Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 847 848 849 850 851 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2706   2008. 07. 19. szombat 14:34
krakatoa krakatoa
Az én felésegem is előállt egyszer egy hasonló kéréssel. Izgatónak találtam a dolgot és gondoltam miért is ne érezhetné jól magát, ha ez a vágya. De teljesen más elképzelni és más átélni! Meg mondom őszintén én majd bele döglöttem! Én a helyedben nem csinálnám! Persze nem vagyunk egyformák.
A hármas viszont teljesen más! Ott nincs féltékenység és kirekesztettség érzése. Az nagyon kellemes tud lenni egy megfelelő partnerrel. Szerintem próbáld ez irányba terelni a dolgokat.
(Ez egy válasz ekito üzenetére (2008. 07. 19. szombat 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 11:24
Ja, bocsi, azt nem írtam, hogy külön és nélkülem!
#2705   2008. 07. 19. szombat 11:54
X Törölt felhasználó (231830)
ne külön, először együtt kéne szerintem. vagy nem bírnád nézni?
#2704   2008. 07. 19. szombat 11:24
ekito ekito
Ja, bocsi, azt nem írtam, hogy külön és nélkülem!
#2703   2008. 07. 19. szombat 11:14
Azt, hogy a közös élmények csak jobbá tesznek egy kapcsolatot. A szavaidból az tűnik ki, inkább te akarod rábeszélni.
#2702   2008. 07. 19. szombat 11:05
ekito ekito
Sziasztok!
Feleségem megismert egy srácot, akivel szeretné kipróbálni milyen mással. (Eddig csak velem volt!)Szerintetek mit mondhatnék Neki, hogy el is higgye, hogy nem lesz baj belőle, utána is ugyanúgy fogom szeretni, sőt...
#2701   2008. 07. 18. péntek 13:55
Legalább valaki hasonlóan gondolkodik a témáról, ha már nincs nagy érdeklődés
(Ez egy válasz talbert üzenetére (2008. 07. 18. péntek 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 13:43
Ilyenkor látszik igazán női mivoltuk.
#2700   2008. 07. 18. péntek 13:43
talbert talbert
Ilyenkor látszik igazán női mivoltuk.
#2699   2008. 07. 18. péntek 13:36
gyepen_toszni_o_mio gyepen_toszni_o_mio
végre egy pozitív tulajdonsággal felruházott pár, szívesen megismernélek titteket, amúgy honnan írtok?
(Ez egy válasz huncutpasi üzenetére (2008. 07. 18. péntek 00:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 00:36
Sziasztok!
Hozzá kell szólnom a fórumhoz,mert hasonló vágyakkal és hasonló gondokkal küzdő fiatal pár vagyunk mi is,rendkívül csinos hölgytaggal.
A vágyakat tekintve minket-mindkettőnket!-inkább az a felállás izgat,ha szinte teljesen ismeretlen férfi vagy férfiak-mostanában akár ketten vagy hárman is lehetnek!-megszopatják a feleségemet.Szerencsére egyáltalán nem tartozik a kényeskedős fajtába,így ha szimpatikusnak és ápoltnak találja a harmadik (negyedik,ötödik) felet,akkor szinte bárhol és bármikor kapható egy szopatásra.Azt,hogy bárhol majdnem szó szerint lehet venni,mert akár fényes nappal is egy eldugottabb kapualjban vagy egy parkban is benne van a játékban.
Én ilyenkor vagy beszállok szintén vagy -ha szükséges- a "terepet biztosítom" az illetéktelenek elől. smile
Akármilyen furcsa,a gondokat inkább a jelentkezők jelentik,mégpedig azért,mert ezek általában nem előre megbeszélt dolgok,hanem a hangulat vagy a környezet hatására alakulnak ki,és az esetek nagy részében pont akkor,amikor kedv és idő is lenne hozzá,nos akkor sosincs a közelben egy-két olyan pasi,aki megfelel az igényeknek,hozzánk hasonlóan nem csinál nagy dolgot az egészből,szóval érti az egészet és benne is van a játékban.Pedig rengeteget utazunk az országban,elég sok nudista strandon is megfordultunk már,ahol kimondottan a bozótos,kukkolós részeket keressük,néha kimondottan ilyen célnak szenteljük a hétvégénket és mégis nagyon gyakran élmény nélkül maradunk.Pedig a szimpátián,az ápoltságon és a megfelelő életfelfogáson kívül más igény nincs,ez egy játék,nem érdekel minket,hogy nős-e az illető,hol lakik és dolgozik,csupán akarjon a játszótársunk lenni egy negyed órára,aztán mindenki menjen a dolgára.
#2698   2008. 07. 18. péntek 13:30
Igen, előadják kicsit a szégyenlőst, pirosabb az arcuk, és más az a huncut mosoly.
