Egyszerűen meg kell kérdezni, hogy nincs-e ilyen vágya! Az őszinteség a legfontosabb. Legfeljebb azt mondja, hogy nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 16:53
Törölt felhasználó (23775)

figyelj.. én is a páromat (nő
szeretem nagyon, szerelmes vagyok, vele szeretném leélni az életem, viszont én benne lennék mindenképp egy 3masba, 2fiú-1lány, illetve a 2lány 1fiúba is... de a 2fiú 1 lány jobban izgatna... de nem merem mondani neki, pedig minden vágyam.. főleg ha még játszadozhatnék én is a fiúval, de elég lenne csak ha látnám ahogy dugja és szopatja...
az igazi még egy többes grupi lenne, ha sokfiú és mi2ten..

az igazi még egy többes grupi lenne, ha sokfiú és mi2ten..
figyelj.. én is a páromat (nő
szeretem nagyon, szerelmes vagyok, vele szeretném leélni az életem, viszont én benne lennék mindenképp egy 3masba, 2fiú-1lány, illetve a 2lány 1fiúba is... de a 2fiú 1 lány jobban izgatna... de nem merem mondani neki, pedig minden vágyam.. főleg ha még játszadozhatnék én is a fiúval, de elég lenne csak ha látnám ahogy dugja és szopatja...
az igazi még egy többes grupi lenne, ha sokfiú és mi2ten.. (Ez egy válasz szex123 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 02:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 02:02

az igazi még egy többes grupi lenne, ha sokfiú és mi2ten.. (Ez egy válasz szex123 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 02:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Biztos rengeteg embert izgat, ha a párját dugja valaki, de engem még a gondolattól is kiráz a hideg. Szeretkezéskor egy 3. tag nyomja? Vagy csak ő én meg nézzem?
Én szeretem az Életem, és szerelmes is vagyok. Nekem ez nem fér bele, de olvasva az eddigi hosszászólásokat, ezzel a véleménnyel nem a többséghez tartozom
Én szeretem az Életem, és szerelmes is vagyok. Nekem ez nem fér bele, de olvasva az eddigi hosszászólásokat, ezzel a véleménnyel nem a többséghez tartozom

Miért nem próbáljátok először négyesben, egymás előtt, akár párcsere nélkül? Egyébként lehet, hogy a barátod szégyelné magád a másik muki elött, van ilyen is. Amúgy érdekes, hogy a mukik többsége simán belemenne, hogy két nővel kavarjon (nagy feladat), de az már nem fér bele, hogy a kedvese is megkaphassa ugyan ezt!
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 09. 04. kedd 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 18:11

szivesen kipróbálnám két pasival, de a barátom nem akarja, pedig felajánlottam, hogy csinálhatjuk utána csajjal is. Azt mondta hagyjam el és utána azzal csinálom akivel akarom..., de én nem akarom elhagyni, vele akarom kipróbálni, hogy beveszünk még egy pasit!!
Láttam! (csak nem értem mi köze van a topichoz? a lány ott nem volt feleség, sőt az egyik fiúka mintha melegecske is lett vónya!)
--------------------------------------------------
Édeshármas
(Threesome)
színes magyarul beszélő amerikai romantikus vígjáték, 92 perc, 1994
16 éven aluliak számára nem ajánlott
rendező: Andrew Fleming
forgatókönyvíró: Andrew Fleming
operatőr: Alexander Gruszynski
zene: Thomas Newman
vágó: William C. Carruth
szereplő(k):
Lara Flynn Boyle (Alex)
Stephen Baldwin (Stuart)
Josh Charles (Eddy)

(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
--------------------------------------------------
Édeshármas
(Threesome)
színes magyarul beszélő amerikai romantikus vígjáték, 92 perc, 1994
16 éven aluliak számára nem ajánlott
rendező: Andrew Fleming
forgatókönyvíró: Andrew Fleming
operatőr: Alexander Gruszynski
zene: Thomas Newman
vágó: William C. Carruth
szereplő(k):
Lara Flynn Boyle (Alex)
Stephen Baldwin (Stuart)
Josh Charles (Eddy)

