gondolom, és biztos joléreznénk magunkat, de sajna még nem is ismerlek .
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nem mondom ell senkinek
(Ez egy válasz turbono üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 30. vasárnap 18:05

pedig azt hittem hogy belemegy, ugy nézett ki ,még karácsonyra meg is hivta hozzánk
pedig azt hittem hogy belemegy, ugy nézett ki ,még karácsonyra meg is hivta hozzánk
Sántít vagy nem, nemszámít, ha tudnám én is szívesen játszanék a feleségemmel igy. izgató lehet látni ahogy a férfiak között vonaglik az asszony és egyszerre több fasz is benne van. sajnos az én feleségem nem sikerült a haverommal megdugni, azt vettem ki a szavaibol hogy tart töle hogy a srác elmondja valakinek, igaz nem tiltakozik ellene sem.
Jónak tünik ha ez igaz bár egy kicsit nekem is sántit.Nem nagyon értem ha már volt szendvicsben meg minden miért kellett félteni egy kis dugástól de végül is mindegy.
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 12. 29. szombat 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 29. szombat 15:40

A felállás úgy volt, hogy a barátom, & én, a másik kettőt, az ő ismeretségiköréből hozta. Kicsit leültünk ismerkedni, hogy azért mégis csak tudjam kikkel van dolgunk, de szerencsére kellemesen csalódtam a srácokban. Az egyiknek, mint kiderült volt barátnője, de hogy tudott-e arról, amit a pasija aznap összehozott hármunkkal, arról fogalmam sincs. Kedvesem a praktikusság kedvéért bikinit vett fel, de hát nem estünk rögtön neki. Kis zene, kis hangulat, kis piálás, szóval megadtuk a módját, mintha csak egy hétköznapi haveri összejövetel lenne. Mivel a két srác elég gátlásosnak bizonyult, de valjuk be elsőre ki ne lenne az? Mi kezdeményeztünk haverommal, & nekiláttunk levetkőztetni barátnőmet, közben folyamatosan csókolgatni, simogatni. Mi is megszabadúltunk közben a cuccainktól, & egy szál mosolyban álltunk a csaj két oldalán. Először minket kezdett el szopni, a többiek pedig meredten nézték. Egyikük azonban odalépett, & megszabadította barátnőmet a farmerjától, mire a másik is csatlakozott hozzá. Félrehúzták a rózsaszín fürdőbugyiját, & elkezdték ujjazni nyalni mind a ketten. A barátom nem akart hamar elmenni, így átadta a helyét az egyik srácnak, & folytatta kedvesem puncijának izgaatását. Én azonban "önző" voltam, & hagytam, hogy nekem végig csinálja. Egy tekintélyes adagot lövelltem a szájába, majd miután úgy tűnt, lenyalogatta szépen, leültem szemben, nézni a "műsort". Mostmár a másik is odafért, így ők is élvezkedhettek kedvükre. Egyikük a melleire élvezett, a másik, csak úgy mint én a szájába. Kis idő múlva újra becsatlakoztam, & átvettem a puncinyaló pozíciót. Hogy jobban gerjesszem, az álló dákómmal kicsit megpaskoltam néhányszor duzzadt ajkait, & innentől atán nem volt megállás. Barátnőm a következővel kommentálta csínyemet: "Rakd belém!" Nem nagyon akartam, mert, ha én megdugom, mindenkinek illene megdugnia, & csak szopásról volt szó. Látván, hogy habozok, megfogta a farkamat, & intenzímen verni kezdte, majd mikor látta nekem ez mennyire jólesik, felhelyezte magának. Ahogy megéreztem nedves puncija szűk szorítását, megszűnt számomra a külvilág, & csak eggyet akartam, mégpedig jó alaposan megdugni őt. Elnézést kérek, amiért a létszámot illető variációkat nem sorolom fel, de azt elmondhatom, hogy mindannyiunknak volt alaklma mindenhová betenni neki. A szendvicset kiváltképp szereti, tehát azt is alkalmaztuk úgy, hogy mindenki sorrakerülhessen. Olyan nem volt, hogy akár csak egy valaki is tétlenkedett volna. Ami mégis a legjobban esett az egészben, hogy miután vége lett a nagy eseménynek, & mindenki lelépett, barátnőm a nyakamba borúlt, össze-vissza puszílt, & nem győzte megköszönni, a csodás estét! Azt mondta, fantasztikus volt, & hogy nagyon hálás érte, cserébe pedig majd én is számíthatok majd valamikor egy "kis meglepire"
Ami engem illet kíváncsian várom azt a meglepit

