Szia
szerintem minél előbb beszéld meg vele a vágyaidat, ne tartsd magadba mert csak felhalmozódik és kiborul az agyad. beszélj róla vele mindenképp. persze vezesd elő normálisan ne a buszon reggel 8-kor. meg fogaj a érteni, ha nem akkor meg a kapcsolattal van baj, s ahz is jobb ha minnél előbb kiderül. Köszicsá: Sly (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 16:53
szerintem minél előbb beszéld meg vele a vágyaidat, ne tartsd magadba mert csak felhalmozódik és kiborul az agyad. beszélj róla vele mindenképp. persze vezesd elő normálisan ne a buszon reggel 8-kor. meg fogaj a érteni, ha nem akkor meg a kapcsolattal van baj, s ahz is jobb ha minnél előbb kiderül. Köszicsá: Sly (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)

figyelj.. én is a páromat (nő
szeretem nagyon, szerelmes vagyok, vele szeretném leélni az életem, viszont én benne lennék mindenképp egy 3masba, 2fiú-1lány, illetve a 2lány 1fiúba is... de a 2fiú 1 lány jobban izgatna... de nem merem mondani neki, pedig minden vágyam.. főleg ha még játszadozhatnék én is a fiúval, de elég lenne csak ha látnám ahogy dugja és szopatja...
az igazi még egy többes grupi lenne, ha sokfiú és mi2ten..

az igazi még egy többes grupi lenne, ha sokfiú és mi2ten..
Hát a még csak mennyasszonyom van, de nem örülnék neki, ha most vagy később ilyen helyzet lenne. Más kérdés, hogy egy másik nővel - tehát ahol én vagyok a harmadik - izgat a 2 férfi 1 nő felállás. Hmmmm?!
Full reál
nagyon igaznak érzem amit mondassz. Arra tippelek ez nálunk is zajlana le. Hozzáteszem még nem kezedményeztünk senkivel, de kb ezt zongoráztam le magamba.Sly
szandcs@yahoo.com (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 14:45
nagyon igaznak érzem amit mondassz. Arra tippelek ez nálunk is zajlana le. Hozzáteszem még nem kezedményeztünk senkivel, de kb ezt zongoráztam le magamba.Sly
szandcs@yahoo.com (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (111454)

Tisztelt mindenki!
Mi egy éve keresünk !Persze ,azért mert tavaly azt gondoltuk milyen izgató lenne ,ha egy harmadik is résztvenne a szex kapcsolatunkban.
Akkor kezdő hírdetőként ,megkedveltünk egy pasit akivel sok levelezés után ,létrejött egy találkozó a lakásunkon.
Mondhatom izgató ,és egyben fúrcsa érzés is ,hogy jön hozzánk valaki a mi lakásunkba ,hogy velem együtt kényeztesse(megdugja és szopassa+egyéb) a nejemet).
Este 11 körül érkezett ,kicsit már spicces voltam,bemutatkozott, beszélgettünk,szóval eltelt az idő ,de szexre nem került sor.
Másnap nagyon féltékeny voltam és dühös magamra ,hogy ilyet tettünk.Szerencsére a srác megértette ,hogy vissszaléptünk.
Most egy év elteltével felvettük ,vele a kapcsolatot--lehet hogy most megpróbáljuk .Szerintünk be kell érni ehhez a dologhoz .Az az igazság,gondolatban iszonyúan izgató,de ha már ott vagy ,hogy a te által szeretett és tisztelt párodat akivel nap mint nap együtt élsz ,egy másik pasi kényeztesse,az már ,fiatalosan szólva is "gáz".Amúgy a hírdetések 95%-a kamu.Olyan nincs,hogy mindenki tök rendes, tiszta ,barátságos megértő,akkor hogyhogy nincs nője?
Ha valaki máshogy érzi írjon.
Mi egy éve keresünk !Persze ,azért mert tavaly azt gondoltuk milyen izgató lenne ,ha egy harmadik is résztvenne a szex kapcsolatunkban.
Akkor kezdő hírdetőként ,megkedveltünk egy pasit akivel sok levelezés után ,létrejött egy találkozó a lakásunkon.
Mondhatom izgató ,és egyben fúrcsa érzés is ,hogy jön hozzánk valaki a mi lakásunkba ,hogy velem együtt kényeztesse(megdugja és szopassa+egyéb) a nejemet).
Este 11 körül érkezett ,kicsit már spicces voltam,bemutatkozott, beszélgettünk,szóval eltelt az idő ,de szexre nem került sor.
Másnap nagyon féltékeny voltam és dühös magamra ,hogy ilyet tettünk.Szerencsére a srác megértette ,hogy vissszaléptünk.
Most egy év elteltével felvettük ,vele a kapcsolatot--lehet hogy most megpróbáljuk .Szerintünk be kell érni ehhez a dologhoz .Az az igazság,gondolatban iszonyúan izgató,de ha már ott vagy ,hogy a te által szeretett és tisztelt párodat akivel nap mint nap együtt élsz ,egy másik pasi kényeztesse,az már ,fiatalosan szólva is "gáz".Amúgy a hírdetések 95%-a kamu.Olyan nincs,hogy mindenki tök rendes, tiszta ,barátságos megértő,akkor hogyhogy nincs nője?
Ha valaki máshogy érzi írjon.
Androme
Sztem az van hogyha csak te vagy az aki rá van állva a dologra és ő igy reagál( miért nem vagyok elég) akkor ennek nem lesz jó vége. az kell hogy a másik is induljon be rá, és szinet rá se kell célozni a dologra s beindulhat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 11. kedd 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 11:00
Sztem az van hogyha csak te vagy az aki rá van állva a dologra és ő igy reagál( miért nem vagyok elég) akkor ennek nem lesz jó vége. az kell hogy a másik is induljon be rá, és szinet rá se kell célozni a dologra s beindulhat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 11. kedd 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)

