Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 754 755 756 757 758 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4540   2009. 02. 13. péntek 17:14
Abalage Abalage
Nyugodtan írj továbbra is, várjuk a történeteidet. Az okosokkal és tudálékosokkal pedig ne foglalkozz, azt elintézzük mi egy páran és jól letiltanak wow3 Tényleg ne adjátok fel!
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2009. 02. 10. kedd 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 10. kedd 20:42
Sziasztok!
Elnézést,hogy megszakítom eme mély társalgást ,de most volt időnk visszanézni a storynkra érkezett hozzászólásokat. Nem értem az embereket!Elég rég óta küldözgetünk fotókat most legutóbb két videót is Amit úgy summáztak ,hogy nem is vagyunk amatőrök (pedig még igazoló képünk is van,)utána már Magyarok sem. Ide kedvesem leírta a történetünket, de itt sem vagyunk valódiak .Itt is a kételkedés : nem is nő és meg sem történt csak kitaláltuk...stb .Akkor nem értem minek ez az egész? Legközelebb mellékelünk egy látleletet bizonyítékként esetleg dns teszttel ,vagy közjegyzővel hitelesítsük az aktust... de nem is ....inkább nem lesz legközelebb.
Azóta összehoztuk a hármast is és nagyon jól sikerült de nem írjuk meg. Minek.
Egyszerűen nincs értelme.
#4539   2009. 02. 13. péntek 17:13
For_some For_some
Cattie,

Engem is érdekelne, it interests me a lot!

Szépen mesélsz, hadd hallgassunk, engedd, hogy figyeljünk. Két hallgató miatt már az egyetemen is megtartják az előadást!! smile )

Kérlek. Köszönöm.
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2009. 02. 13. péntek 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 13. péntek 16:38
Szia Cattie!
Ird meg az utolsó hármast nyugodtan mert vannak itt olyanok is sokan aki nem kételkedik.
Köztük én is.Aki meg csak fikázza az irásokat az biztos csak szeretné ezeket a történeteket átélni de
biztos hogy nincs kivel.Ezért irigységböl irja azt amit.
Jöhet a történet. Szia
#4538   2009. 02. 13. péntek 16:38
nokia7 nokia7
Szia Cattie!
Ird meg az utolsó hármast nyugodtan mert vannak itt olyanok is sokan aki nem kételkedik.
Köztük én is.Aki meg csak fikázza az irásokat az biztos csak szeretné ezeket a történeteket átélni de
biztos hogy nincs kivel.Ezért irigységböl irja azt amit.
Jöhet a történet. Szia
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2009. 02. 10. kedd 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Elnézést,hogy megszakítom eme mély társalgást ,de most volt időnk visszanézni a storynkra érkezett hozzászólásokat. Nem értem az embereket!Elég rég óta küldözgetünk fotókat most legutóbb két videót is Amit úgy summáztak ,hogy nem is vagyunk amatőrök (pedig még igazoló képünk is van,)utána már Magyarok sem. Ide kedvesem leírta a történetünket, de itt sem vagyunk valódiak .Itt is a kételkedés : nem is nő és meg sem történt csak kitaláltuk...stb .Akkor nem értem minek ez az egész? Legközelebb mellékelünk egy látleletet bizonyítékként esetleg dns teszttel ,vagy közjegyzővel hitelesítsük az aktust... de nem is ....inkább nem lesz legközelebb.
#4537   2009. 02. 13. péntek 14:35
X Törölt felhasználó (256149)
Nézz levegőnek kérlek! Ha meglátod a nicknév helyén, hogy GBrumi a világért se olvasd el a hozzászólást!
(Ez egy válasz tzl üzenetére (2009. 02. 12. csütörtök 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 12. csütörtök 21:05
Mikor minősítettelek téged? A mondanivalóddal vitáztam folyamatosan, kivéve az egyik utolsó hsz-t, amelyben valóban tettem utalást a személyedre, pontosabban arra, hogy érdemes lenne elgondolkodnod a saját motivációidról. Nem gondolom, hogy ez minősítgetés lenne. Túlérzékeny vagy, miközben folyamatosan sértegettél. Csak én nem rendeztem nagyjelenetet minden egyes alkalommal, próbáltam inkább vitázni. Részemről lezárom a témát, teljesen értelmetlen úgy beszélgetni, hogy szerinted érvelni felesleges, ellenben az érveket személyed elleni támadásnak veszed. Írj, amit jól esik, én lezártam a témát.
#4536   2009. 02. 13. péntek 14:33
Miért vonod kétségbe, hogy egyáltalán lehet véleményem a témáról?!

Az, hogy Téged jobban izgat néhány abszolút nem életszerű a témát karcoló történetszerű, vagy csak egyszerű (többnyire ál)tényközlő, beböfögés, mint a téma maga az a Te problémád.