Szerintem ez nem ösztöni kérdés,hanem az évszázadok és a társadalom neveltetése.Tul lehet lépni rajta,csak sokat kell meditálni önmagunkon.
(Ez egy válasz bombrider üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 30. vasárnap 00:53

Irigylem azokat, akik minden szempontból TELJES harmóniában élnek a párjukkal... Két éve vagyok egy nagyon jó kapcsolatban, és lassan kezdek meghasonulni önmagammal; a Kedvesemmel nagyon jók a szeretkezések, fantáziadúsak, és minden igényeinket kielégítik, de néha eszembe jut, milyen lenne még egy embert bevonni, akár férfit, akár nőt, csak tudom, ha még talán engedné is, mindenképp rossz lenne neki, amit nem akarok. Egyre többet gondolok arra a GG-t olvasva, milyen lenne egy pásztorórára csatlakozni egy pároshoz..De nem akarnám megcsalni se sose. Bosszantó, hogy az embert mennyire igába tudják hajtani az ösztönei!
Irigylem azokat, akik minden szempontból TELJES harmóniában élnek a párjukkal... Két éve vagyok egy nagyon jó kapcsolatban, és lassan kezdek meghasonulni önmagammal; a Kedvesemmel nagyon jók a szeretkezések, fantáziadúsak, és minden igényeinket kielégítik, de néha eszembe jut, milyen lenne még egy embert bevonni, akár férfit, akár nőt, csak tudom, ha még talán engedné is, mindenképp rossz lenne neki, amit nem akarok. Egyre többet gondolok arra a GG-t olvasva, milyen lenne egy pásztorórára csatlakozni egy pároshoz..De nem akarnám megcsalni se sose. Bosszantó, hogy az embert mennyire igába tudják hajtani az ösztönei!
A bikinit a hagyományos ruházat alá vette fel. Azért erre esett a választás, mivel a legtöbb fehérneműje színes, (piros, fekete, kék)& a mosás ebben az esetben nem volt elhanyagolandó szempont. A fürdőbugyi így sem úszta meg "szárazon"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 29. szombat 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 29. szombat 18:12

Törölt felhasználó (164763)

Ha bikiniben várt benneteket, akkor hogy vette le az "újfiú" a farmert a barátnődről?
NINCS TÖBB KÉRDÉS! (Részemről)
NINCS TÖBB KÉRDÉS! (Részemről)
Ha bikiniben várt benneteket, akkor hogy vette le az "újfiú" a farmert a barátnődről?
NINCS TÖBB KÉRDÉS! (Részemről) (Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 12. 29. szombat 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
NINCS TÖBB KÉRDÉS! (Részemről) (Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 12. 29. szombat 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)