hogy vegyem rá a páromat (lány) arra hogy csináljuk többesben?
ha mondanám h hajrá : "miért én nem vagyok elég jó ??? "
de ! tökéletes, de kipróbálnék egy gruppent, meg egy olyat is hogy többen dugnák őt...
swinger is jó lenne de oda is hogy viszem el?
de ! tökéletes, de kipróbálnék egy gruppent, meg egy olyat is hogy többen dugnák őt...
Szerintem meg épp elenkezőleg. Persze ehhez a pár részéről teljes egyetértés szükséges.
Szerintem meg csak azt rontja, ami már úgy is kihülőben van...
A pároddal is lehet, nem jeggyűrű kérdése a dolog. Amúgy, ha közösen keresitek a harmadikat, akkor a féltékenység nagy része is elszáll.
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 11. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 10:37
...ha ....szóval...kipróbálnám...
...háááát.....előbb férj is kéne...
..addig + marad a swinger club
.....

miből gondolod?lehet,h. szorosabbá teszi,hiszen bizalom is kell---tudok kísértés,féltékenység próbatétele
Egy recept: sok beszélgetés a témáról, gruppen filmek nézegetése. És mindez nagyon sok türelemmel párosítva. + Számtalanszor elmagyarázva neki, hogy téged izgat a dolog és nem azért akarod, mert le akarod cserélni őt, hanem pusztán a szexuális életetek izgalmának fokozása miatt.
Talán beválik. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 11. kedd 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 11:00
Talán beválik. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 11. kedd 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Közben megtetták helyettem ketten is. Amúgy ki kell próbálni és akkor megváltozik a véleményed

Engem izgat, .... ha én dugom meg...
Teljesen megértem a férjedet! Szerintem mindenképpen próbáljátok ki, de utána élménybeszámolót kérünk!
(Ez egy válasz murfuc2 üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 12:27

Szia
17 éve vagyunk házasok a férjemmel, sok mindenen keresztülmentünk már, többek közt azon is, hogy a jelenlétében , szeretkeztem más férfiakkal, de most ő is azt szeretné, hogy más férfival dugjak, és ő közben nyalja a puncimat,
17 éve vagyunk házasok a férjemmel, sok mindenen keresztülmentünk már, többek közt azon is, hogy a jelenlétében , szeretkeztem más férfiakkal, de most ő is azt szeretné, hogy más férfival dugjak, és ő közben nyalja a puncimat,
De remélem(jük) beszámolsz ezekről a dolgokról?
(Ez egy válasz murfuc2 üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 12:27

Szia
Közben megtetták helyettem ketten is. Amúgy ki kell próbálni és akkor megváltozik a véleményed
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 22:45

Nekem már az is furcsa,h. 1általán az eszébe jut a palinak,h. más +dugja a feleségét;
Szia
(Ez egy válasz utista üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 18:36
(Ez egy válasz utista üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez a feleség dugatás engem is nagyon izgat. Azt már le se merem írni (félve az "eretnekűzőktől"), hogy a legjobban az tetszene, ha a páromat egy szép farkú srác dugná hátulról én pedig alájuk fekve egyszerre nyalhatnék csiklót és farkat.
Akkor mindjárt elmagyarázom...
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 22:45

Nekem már az is furcsa,h. 1általán az eszébe jut a palinak,h. más +dugja a feleségét;
17,5 azt írta, hogy nem szívesen engedne be a lakásukba egy idegent. A semleges hely alatt én pl. egy éttermet (vagy bármi mást) értek. Amennyiben komoly az érdeklődő és szimpatikus egymásnak a hármas, akkor nem gondolom, hogy az általam említett többszöri ilyen helyen való találkozás problémát okozna. Meg esetleg így kiszűrhető az is aki csak potyázni akar.
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 22:47

semleges hely?pl. swinger klub?..ott biztosan akad/nak olyan pali/k,aki/k feleségeket "dugdosnak"

helló, van itt valaki?
sziasztok. én csak úgy benéztem, remélem az aktív topic