Engem nagyon izgat csak sajnos a kis feleségemet egy kicsit sem. Pedig akadna rá jelentkező bőven. Mindig is furcsa volt, hogy ha valaki a párjátol úgymond engedélyt kap arra, hogy mással is lehessen akkor az miért nem él egy ilyen lehetőséggel.. Sőt még te vagy a furcsa, hogy ilyen egyáltalán eszedbe jut. Egy szóval tudnám jól leírni ezt : prűdség.
pedig mindkettőtök párja eszméletlenül néz ki. Van ez így a nőkkel, de végülis, ha van rá nyitottság, akkor előbb-utóbb lehet tenni az ügy érdekében. Az én esetemben az exemmel úgy történt, hogy a szállodába rendeltem a férfit, és velünk együtt szállt be a liftbe, mintha csak egy vendég lenne. Gondoltam, hogy be fog jönni neki, és elég izgatott volt már akkorra, így a szoba felé a folyosón feltettem neki a kérdést: "Láttam, tetszett neked a liftes fiú, ugye ?". A válasz igen volt. Akkor már tudtam, hogy nyert ügyünk van. Bementünk a szobába, egymásnak estünk, lekertült már 1-2 ruhadarab, és amikor már csak melltartó és bugyi volt rajta (gondolhatjátok, pár másodpercről beszélek), halk kopogás hallatszott az ajtón. Odamentem egy szál faszban, ajtót nyitottam a barátunknak, aki gyorsan a fürdőbe osont és mire feleszmélt az exem, addigra már 2 meztelen férfi állt előtte. Nem volt visszaút, a videón látjátok )
Persze, ez csak egy a variációk közül, valakinek az oldásos hangulat kell és a hosszabb ismerkedés.
Van más sztorim is ) Apropó, szívesen ismerkedem párokkal. (Ez egy válasz vipboy üzenetére (2026. 01. 26. hétfő 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze, ez csak egy a variációk közül, valakinek az oldásos hangulat kell és a hosszabb ismerkedés.
Van más sztorim is ) Apropó, szívesen ismerkedem párokkal. (Ez egy válasz vipboy üzenetére (2026. 01. 26. hétfő 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nálunk is így van sajnos
(Ez egy válasz Henzo1990 üzenetére (2026. 01. 26. hétfő 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 26. hétfő 07:47
Engem nagyon izgatna ha dugná valaki, de sajnos csak akkor mondja hogy kipróbálná amikor fel van izgatva szex közben. Utána meg általában az a hozzáállása hogy vannak vágyak amik jobb ha vágyak is maradnak.
A legjobb dolog. Már az is izgat ha valakivel beszélek róla vagy csere vagy nézik utcán strandon… őrjítő.
Csodálatos nő a párod!
(Ez egy válasz Henzo1990 üzenetére (2026. 01. 26. hétfő 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem nagyon izgatna ha dugná valaki, de sajnos csak akkor mondja hogy kipróbálná amikor fel van izgatva szex közben. Utána meg általában az a hozzáállása hogy vannak vágyak amik jobb ha vágyak is maradnak.
Érdekes módon nálunk a Párom dobta fel először,hogy szeretne plusz Pasit. Aztán sokáig ugyanitt tartottunk. Végül elmentünk egy klubba és ott esett át a "tűzkeresztségen". Azóta rájöttünk: ez a felállás mindkettőnket nagyon beindít és imádjuk
Nagyon sexy a párod
Nem szabad küzdeni ezzel. Ha elhatározássá érik,ugyis szólni dog
(Ez egy válasz Nkrisztian üzenetére (2026. 01. 26. hétfő 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 26. hétfő 08:08
Pedig kifejezetten vonzó a párod! Ne add fel, lehet előbb utóbb levetkőzi a gátlásait és belemegy...
Én is ezzel küzdök sajnos.
Én is ezzel küzdök sajnos.
Pedig kifejezetten vonzó a párod! Ne add fel, lehet előbb utóbb levetkőzi a gátlásait és belemegy...
Én is ezzel küzdök sajnos. (Ez egy válasz Henzo1990 üzenetére (2026. 01. 26. hétfő 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is ezzel küzdök sajnos. (Ez egy válasz Henzo1990 üzenetére (2026. 01. 26. hétfő 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Nejemröl vanak jó kèpek!Kèpcsere egymás csajárol!?
volt reszem benne.
(Ez egy válasz Hp50plusz üzenetére (2026. 01. 17. szombat 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 17. szombat 17:12
Korábban olvastam már itt több olyan hozzászólást, amiben a férj a párja elcsábításához keres jelentkezőket. A folytatást sajnos nem írta meg senki, pedig izgalmas lenne tudni, hogy a gyakorlatban hogy működött a dolog.
Van esetleg valaki, aki leirná ha hasonlóban vol része?
Akár a férj, akár a csábító oldalon, ne adj isten feleségķént
Korábban olvastam már itt több olyan hozzászólást, amiben a férj a párja elcsábításához keres jelentkezőket. A folytatást sajnos nem írta meg senki, pedig izgalmas lenne tudni, hogy a gyakorlatban hogy működött a dolog.
Volt màr ,de remèlem mèg lesz
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2026. 01. 12. hétfő 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyugodtan tehetsz fel ide videót erről
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2026. 01. 12. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 12. hétfő 10:03
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2026. 01. 12. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon izgat ha a fèrj videózza mikor a felesègèvel vagyok
Nagyon izgat ha a fèrj videózza mikor a felesègèvel vagyok
Mi oda-vissza szeretjük nézni egymást
Izgatni izgat, nagy vágyam, hogy ezt elérjük. De egyenlőre a feleségem elzárkózik ettől. Valaki(k), akikkel ezt ki lehet beszélni?
Képeiteket és a videót megnézve valóban nagyon szerencsés lehet
(Ez egy válasz Istvan1993bp üzenetére (2026. 01. 10. szombat 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 10. szombat 22:54
(Ez egy válasz Istvan1993bp üzenetére (2026. 01. 10. szombat 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi nagyom szeretjük izgat minket ha pasi jön 3.-nak vagy cuckoldra! Innen az oldalról is volt jópár szerencsés
Mi nagyom szeretjük izgat minket ha pasi jön 3.-nak vagy cuckoldra! Innen az oldalról is volt jópár szerencsés

vagy-vagy

Melane
Ashley 2