A felállás úgy volt, hogy a barátom, & én, a másik kettőt, az ő ismeretségiköréből hozta. Kicsit leültünk ismerkedni, hogy azért mégis csak tudjam kikkel van dolgunk, de szerencsére kellemesen csalódtam a srácokban. Az egyiknek, mint kiderült volt barátnője, de hogy tudott-e arról, amit a pasija aznap összehozott hármunkkal, arról fogalmam sincs. Kedvesem a praktikusság kedvéért bikinit vett fel, de hát nem estünk rögtön neki. Kis zene, kis hangulat, kis piálás, szóval megadtuk a módját, mintha csak egy hétköznapi haveri összejövetel lenne. Mivel a két srác elég gátlásosnak bizonyult, de valjuk be elsőre ki ne lenne az? Mi kezdeményeztünk haverommal, & nekiláttunk levetkőztetni barátnőmet, közben folyamatosan csókolgatni, simogatni. Mi is megszabadúltunk közben a cuccainktól, & egy szál mosolyban álltunk a csaj két oldalán. Először minket kezdett el szopni, a többiek pedig meredten nézték. Egyikük azonban odalépett, & megszabadította barátnőmet a farmerjától, mire a másik is csatlakozott hozzá. Félrehúzták a rózsaszín fürdőbugyiját, & elkezdték ujjazni nyalni mind a ketten. A barátom nem akart hamar elmenni, így átadta a helyét az egyik srácnak, & folytatta kedvesem puncijának izgaatását. Én azonban "önző" voltam, & hagytam, hogy nekem végig csinálja. Egy tekintélyes adagot lövelltem a szájába, majd miután úgy tűnt, lenyalogatta szépen, leültem szemben, nézni a "műsort". Mostmár a másik is odafért, így ők is élvezkedhettek kedvükre. Egyikük a melleire élvezett, a másik, csak úgy mint én a szájába. Kis idő múlva újra becsatlakoztam, & átvettem a puncinyaló pozíciót. Hogy jobban gerjesszem, az álló dákómmal kicsit megpaskoltam néhányszor duzzadt ajkait, & innentől atán nem volt megállás. Barátnőm a következővel kommentálta csínyemet: "Rakd belém!" Nem nagyon akartam, mert, ha én megdugom, mindenkinek illene megdugnia, & csak szopásról volt szó. Látván, hogy habozok, megfogta a farkamat, & intenzímen verni kezdte, majd mikor látta nekem ez mennyire jólesik, felhelyezte magának. Ahogy megéreztem nedves puncija szűk szorítását, megszűnt számomra a külvilág, & csak eggyet akartam, mégpedig jó alaposan megdugni őt. Elnézést kérek, amiért a létszámot illető variációkat nem sorolom fel, de azt elmondhatom, hogy mindannyiunknak volt alaklma mindenhová betenni neki. A szendvicset kiváltképp szereti, tehát azt is alkalmaztuk úgy, hogy mindenki sorrakerülhessen. Olyan nem volt, hogy akár csak egy valaki is tétlenkedett volna. Ami mégis a legjobban esett az egészben, hogy miután vége lett a nagy eseménynek, & mindenki lelépett, barátnőm a nyakamba borúlt, össze-vissza puszílt, & nem győzte megköszönni, a csodás estét! Azt mondta, fantasztikus volt, & hogy nagyon hálás érte, cserébe pedig majd én is számíthatok majd valamikor egy "kis meglepire"

Mi nyílt házasságban vagyunk - eleve erős volt a kapcsolatunk, de - mióta ezt sikerült elérni még szilárdabb a viszonyunk. A hármas felállás rendkívül élvezetes mindkettönknek. A Barris féle sztorin elgondolkodnék, kiváncsi leszek a meglepire...

bazzzz ha én 1x ezt átélhetném..... nagyon várom hogy hasonló szituba keveredjek...
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 12. 29. szombat 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz hoboboy üzenetére (2007. 12. 29. szombat 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Irigyellek! Folytasd kérlek, mi lett a négyesből??
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 12. 25. kedd 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 25. kedd 21:03

Hármasban csináltuk már. Tehát van egy állandó partnerünk, az egyik jóbarátom személyében, de az, hogy a barátnőm négy srácot szeretne leszopni, (engem is beleértve) az mit ne mondjak, eléggé meglepett. (azóta ez az eset persze lezajlott, most az előtörténetet vázoltam fel)
én bennelennék!
(Ez egy válasz 3in1 üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 19:01
(Ez egy válasz 3in1 üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nagyon szeretném,hogy a páromat egyszerre két idegen férfi kefélné,szívesn végignézném ahogy a gyönyörű testét kényeztetik s ha esetleg szeretné talán én is beszállnék.Párszor már felvetettem neki,néha azt mondja,hogy jó ,de azt kérdezi kivel.
Ezt en sem ertem. En is talalkoztam mar hasonlo esettel (igazabol kettovel is), amikor a csajnak a szopas nem szamitott a megcsalas kategoriajaba. Ez vajon miert lehet?
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2007. 12. 24. hétfő 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 24. hétfő 15:38