Viszont, amit nem értek az a benned tajtékzó, a hozzászólásodon is keresztül sütő düh. Mire föl? Ha bosszant a téma és a hozzászólások minek dühíted vele magad????

Általánosságban: Nem formálhatod a világot olyanná, hogy tetsszen Neked. Vagy elfogadod olyannak, amilyen igyekszel kiismerni és élvezni a változatosságával és bizonytalanságaival együtt, vagy nem, és akkor úgy jártál.
(Ez egy válasz Abalage üzenetére (2009. 02. 13. péntek 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 13. péntek 08:36
Ez nem PoH-nak szól, hanem az offolóknak, csak ő kerekítette ki a több napja folyó parttalan szócsata elleni véleményeket.
Javasolnám azoknak, akiknek nincs konkrét történetük az EREDETI "izgat, ha megdugják a feleségemet" témában, hogy másutt filozofáljanak. Ezt a többi tényleges érdeklődő nevében is kérhetem, látva a hozzászólásokat. A filozófusok és statisztikusok nyissanak egy másik topicot!!!! (Ezért megint fogok kapni egy nap tiltást, de nézve a GG forgalmát nem is baj..)
#4535   2009. 02. 13. péntek 13:46
GUMMIMACI GUMMIMACI
"Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla. Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van. Írj, ha van valami szaftos történeted. Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.Ha nem izgat, akkor köszönjük, hogy elkerülted a topicot. "

Ha a fenti szöveg ismerős, az NEM a véletlen műve.
Ez nem a törté-net - itt nem csak sztorik vannak, vélemények is.
Erről szólna e topik.
(Ez egy válasz Abalage üzenetére (2009. 02. 13. péntek 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 13. péntek 08:36
Ez nem PoH-nak szól, hanem az offolóknak, csak ő kerekítette ki a több napja folyó parttalan szócsata elleni véleményeket.
Javasolnám azoknak, akiknek nincs konkrét történetük az EREDETI "izgat, ha megdugják a feleségemet" témában, hogy másutt filozofáljanak. Ezt a többi tényleges érdeklődő nevében is kérhetem, látva a hozzászólásokat. A filozófusok és statisztikusok nyissanak egy másik topicot!!!! (Ezért megint fogok kapni egy nap tiltást, de nézve a GG forgalmát nem is baj..)
#4534   2009. 02. 13. péntek 12:36
Andrew1014 Andrew1014
Kedves Cattie,

Én is olvastam a történeteteket, s bevallom őszintén, először megnéztem, van-e itt képetek. Sajnos a valóság az, hogy sokan csak kitalálnak különböző élményeket, s leírják. Semmi valóság alappal... shakehead Azonban a Te/Ti történetetek illetve a feltöltött képek+videók megereőúsítettek abban, h valódi pár vagytok, valódi történettel! worship Így engedd meg, h gratuláljak, s megköszönjem, csak így tovább!! A többi hitetlenkedővel meg NE foglalkozzatok! Az ilyeneknek vagy nem volt gyerekszobájuk, vagy csak magukból indulnak ki... circling

