Az enyemet is megdughatnad, de nem elottem. Kar hogy messze vagy. Lehet hogy neked nem jonne be.
(Ez egy válasz pako5 üzenetére (2007. 12. 23. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 23. vasárnap 21:41

En voltam parral,nagyon izgató egy jó feleséget dugni a férje elött.Mindketten évezték. Ajánlom mindenkinek!
En voltam parral,nagyon izgató egy jó feleséget dugni a férje elött.Mindketten évezték. Ajánlom mindenkinek!
Szerintem sok nonek valami baja van es nem szeretne ha a titka kitarulna mert akkor oda a tabu. Az enyemet nem tudnam ravenni hogy massal is lefekudjon peddig mar tobszor is felajanlottam hogy megteheti ha hozzam mar nincs kedve de elutasitott viszont sok mas not ismerek aki mes pasasokkal szivesen lefekudne. Dugjatok meg a felesegemet ha tudjatok.
én pl nagyon élvezném ha már odáig eljutnánk majd az asszonnyal hogy swinger klubba is járhatnánk, és ott mindaketten 2felé akár...
nagyon nagyot tudnék élvezni ha én épp valakit hátulról adagolok, és látnám őt ahogy 3man dolgoznak rajta... (Ez egy válasz Freeke7 üzenetére (2007. 12. 23. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 23. vasárnap 19:09
nagyon nagyot tudnék élvezni ha én épp valakit hátulról adagolok, és látnám őt ahogy 3man dolgoznak rajta... (Ez egy válasz Freeke7 üzenetére (2007. 12. 23. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem az a tapasztalatom, hogy a nagyon megszervezett dolgok sohase annyira jók mint ami spontán történik.
Én tuti nem mennék klubba, nem vonz a dolog, de ez én vagyok.
Én tuti nem mennék klubba, nem vonz a dolog, de ez én vagyok.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a nagyon megszervezett dolgok sohase annyira jók mint ami spontán történik.
Én tuti nem mennék klubba, nem vonz a dolog, de ez én vagyok. (Ez egy válasz Mandalay üzenetére (2007. 12. 23. vasárnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 23. vasárnap 17:26
Én tuti nem mennék klubba, nem vonz a dolog, de ez én vagyok. (Ez egy válasz Mandalay üzenetére (2007. 12. 23. vasárnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Igazad lehet...
Nálunk ott tart a dolog, hogy szex közben szoktunk róla beszélni (bár néha úgy érzem, inkább csak az én szórakoztatásomra), azon kívül legfeljebb viccből került szóba, komolyan sosem.
Arra gondoltam, talán a legkisebb ellenállást egy klub felkeresése váltaná ki, ott még mindig megvan a "meglátjuk, hogy alakul" lehetősége. A leszervezett 3-as, 4-es randit esélytelenebbnek látom.

Nálunk ott tart a dolog, hogy szex közben szoktunk róla beszélni (bár néha úgy érzem, inkább csak az én szórakoztatásomra), azon kívül legfeljebb viccből került szóba, komolyan sosem.
Arra gondoltam, talán a legkisebb ellenállást egy klub felkeresése váltaná ki, ott még mindig megvan a "meglátjuk, hogy alakul" lehetősége. A leszervezett 3-as, 4-es randit esélytelenebbnek látom.
Igazad lehet...

Szerintem minden nőben rejtőzik valamekkora kíváncsiság e téren, de úgy gondolom a többségük neveltetésük, felfogásuk stb. miatt elképzelhetetlennek tartja a sex eme "sikátorát"!
Természetesen ez az alapállás is módosulhat idővel, de semmiképp sem szabad erőltetni. Úgy tapasztaltam a nők nagyobb százaléka monogám mint a férfiaké, illetve többségük a "hagyományos" sexuális szokásokat követi. Azt se felejtsük el, hogy mi akik idejárunk attól mert úgy érezzük sokan vagyunk, valószínű a kisebbséget képviseljük.
(Ez egy válasz Mandalay üzenetére (2007. 12. 23. vasárnap 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 23. vasárnap 15:56
Természetesen ez az alapállás is módosulhat idővel, de semmiképp sem szabad erőltetni. Úgy tapasztaltam a nők nagyobb százaléka monogám mint a férfiaké, illetve többségük a "hagyományos" sexuális szokásokat követi. Azt se felejtsük el, hogy mi akik idejárunk attól mert úgy érezzük sokan vagyunk, valószínű a kisebbséget képviseljük.

