Mi előtte mindent lezsíroztunk, megbeszéltünk és jól működött.
(Ez egy válasz xfree üzenetére (2025. 08. 20. szerda 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 20. szerda 14:57

Többen írtátok, ilyen-olyan elvárásokkal vagytok egy többes, akár párral, akár csak hármasban. Sztem ez nem fog működni, vagy csak nagyon ritkán. Nálunk spontán jött az első alkalom, aztán lett több alkalom. Nem mondom, hogy rendszeres, évente egyszer-egyszer jött össze. Ha erőlteted, szervezed, sosem lesz olyan. Legalábbis nálunk így történt. Az első egy véletlen találkozás volt a Balcsin, ismerősök voltunk évek óta. Már ott elkezdődött a vízben (lovacskázás, párcserével), aztán a többi jött magától, a végén egyikünk lakásán kötöttünk ki. Ott sem egyből estünk egymásnak, előtte elmentünk mulatni, inni, de azért már forróbb volt a hangulat a szokásostól. Aztán megtörtént az első. Szóval spontán nagyobb az esély. De lehet, hogy csak nekünk dobta ezt az élet…
legnagyobb vágyam, hogy egy pár közösen kényeztessék a párom, és én végignézzem!!!
Üzenet módosítása
#
Üzenet módosítása
#
Ezzel én is így vagyok.
(Ez egy válasz ohyessohyess512 üzenetére (2025. 08. 20. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 20. szerda 11:49

Lehet hogy ez perverz, de mégis izgató. Én is imádom a páromat együtt látni másik férfival, közelről nézni... bekapcsolódni... stb.

Többen írtátok, ilyen-olyan elvárásokkal vagytok egy többes, akár párral, akár csak hármasban. Sztem ez nem fog működni, vagy csak nagyon ritkán. Nálunk spontán jött az első alkalom, aztán lett több alkalom. Nem mondom, hogy rendszeres, évente egyszer-egyszer jött össze. Ha erőlteted, szervezed, sosem lesz olyan. Legalábbis nálunk így történt. Az első egy véletlen találkozás volt a Balcsin, ismerősök voltunk évek óta. Már ott elkezdődött a vízben (lovacskázás, párcserével), aztán a többi jött magától, a végén egyikünk lakásán kötöttünk ki. Ott sem egyből estünk egymásnak, előtte elmentünk mulatni, inni, de azért már forróbb volt a hangulat a szokásostól. Aztán megtörtént az első. Szóval spontán nagyobb az esély. De lehet, hogy csak nekünk dobta ezt az élet…
Ha minden jól megy nemsokára meglesz az első cuckold élményem... Többször találkoztam a hölggyel, jelezte a párja, hogy a következő alkalommal elkísérné és nézne minket, miközben szexelünk...
Picit izgulok...
Ez új dolog nekem, de valamiért nagyon izgat! Van valami tanácsotok?

Nálunk is ez egy nagy favorit, imádjuk …nánk!
Lehet hogy ez perverz, de mégis izgató. Én is imádom a páromat együtt látni másik férfival, közelről nézni... bekapcsolódni... stb.
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2025. 08. 15. péntek 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 15. péntek 15:27

Nálunk nagyon nagy favorit mindkettönknek a pasis hármas. Lehet,hogy perverz állat vagyok,de engem piszkosul felizgat,ahogy mással látom a Párom,Ő meg imádja,hogy két pasit "birtokolhat" egyszerre.
Sziasztok, nagyon imádom mikor ,teliverve haza jön .Imádja a nagy vastag faszt.
Mmm nekem is ez nagy kedvencem. A másik pedig ugyanígy nagyon közelről nézve ahogy teleélvezik a száját csókolózni a hölggyel
(Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2025. 07. 20. vasárnap 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 20. vasárnap 08:15