Édeshármas
A véleményeket ne olvasd el, nagyon jó kis film! (Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 09. 04. kedd 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
A véleményeket ne olvasd el, nagyon jó kis film! (Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 09. 04. kedd 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Biztos rengeteg embert izgat, ha a párját dugja valaki, de engem még a gondolattól is kiráz a hideg. Szeretkezéskor egy 3. tag nyomja? Vagy csak ő én meg nézzem?

milyen film az???
Valami női ötlet hogy mivel érvelhetnék az én életemnél ennek akipróbálása mellett.
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 09. 04. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)

az én saját ötletem volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 18:44
Törölt felhasználó (77369)

Nálunk is ugyan ez ahejzet én modta hogy milenne ha másod magammal kényeztetném.De ere ő ehez keresek más alanyt pedién vele szeretném.Egyébként nálatok ez a te sajátötleted volt vagy rávezettek?

Nálunk is ugyan ez ahejzet én modta hogy milenne ha másod magammal kényeztetném.De ere ő ehez keresek más alanyt pedién vele szeretném.Egyébként nálatok ez a te sajátötleted volt vagy rávezettek?

szivesen kipróbálnám két pasival, de a barátom nem akarja, pedig felajánlottam, hogy csinálhatjuk utána csajjal is. Azt mondta hagyjam el és utána azzal csinálom akivel akarom..., de én nem akarom elhagyni, vele akarom kipróbálni, hogy beveszünk még egy pasit!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 18:05
Törölt felhasználó (77369)

Vajon miért vannak igy ezzel a csajok?

Akinek nem inge ne vegye magára!

Vajon miért vannak igy ezzel a csajok?
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 09. 04. kedd 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)

én s így vagyok ezzel, hallani sem akar a dologról...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 21:46

Törölt felhasználó (37025)

en is erre vágyom,csak nem tom hogy tudnám rá venni...
Sziasztok, nekem a barátnöm benne van a hármasba, ha van itt olyan akinek szintén, akkor beszélhetünk a cseréről, egyszer itt hárman, utánna nállatok.
Nekem is volt már benne részem. Volt barátnőmmel kipróbáltuk a 3-mast, fiúval és lánnyal is, ill. a 4-est 1 másik párral. Mindegyik jó volt, de a 2 férfi,1 nő felállás tetszett legjobban. A legélvezetesebb az volt, amikor szendicsbe raktuk, meg amikor egyszerre szopott mindkettőnket.
Jó estét. Valami hasonlóban megint résztvennénk, mint azt a 2064 ben leirtam!
en is erre vágyom,csak nem tom hogy tudnám rá venni...
Hááát nem tom. Nekem ugyan nincs feleségem, de tutti kurvára kibuknék, ha valaki hozzányulna a barátnőmhöz. De biztos nem izgatna fell(szexuálisan persze).
rendben de várom is akkor a választ....:
(Ez egy válasz plusz üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 10:46

(Ez egy válasz plusz üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Én sok párnak segítettem be, és szerveztem össze nagyobb partykat. Tapasztalataim és a párok elmondásai alapján a jelentkező 100 férfiból 30 ír normális levelet, 10 küld "nemcsakfarkas" képet. A 2-3 szimpatikusból, pedig örülhetsz, ha lesz egy sikeres randi!
Ééés még csak most jönne a lényeg, a munkád gyümölcse, amiért ez a sok email, kép, meg minden nyűg volt! A hosszútávú tabumentes kapcsolat, ahol mindenki kibontakozhat!
Ha türelmes vagy megéri! De ne ámítsuk a másikat, csak egyszerűen és nyiltan...
Így sokkal eredményesebb és gyorsabb!
Jó keresgélést!
Én sok párnak segítettem be, és szerveztem össze nagyobb partykat. Tapasztalataim és a párok elmondásai alapján a jelentkező 100 férfiból 30 ír normális levelet, 10 küld "nemcsakfarkas" képet. A 2-3 szimpatikusból, pedig örülhetsz, ha lesz egy sikeres randi!
Ééés még csak most jönne a lényeg, a munkád gyümölcse, amiért ez a sok email, kép, meg minden nyűg volt! A hosszútávú tabumentes kapcsolat, ahol mindenki kibontakozhat!
Ha türelmes vagy megéri! De ne ámítsuk a másikat, csak egyszerűen és nyiltan...
Így sokkal eredményesebb és gyorsabb!
Jó keresgélést!