huszast... Mondván: jó voltál Baby...
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 10. 07. péntek 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 07. péntek 04:24

Nem így gondoltam, de izgalmas lenne, ha találunk valakit harmadiknak és az este végén azt mondja hogy annyira jó voltál hogy adok érte egy kis pénzt. Nyilván akarkinek én se engedném
Biztos velem van a baj, e a szerepjátékok nem hoznal lázba.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 10. 07. péntek 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 07. péntek 06:23

Ez lehetne egy jó kis szerepjáték. Előre megbeszélt helyen, az utcai"forgatókönyv" szerint. A szitu meredek, de így hogy játszunk a gondolattal, egész érdekes kezd lenni. Elhagyatott út, magányosan álldogáló menyecske, a semmiből feltűnő autó... Alkudozás, egyezkedés mit szabad, mit nem. Aztán persze az üzlet "nyélbe üttetik"

Ez lehetne egy jó kis szerepjáték. Előre megbeszélt helyen, az utcai"forgatókönyv" szerint. A szitu meredek, de így hogy játszunk a gondolattal, egész érdekes kezd lenni. Elhagyatott út, magányosan álldogáló menyecske, a semmiből feltűnő autó... Alkudozás, egyezkedés mit szabad, mit nem. Aztán persze az üzlet "nyélbe üttetik"
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 10. 07. péntek 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 07. péntek 04:24

Nem így gondoltam, de izgalmas lenne, ha találunk valakit harmadiknak és az este végén azt mondja hogy annyira jó voltál hogy adok érte egy kis pénzt. Nyilván akarkinek én se engedném
Én adnàk a végén igen. Szerintem jó játék. Többet is.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 10. 06. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 06. csütörtök 09:09

Ha eljátszátok, hogy prosti, és piaci árat is kértek, akkor el kell mennie, azzal aki fizet és nincs válogatás!

megértem hogy sokan szeretnék, és hálásak érte
(Ez egy válasz Viking1990 üzenetére (2022. 10. 05. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 05. szerda 09:17

Az én párom is szokott pénzért szexelni, kellemeset a hasznossal elven. Engem is izgat, szerintem ebben semmi rossz nincs.
Igaz nem mindenkivel, megválogatja a partnereit.
ez csak szervezés kérdése
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 10. 06. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 06. csütörtök 09:09

Ha eljátszátok, hogy prosti, és piaci árat is kértek, akkor el kell mennie, azzal aki fizet és nincs válogatás!

Izgalmas lehet olyan nővel szexelni, aki csak eljátssza, hogy prosti. De azzal a nővel sem lenne rossz, aki valóban erre adja a fejét (testét, melleit, fenekét, pináját) és első alkalommal fogadna mint vendéget.
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 10. 06. csütörtök 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 06. csütörtök 08:31

Engem is izgatna ha valaki a végén adna egy huszast a feleségemnek. Beteg tudom, de akkor is izgat)
Engem is izgatna ha valaki a végén adna egy huszast a feleségemnek. Beteg tudom, de akkor is izgat)
Főleg azért érdekes, mert az adatlapjuk szerint kezdő páros
Az is lehet, hogy csak apu kezdő
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 10. 06. csütörtök 04:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Alkalmi prosti? Érdekes...
(Ez egy válasz Viking1990 üzenetére (2022. 10. 05. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Az én párom is szokott pénzért szexelni, kellemeset a hasznossal elven. Engem is izgat, szerintem ebben semmi rossz nincs.
A pénzért dolog szerintem egy más kategória, az prostitúció. Semmi bajom vele, az anyagi szolgáltatásért nyújtott dolgok is lehetnek izgalmasak, sőt, ha ez a "játék" része lehet kibaszott izgi. Ebben az esetben itt már a pénznek, mint értéknek nem szabad dominálnia.

igazad van
Szerintem inkább anyagi megfontolásból mondja, de szerintem ráférne már a változatosság is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 04. kedd 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 04. kedd 08:44
Törölt felhasználó (856058)

De anyagi megfontolásból, vagy szeretne sok farkat megprobálni?
Sziasztok párom szereti tobbpasival
Én a formás nőket kedvelem!
(Ez egy válasz Gecievo88 üzenetére (2022. 10. 04. kedd 04:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 04. kedd 04:22

Mostanában a feleségem többször is felvetette, hogy ha nem úgy nézne ki ahogy akkor elmenne kurvának. Engem brutálisan izgat a dolog, de szerinte nem lenne rá kereslet mert kövér.
Vasárnap délután megint járt nálunk a masszőrünk, megint egy 2 órás olajos masszázzsal kezdett, mint a múltkor. Most már nem izgult annyira a párom ezért sokkal hamarabb el tudott lazulni és még több élvezetet okozott neki a kényeztetés. Utána pedig megint egy több menetes fergeteges hármas szexben volt részünk. Egyenlőre nem tudjuk megunni, és nagyon izgató mind kettőnknek. Nekem is segített ez az új helyzet én is 2 menetet bírtam amire régen nem voltam képes már. A végén még kapott egy rövid popsi izgatást is a párom ami korábban tiltott zóna volt és meg is beszéltük hogy, legközelebb megpróbáljuk a szendvicset ha bírni fogja. Nekem nagyon izgató még mindig ha látom mással élvezni a páromat.
nagyon izgat