#2697   2008. 07. 18. péntek 13:28
talbert talbert
Abban amit leírtál tényleg igazad van. A készülődés már izgalommal tölti el az embert ahogy látja, hogy a párja valaki más kedvéért is igazitja a fazont, vagy valami szexis bugyit választ. ilyenkor igazán gyönyörűek az asszonyaink. csak úgy ragyognak.
#2696   2008. 07. 18. péntek 13:25
talbert talbert
Nem szeretnéd egy kicsit jobban kifejteni a történteket?
#2695   2008. 07. 18. péntek 13:10
Nálunk a nejem kollégája volt a harmadik fél.
#2694   2008. 07. 18. péntek 13:01
Nem is az akció volt a legizgatóbb, hanem a készülődés a flörtre. Bugyit választott, szexi ruhát, és a tudat, hogy megdugják majd a nőmet.
Az elején megfogták egymás kezét, smárolás stb. Már ilyenkor állt a farkam. Persze a csúcs mikor rámmosolygott a menyasszonyom idegen farokkal a szájában, vagy beleült tövig. De a gondolat már maga izgató, szerintem a lánynak is, hogy baszni viszik.
#2693   2008. 07. 18. péntek 12:51
Engem is izgatott, mikor harmadik jött, még a menyasszonyom volt. Ő is imádta. Aztán gyerekek jöttek, és gátlásosabb lett. Pedig a szexet imádja.
#2692   2008. 07. 18. péntek 11:47
X Törölt felhasználó (167773)
Azért valami statisztikai adatot szolgáltass kérlek!10 olyan helyzetből amikor nyitottak vagytok az általad leírtakra,hányszor kaptok élményt?Ja4 és még egy kérdésem van:szerinted hányan hiszik el neked ezt az egészet?
(Ez egy válasz huncutpasi üzenetére (2008. 07. 18. péntek 00:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hozzá kell szólnom a fórumhoz,mert hasonló vágyakkal és hasonló gondokkal küzdő fiatal pár vagyunk mi is,rendkívül csinos hölgytaggal.
A vágyakat tekintve minket-mindkettőnket!-inkább az a felállás izgat,ha szinte teljesen ismeretlen férfi vagy férfiak-mostanában akár ketten vagy hárman is lehetnek!-megszopatják a feleségemet.Szerencsére egyáltalán nem tartozik a kényeskedős fajtába,így ha szimpatikusnak és ápoltnak találja a harmadik (negyedik,ötödik) felet,akkor szinte bárhol és bármikor kapható egy szopatásra.Azt,hogy bárhol majdnem szó szerint lehet venni,mert akár fényes nappal is egy eldugottabb kapualjban vagy egy parkban is benne van a játékban.
Én ilyenkor vagy beszállok szintén vagy -ha szükséges- a "terepet biztosítom" az illetéktelenek elől. smile
Akármilyen furcsa,a gondokat inkább a jelentkezők jelentik,mégpedig azért,mert ezek általában nem előre megbeszélt dolgok,hanem a hangulat vagy a környezet hatására alakulnak ki,és az esetek nagy részében pont akkor,amikor kedv és idő is lenne hozzá,nos akkor sosincs a közelben egy-két olyan pasi,aki megfelel az igényeknek,hozzánk hasonlóan nem csinál nagy dolgot az egészből,szóval érti az egészet és benne is van a játékban.Pedig rengeteget utazunk az országban,elég sok nudista strandon is megfordultunk már,ahol kimondottan a bozótos,kukkolós részeket keressük,néha kimondottan ilyen célnak szenteljük a hétvégénket és mégis nagyon gyakran élmény nélkül maradunk.Pedig a szimpátián,az ápoltságon és a megfelelő életfelfogáson kívül más igény nincs,ez egy játék,nem érdekel minket,hogy nős-e az illető,hol lakik és dolgozik,csupán akarjon a játszótársunk lenni egy negyed órára,aztán mindenki menjen a dolgára.
#2691   2008. 07. 18. péntek 04:43
X Törölt felhasználó (163029)
Szerintem állítsatok meg valakit az utcán (mindegy kit, csak férfi legyen) és kérdezzétek meg tőle, hogy: Uram, nincs kedve jól megszopatni a barátnőmet?
Ennél egyszerűbben nem is lehet! És az tuti, hogy spontán lesz.
Sok sikert! eplus2
Sziasztok!
#2690   2008. 07. 18. péntek 01:19
voyeur1 voyeur1
vegyük fel a kapcsolatot biztos tudnánk összehozni egy teljesen spontán esetet
Sziasztok!
#2689   2008. 07. 18. péntek 00:36
huncutpasi huncutpasi
Sziasztok!
#2688   2008. 07. 17. csütörtök 12:12
hazardous hazardous
A képek (blogban, vagy GG-n) igazából csak 1 ötlet... Az alábbi kommentem lényege (kérdése-felvetése) nem feltétlen erre irányult.