Tényleg furcsák a nők engem is rábeszélt egy barátom,hogy dugjam meg a feleségét ha együtt nem megy majd valami ürügy miatt ninkább elmegy otthonról.Ell is ment én meg bepróbálkoztam kézimunka miegymás ell is élvezett de a vége csak az lett,hogy inkább leszop de nem csalja meg a férjét.Mit tehettem volna gratuláltam a havernak,hogy örüljön az ilyen húséges feleségnek.Hozzáteszem nem értem,hogy sok nő számára egy kis szopás még nem számit megcsalásnak,bár ez nem a témához tartozik.
Boldog Karácsonyt,én is most pont ezen "dolgozom".Mondtam a feleségemnek,hogy szeretném +1 fütyivel meglepni,elmondtam minden részletet,ki az a pár,engem miért izgatna,szerintem milyen lenne,sajna még dolgoznom kell rajta....
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2007. 12. 17. hétfő 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 17. hétfő 22:34

A barátikörötökbe biztos van ilyen csak körbe kell puhatolozni.Nálunk is csak most derült ki,egy párosról,hogy benne vannak a hármasba négyesbe meg a cserébe is.Dolgoznod kell az ügyön de megéri mert nagyon jó.
Én is szeretném a páromat +1 pasi bevonásával kényeztetni,sajnos ő még nem akarja.Én viszont kaptam egy meghívást egy nagyon kedves házaspártól.nekem is-nekik is az első alkalom volt.40-en túl vagyok de izgultam mint egy szűz fiú,és a pár is.Nehezen indult de nagyon jól sikerült.Nagy élmény volt.Semmi extra,semmi durva.Egy nagyon finom szex volt.Látva ennek a csodás nőnek az érzelmeit,nagyon sajnálom,hogy a páromat nem sikerült még igy kényeztetni.Nagyon fontos,hogy a Nő legyen a középpontban.Megfogja hálálni.És mindenki egy nagy élménnyel gazdagabb lesz.Szívből ajánlom mindenkinek,aki a párját egy különleges élvezetben szeretné részesíteni.De itt NO féltékenység.
a társkeresést vagy priviben, vagy a megfelelő topicban intézzétek
Hármasban csináltuk már. Tehát van egy állandó partnerünk, az egyik jóbarátom személyében, de az, hogy a barátnőm négy srácot szeretne leszopni, (engem is beleértve) az mit ne mondjak, eléggé meglepett. (azóta ez az eset persze lezajlott, most az előtörténetet vázoltam fel)
Az az igazság, hogy látnom kellene a filmet, hogy igazán véleményt alkothassak, de szerintem ezt először önmagadban kellene eldöntened, hogy te mit is szólsz hozzá, majd részletegbemenően az asszonnyal, hogy Ő hogyan is képzelte el...
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 12. 25. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 25. kedd 19:54

Sziasztok!
Olvasván a hsz-eket van itt most minden mint karácsonykor
. A közelmúltban egy elég extrém kívánsággal fordult hozzám a kedvesem, amit most megosztok veletek, mivel kíváncsi vagyok a véleményetekre. Időnként előfordul, hogy megnézünk egy-egy filmet, hátha látunk benne valami jó, megvalósítható ötletet. Így volt ez most is. Megnéztük a H**** egyik videóját, amiben négy kalandvágyó pasi betámad egy szingli napozgató csajszit a srtandon. Lényeg a lényeg, hogy a négy srác alaposan "helyben hagyta" a lányt, barátnőm pedig egy pillanatra sem vette le a szemét a tv-ről, & olyannyira felizgatták a látottak, hogy a bugyija (fekete) rendesensen benedvesedett. Miután vége lett, & kezdtünk volna hozzá a magunk "dolgának" megjegyzett annyit, hogy a szopásos részét a dolognak ő is szívesen bevállalná, majd pedig, hogy nekem mi erről a véleményem?
Olvasván a hsz-eket van itt most minden mint karácsonykor