Igen,ez valamiért extrán izgató számomra!
Sokadik alkalomnál volt egy megbizható srác,aki minden "szabályt"betartott.
Ezért megbeszéltük ha szeretné beleélvezhet a párom puncijába.
Misszionáriusban,lassan dugta a kedvesem.Néha videóztam.
Odahajoltam és kis helyezkedés által közben elkezdtem nyalni a csiklóját.Semmiféle biszex hajlamom nincs de nagyon durva volt kb 1 cm-ről látni,ahogy egy kemény fasz az én feleségem puncijába ki-be csúszik!
Kedvesem megfogta a faszom,de mondtam,hogy ne mert elélvezem idő előtt!(Kiakartunk probálni vmit)
Szeretem ahogy élvez,majd barátunk lassan telepumpálta miközben én a csiklóját nyaltam!Éreztem ahogy a srác lüktetve élvez bele a kis puncijába.
Kihúzta a farkát,folyt ki a sperma.
Nagyon jó látvány volt,majd betettem a faszom a lucskos spermás puncjába és kb 10 másodperc alatt élveztem én is tele
Sokadik alkalomnál volt egy megbizható srác,aki minden "szabályt"betartott.
Ezért megbeszéltük ha szeretné beleélvezhet a párom puncijába.
Misszionáriusban,lassan dugta a kedvesem.Néha videóztam.
Odahajoltam és kis helyezkedés által közben elkezdtem nyalni a csiklóját.Semmiféle biszex hajlamom nincs de nagyon durva volt kb 1 cm-ről látni,ahogy egy kemény fasz az én feleségem puncijába ki-be csúszik!
Kedvesem megfogta a faszom,de mondtam,hogy ne mert elélvezem idő előtt!(Kiakartunk probálni vmit)
Szeretem ahogy élvez,majd barátunk lassan telepumpálta miközben én a csiklóját nyaltam!Éreztem ahogy a srác lüktetve élvez bele a kis puncijába.
Kihúzta a farkát,folyt ki a sperma.
Nagyon jó látvány volt,majd betettem a faszom a lucskos spermás puncjába és kb 10 másodperc alatt élveztem én is tele

Nagyon régóta keresek egy igazán extra vastag farkú pasit kedvesemnek ...
Engem is izgat...és szívesen nézném ahogy jól megdolgozza egy igazán nagyfarkú férfi a párom
Mi is szeretnénk egypárral át élni
sziasztok. mi is ez miatt vagyunk itt. talán sikerül találnunk egy párt vagy pár férfit nekünk is
(Ez egy válasz xfree üzenetére (2025. 08. 16. szombat 03:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 16. szombat 03:04

Legjobb dolog a világon.
Mi szeretjük.Van egy baráti házaspár, bejön nekik is. Ez csak mindenki egyetértésével működik.

Izgatna, igen. Ha jól tele lenne élvezve a puncija, azt aztán én is jól teleraknám, majd fényesre nyalva ő is elmenne.
Nàlunk ugyanez a helyzet!
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2025. 08. 15. péntek 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 15. péntek 15:27

Nálunk nagyon nagy favorit mindkettönknek a pasis hármas. Lehet,hogy perverz állat vagyok,de engem piszkosul felizgat,ahogy mással látom a Párom,Ő meg imádja,hogy két pasit "birtokolhat" egyszerre.
Legjobb dolog a világon.
Mi szeretjük.Van egy baráti házaspár, bejön nekik is. Ez csak mindenki egyetértésével működik.

Elvileg jövő héten nem unatkozunk, ha minden jól alakul.
Nálunk is ez van, viszont amikor odakerül akkor imádja minden pillanatát.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 13:54

Régebben párom nekem is ezt mondta. Volt pár év szünet, pár végtelen türelemmel rendelkező srác az oldalról és mostanra sikerült elismernie, hogy neki is tetszik ami történik.
Régebben párom nekem is ezt mondta. Volt pár év szünet, pár végtelen türelemmel rendelkező srác az oldalról és mostanra sikerült elismernie, hogy neki is tetszik ami történik.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 12:34

Nejem csak előadja magát hogy nem izgatja ha mással is szexelhet. Csak azt mondja nekem hogy csak miattam csinálja. Sztem a libidója nem ezt mutatja nekem. Jó nedves lett a puncija..... Jól érezte magát a sráccal. Nem azt láttam rajta hogy ez kellemetlen lenne neki.