Amúgy, ha a blog-ba tennétek Magatokról képe(ke)t, akkor nyilván a blog stílusához illően szép, művészi jellegű, amolyan soft-os megoldások volnának passzintosabbak, sem mint a nyers hardcore. Az utóbbiakra várhatóan valóban főként a "kígyó-bűvölők" lennének kíváncsiak. Az előbbiek viszont szép illusztrációként szolgálhatnának, esetleg még a blog hitelességét is tovább növelve.

Apropó, mit gondoltok egy ilyen édeshármas intimitásáról? Mennyire tartozik ez másokra? Van Bennetek exhibicionizmus? wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (101243)
2008. 07. 17. csütörtök 11:42
Nah, mielőtt túl személyesbe megy át a topic, és eltérünk a lényegtől, erről az általad felvetett dologról születni is fog egy bejegyzés.
A bókok állítólag helyénvalóak személyemmel kapcsolatban, azért nem szeretnék túlzásokba esni. Azért nagyképűség nélkül állíthatom, hogy vonzana pár olvasót valószínűleg, ha telipakolnám a blogot képekkel, de egyrészt aki akar, az így is megtalál bennünket, másrészt, csak azért hogy odajöjjön X férfi a fütykösét bűvölni a kép(ek)re...szóval nem az a blog lényege.
Utoljára, de nem utolsó sorban, aki keres, talál, van olyn itthoni kifejezetten swingelésre vagy (szexuális) ismerkedésre való oldal, ahol fenn van képem is. Itt előre mondom, ne szórjátok teli a kérésetekkel (nem konkrétan Te hazardous) a topicot, mert Tom bácsi olyat rúg a hátsónkba, hogy le se esünk többet. smile Majd a blogba kilinkelem az oldalt és kész.
#2687   2008. 07. 17. csütörtök 11:42
X Törölt felhasználó (101243)
Nah, mielőtt túl személyesbe megy át a topic, és eltérünk a lényegtől, erről az általad felvetett dologról születni is fog egy bejegyzés.
A bókok állítólag helyénvalóak személyemmel kapcsolatban, azért nem szeretnék túlzásokba esni. Azért nagyképűség nélkül állíthatom, hogy vonzana pár olvasót valószínűleg, ha telipakolnám a blogot képekkel, de egyrészt aki akar, az így is megtalál bennünket, másrészt, csak azért hogy odajöjjön X férfi a fütykösét bűvölni a kép(ek)re...szóval nem az a blog lényege.
Utoljára, de nem utolsó sorban, aki keres, talál, van olyn itthoni kifejezetten swingelésre vagy (szexuális) ismerkedésre való oldal, ahol fenn van képem is. Itt előre mondom, ne szórjátok teli a kérésetekkel (nem konkrétan Te hazardous) a topicot, mert Tom bácsi olyat rúg a hátsónkba, hogy le se esünk többet. smile Majd a blogba kilinkelem az oldalt és kész.
(Ez egy válasz hazardous üzenetére (2008. 07. 16. szerda 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 16. szerda 19:33
Norah, én megértem, hogy Te csak a párodat szereted. Ez sejthető is volt. Alább igazából Ayres érzelmeire kérdeztem rá (aki - gyengébbek kedvéért smile - harmadikként csatlakozott Hozzátok).

Megértem, hogy a srácok mindketten igen értelmesek, és ebből adódik, hogy olyan szép frappánsakat írnak a blogba. smile Viszont azt azért érezni, hogy mikor szól egy írás sorai közül az absztrakt értelem, és mikor az elementáris/sodró érzelem...

Ha valóban olyan "kivételesen szép, gyönyörű Nő" vagy, mint ahogy azt Ayres blog-bejegyzéseiben olvashattam, hát, akkor - ellentmondásos módon - nem is biztos, hogy annyira irigylem (mármint Ayres-t). Olyan lehet ez, mint valamiféle édes "függőség". Ott vagy Te - megkaphat, DE csak egy adott szintig.

Vajon nem lenne természetes, hogy az ember többre vágyik? Vajon mindig tudunk parancsolni az érzelmeinknek (hiába tudjuk, mint veszíthetünk)?

Utóirat: nem szeretnék bolhát ültetni a fületekbe, sem pedig kisördög lenni. Egyszerűen csak ezek a dolgok jutottak/jutnak eszembe akkor, amikor édeshármasotok mámoros blog-bejegyzéseit olvastam/olvasgatom (egy kis természetszerű irigykedéssel fűszerezve, persze smile ). ...biztos meg tudjátok ezeket beszélni (ha kell), vagy már rég túl is vagytok rajta.

Egy biztos: gyönyörűek lehettek együtt (és bizony szerencsések volnánk, ha egyszer pl. itt a GG-n pl. a "magyar amatőr párok" rovatba küldenétek Magatokról pár képet)!! smile smile Nem gondoltatok még erre? Vagy esetleg (csak amolyan ízelítőnek) a blog-ba? wink wink wink ...biztos megugrana az olvasottsága, nem is kicsit! vigyor

... 847 848 849 850 851 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19666db
Utolsó üzenet: ma 06:58

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!