Sziasztok. Egy teoretikus kérdésem lenne.
Szerintetek egy felnőtt, érett (30+) nő esetében mennyire kikristályosodott a többes szexhez való hozzáállás? Minden nő meggyőzhető vajon, csak nem jól csináljuk, vagy van, akinél eleve kár próbálkozni, mert lehetetlen?
Szerintetek egy felnőtt, érett (30+) nő esetében mennyire kikristályosodott a többes szexhez való hozzáállás? Minden nő meggyőzhető vajon, csak nem jól csináljuk, vagy van, akinél eleve kár próbálkozni, mert lehetetlen?
Sziasztok. Egy teoretikus kérdésem lenne.
arcra nem egy hu de szimpatikus, nem oltozkodik vonzoan de a feneke nagyon ji ha olyan ruhat felvenne, vagy ha tangaban latom akkor latszik hogy jo feneke van. szekelyudvarhelyi.
most felesegem van de annyira konzervativ hogy mar szeretnem is ha valaki megdugna mert engem ritkan enged a punciahoz es nem tudom hogy egy kis valtozas nem e lenne jo neki.
szevasz. Azt akarod mondani hogy megdugtak a volt csajodat. annak idejen mikorr 20 ev koruli voltam, volt a haverokkal egy furcsa szokasunk. A friss baratnoimet megprobaltak elcsabitani szoval az a barataim es ha sikerult nekik akkor az olyan csaj is volt igy koztunk maradt de legalabb tudtam hogy nem komoly a baratno es ezzel csak jot csinaltak nekem. Ok voltak a "szürők". Te is igy fogd fel.
(Ez egy válasz rabat üzenetére (2007. 12. 22. szombat 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 17:01
(Ez egy válasz rabat üzenetére (2007. 12. 22. szombat 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)

nemrég az egyik haverom mondta hogy egy buliba páran partiba vágták az exemet . sajnos ez lett belőle. bánom hogy akkor belementem
Nem hiszem, hogy azon múlt a dolog engeded vagy sem. Ez azért ennél sokkal bonyolultabb!

nemrég az egyik haverom mondta hogy egy buliba páran partiba vágták az exemet . sajnos ez lett belőle. bánom hogy akkor belementem
Ne viccelj, ha ide fajulhattak a dolgok, akkor gondolod, hogy ennek gátat tudott volna szabni az, hogy engeded e vagy sem?

Szia Melinda
(Ez egy válasz MELINDA30 üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Na igen, sajnos ez is példázza, hogy nem lehet kiszámítani mi lesz a következmény, illetve nincs szabály vagy recept.
(Ez egy válasz rabat üzenetére (2007. 12. 22. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 10:42

egyszer egy spanon megdugta az asszonyt bele is egyeztem utána nem tudot leállni azóta szinte minden haverom végigkefélte még többesben is azóta elváltunk
egyszer egy spanon megdugta az asszonyt bele is egyeztem utána nem tudot leállni azóta szinte minden haverom végigkefélte még többesben is azóta elváltunk
sajnos, nem találtunk olyan pasit, aki megfelelt volna, így elmaradt a várva várt akció

Én is megőrülök, ha arra gondolok, hogy a barátnőmet két ffi "kezeli". Már kérdeztem, hogy próbálná ki a szexet (nélkülem), azt mondta, egy nővel, vagy két férfival. 24 éves, és elmondása szerint harmincasokkal próbálná, akikkel utána nem találkozik.
Erikam!
Nincs miért aggódnod, ez még nem jelenti hogy akárcsak hozzányúlni képes lenne a másik pasihoz.
Én ugyan nem nyalnám ki azt a puncit amibe előttem élveztek bele, viszont megdugni imádom, (kár hogy ritkán jutok ilyen élményhez, de most nem is ez a lényeg.) hanem hogy a pasihoz én sem nyúlnék egyetlen ujjal sem, attól hogy én ezt szeretem amit. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 13. csütörtök 18:32
Nincs miért aggódnod, ez még nem jelenti hogy akárcsak hozzányúlni képes lenne a másik pasihoz.
Én ugyan nem nyalnám ki azt a puncit amibe előttem élveztek bele, viszont megdugni imádom, (kár hogy ritkán jutok ilyen élményhez, de most nem is ez a lényeg.) hanem hogy a pasihoz én sem nyúlnék egyetlen ujjal sem, attól hogy én ezt szeretem amit. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 13. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56788)

Párommal többször bevontunk pasit a szexuális áletünkbe az én örömömre, sokszor úgy, hogy csak nézte ahogy mással szexelek. Szerintem fantasztikus, hogy megengedi, de ugyanakkor félelmetes is, milyen könnyen odaad más férfinak. (Néha úgy érzem nem is szeret igazán.)Én viszont fordítva nem tudnám elképzelni, mert iszonyúan féltékeny vagyok és önző. Aggaszt egy dolog párommal kapcsolatban, hogy szereti a puncimat kinyalni, ha más beleélvezett. Szerintetek vonzódik a pasikhoz vagy mi ez? Más is szereti a puncit így? Hozzáteszem nagyon élvezem, ha így nyal ki 69 közben felülről lenni és belenyomni a szájába az anyagot iszonyatosan jó érzés, hatalmasat tudok élvezni. Az ilyen pasi le tud szopni egy férfit is?
Előre is köszönöm, ha valaki tud megélt élményről beszélni.
Erika
Előre is köszönöm, ha valaki tud megélt élményről beszélni.
Erika