Az én véleményem tehát: Hajrá!!!!! Ne adjátok fel és írjatok bátran még több storyt ide! wave
A és G.
Sziasztok!
#4533   2009. 02. 13. péntek 08:36
Abalage Abalage
(Ez egy válasz PoH üzenetére (2009. 02. 12. csütörtök 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 12. csütörtök 21:43
Már nem azért, de itt most mindenki menstruál? Vagy mi a picsa van? Napok óta már az megy, hogy "nem az a baj AMIT mondtál, hanem AHOGY mondtad". Ráadásul most már azt sem tudom, hogy melyikőtöket "izgatja ha megdugják a feleségét" és melyikőtöket nem. Na mindegy, nem akartam tahó lenni, csak már nem bírtam tovább.
#4532   2009. 02. 12. csütörtök 22:30
Fém_fatál Fém_fatál
Ó, szegény, akkor jobbulást neki. Te meg legyél kedves, türelmes férj, főzzél neki teát, add be a gyógyszert, és csak utána szeretgesd meg, mikor már lement a láza. vigyor5
(Mi valahogy mindig akkor szeretkeztük a legjobbakat, amikor beteg voltam. Gimi végén, feküdtem otthon, üres volt a kéró, egyszercsak megjött a Drága, meglátogatni... na volt ott minden, csak hidegborogatás nem. finom . Ezt sikerült akkor is előadnunk, mikor felnőttként bárányhimlős lettem.... idiota nem zavartattuk magunkat a fehér fertőtlenítő-szárító pöttyöktől, meg a mentolos hintőportól sem. Hiába no, fiatalság, bolondság... )
(Ez egy válasz PoH üzenetére (2009. 02. 12. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 12. csütörtök 22:21
Asszem maradok a sajátomnál, ő sem menstruál, tehát akkor már ketten vagytok. A drágám viszont meg van fázva egy kicsit sniffles , úgyhogy még nem biztos, hogy lesz hozzá kedve.
#4531   2009. 02. 12. csütörtök 22:21
PoH PoH
Asszem maradok a sajátomnál, ő sem menstruál, tehát akkor már ketten vagytok. A drágám viszont meg van fázva egy kicsit sniffles , úgyhogy még nem biztos, hogy lesz hozzá kedve.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 02. 12. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 12. csütörtök 21:57
Akkor szerintem legalább te dugd meg a feleségedet. (Vagy valakiét.) (ÉN speciel nem menstruálok, ha ez bármit is segít a dolgokon. vigyor2 )
#4530   2009. 02. 12. csütörtök 21:57
Fém_fatál Fém_fatál
Akkor szerintem legalább te dugd meg a feleségedet. (Vagy valakiét.) (ÉN speciel nem menstruálok, ha ez bármit is segít a dolgokon. vigyor2 )
(Ez egy válasz PoH üzenetére (2009. 02. 12. csütörtök 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 12. csütörtök 21:43
Már nem azért, de itt most mindenki menstruál? Vagy mi a picsa van? Napok óta már az megy, hogy "nem az a baj AMIT mondtál, hanem AHOGY mondtad". Ráadásul most már azt sem tudom, hogy melyikőtöket "izgatja ha megdugják a feleségét" és melyikőtöket nem. Na mindegy, nem akartam tahó lenni, csak már nem bírtam tovább.
#4529   2009. 02. 12. csütörtök 21:43
PoH PoH
#4528   2009. 02. 12. csütörtök 21:05
tzl tzl
Mikor minősítettelek téged? A mondanivalóddal vitáztam folyamatosan, kivéve az egyik utolsó hsz-t, amelyben valóban tettem utalást a személyedre, pontosabban arra, hogy érdemes lenne elgondolkodnod a saját motivációidról. Nem gondolom, hogy ez minősítgetés lenne. Túlérzékeny vagy, miközben folyamatosan sértegettél. Csak én nem rendeztem nagyjelenetet minden egyes alkalommal, próbáltam inkább vitázni. Részemről lezárom a témát, teljesen értelmetlen úgy beszélgetni, hogy szerinted érvelni felesleges, ellenben az érveket személyed elleni támadásnak veszed. Írj, amit jól esik, én lezártam a témát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 12. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (256149)
2009. 02. 12. csütörtök 19:56
A vitának nem az a célja, hogy földbe döngöljük a másikat, hanem az, hogy gondolkodásra késztessük. Viszont, ha falakba ütközünk nem lehet cél a másik falainak a lerombolása. Nekem nem is célom. Szerintem mindenki megbecsülésre érdemes attól, ha másként gondolja, mint én. Viszont sem tőled sem mástól nem tűröm, hogy minősítgessen, kimondva kimondatlanul rólam legyen véleménye és ne a mondanivalómról.

A gondolataimat kritizáld és ne engem! Ne vond kétségbe, hogy lehet-e véleményem bármiről akár az átlagos magyar nők szexualitás kapcsán megfogalmazott credojárol is! Nem az a gond, hogy vitatod a mondandóm tartalmát, hanem az, hogy kétségbe vonod, hogy egyáltalán lehet-e véleményem a témáról. Érted???

A topictársakót és az adminokltól elnézést kérek az offolásért, de remélem érthető az álláspontom. Mindenkinek ajánlom megszívlelni!
#4527   2009. 02. 12. csütörtök 19:58
Rettentő rá vagy kattanva az irodalomra. Éröccségire készülsz?
(Ez egy válasz For_some üzenetére (2009. 02. 12. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 12. csütörtök 13:35
Cattie,
ne csodálkozz, ha úgy találkozol hitetlenséggel, akkor tartanak hiteltelennek, amikor igazat mondasz, akár valódit is. A valódit a legkönnyebb és legnehezebb elhinni.
Nem csalódtam még benned, tehát hiszek neked.
Kispál pl. a 20 éves jubileumi cd-n (, nem a szürkén, a napsárgán az első számban) énekel erről.
Szép napot!
#4526   2009. 02. 12. csütörtök 19:56
A vitának nem az a célja, hogy földbe döngöljük a másikat, hanem az, hogy gondolkodásra késztessük. Viszont, ha falakba ütközünk nem lehet cél a másik falainak a lerombolása. Nekem nem is célom. Szerintem mindenki megbecsülésre érdemes attól, ha másként gondolja, mint én. Viszont sem tőled sem mástól nem tűröm, hogy minősítgessen, kimondva kimondatlanul rólam legyen véleménye és ne a mondanivalómról.

A gondolataimat kritizáld és ne engem! Ne vond kétségbe, hogy lehet-e véleményem bármiről akár az átlagos magyar nők szexualitás kapcsán megfogalmazott credojárol is! Nem az a gond, hogy vitatod a mondandóm tartalmát, hanem az, hogy kétségbe vonod, hogy egyáltalán lehet-e véleményem a témáról. Érted???

A topictársakót és az adminokltól elnézést kérek az offolásért, de remélem érthető az álláspontom. Mindenkinek ajánlom megszívlelni!
(Ez egy válasz tzl üzenetére (2009. 02. 12. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 12. csütörtök 16:38
"Csak nem képzeled, hogy azért fogok érvelgetni, hogy Te másként gondolj dolgokat, ahogy gondolod?"

Én eddig azt hittem, a párbeszéd során felmerülő nézeteltérések megvitatásának ez a módja, de ha te mondod...
#4525   2009. 02. 12. csütörtök 16:38
tzl tzl
"Csak nem képzeled, hogy azért fogok érvelgetni, hogy Te másként gondolj dolgokat, ahogy gondolod?"

Én eddig azt hittem, a párbeszéd során felmerülő nézeteltérések megvitatásának ez a módja, de ha te mondod...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 10. kedd 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (256149)
2009. 02. 10. kedd 16:45
Nem értem a dühödet. Te vagy a legokosabb és a legtapasztaltabb, az bizonyos. Amit Te nem tudsz, azt nem tudhatja más sem. Viszont, ha ekkora mester vagy miért haragudsz a kis tudatlanokra? Taníts inkább és ne dühöngj.

Egyszer már leírtam ezt neked, miért nem szívlelted meg akkor?

Csak nem képzeled, hogy azért fogok érvelgetni, hogy Te másként gondolj dolgokat, ahogy gondolod? Úgy gondolod, ahogy akarod. Lelked rajta! De fölhívnám figyelmedet, hogy megint jól leosztottál. De mire föl?

nem volt részed többszereplős szexben

Honnan tudod? Most már el is bizonytalanítottál, lehet Te többet tudsz rólam, mint én magam???? smile
#4524   2009. 02. 12. csütörtök 13:35
For_some For_some
Cattie,
ne csodálkozz, ha úgy találkozol hitetlenséggel, akkor tartanak hiteltelennek, amikor igazat mondasz, akár valódit is. A valódit a legkönnyebb és legnehezebb elhinni.
Nem csalódtam még benned, tehát hiszek neked.
Kispál pl. a 20 éves jubileumi cd-n (, nem a szürkén, a napsárgán az első számban) énekel erről.
Szép napot!
Sziasztok!
#4523   2009. 02. 11. szerda 18:15
perverzke perverzke
Sziasztok!Szerintem nem kell foglalkoznotok a kiritikákkal van aki elhiszi van aki nem.Mi is sokkszor csináltunk hármas szexet, és engem rendkivül izgat ha végignézhetem ahogy a feleségemet jól meg dugják.Legutóbb szombaton volt rá alkalom,a partnert a Goldengaten szerveztük be.Természetesen azt is szivesen hallgatom hogy jól meg dugták mikor nem vagyok ott,álló farokkal hallgatom a sztorit és iszanyatosan megdugom.
Sziasztok!
#4522   2009. 02. 11. szerda 00:21
kandurmarci kandurmarci
Az 5086-os hsz igazolja, hogy én pl. nem kételkedtem. És sokkal többen vagyunk ilyenek, mint a fikázók. Valamennyi nevében kérlek, hogy írjátok tovább a beszámolókat.
Sziasztok!
#4521   2009. 02. 10. kedd 22:11
PoH PoH
Tipikus magyar hozzáállás, ezen nincs is mit csodálkozni. Ha valakinek valami jó, vagy jól megy, akkor mindjárt megjelennek az irigyek. Lehet hogy kétkedőnek álcázzák magukat, de akkor is csak az irígységről szól a dolog. Szépek vagytok, jól érzitek magatokat (és egymást is), minden harmonikus, "akkor itt valami nem stimmel, tehát kamu az egész". Lehet, hogy kéne írnotok valamit mondjuk egy veszekedésről, vagy esetleg valami betegségről, hátha akkor jobban elhiszik majd. Egyébként abszolút meg tudom érteni, hogy tele van a hócipőtök ezzel, de azért remélem nem léptek le végleg, mert tényleg az egyik legigényesebb pár vagytok ezen az oldalon, mind a képeket, a videókat és az írásokat tekintve.
Sziasztok!

... 754 755 756 757 758 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!